sorma cnm ya usengeclik bendede varda baslamis bulundum.. bende en son sisi elime gercekten ilk okul yillarimda almistim.. bu cesaret nerden esti bilmem simdi :)
universite dediginee goree kac yasindasinki canim sen..
ben seni nedense 20-21 yaslarinda hayal etmisim sanirim resimden etkilendim :)
Oyle tabi canim arkadan kisa one dogru uzun mi yaptirsam yoksa duz mu kararsizim gerci onlere dogru uzayamda belli belirsiz oluho ama sanki daha mi hos olur
Kizlar eşimin atamasi 26 kasim itibariyle yapilacak bizim için dua edin de beni götürebilsin yaninda ve hakkimizda en hayirli yer neresiyse orasi olsun. Çok heyecanliyim dua bile edemez hale geldim. Atama yerlerini duyunca resmen oturdum kaldim ama 5 tane iyi yer var inşallah en iyisi olur.
gunaydin guzel gelinler, iyisiniz insallah :)
SirriEyvan kuzusum yoksun yine ozlettin kendinii..
@kayacans sende ozlettin kendinii canimm ..
Ladypurple meltemcim sende kayiplrdasin
duman91 canimcim.sende yoksunkii
nerdesiniz kizlar yau :). orguyemi daldi herkez
Günaydın canım, ben buradayım ama izlemeyedeyim resmen, biraz moralim bozuk, dua edin olur mu?
tutkum allahtan bu işe başladımm stresim bi nebze olsun gidiyo :) şuan streç folyo ve havluluk yapıyorumm çok cici renklere boyuyorummm bakalım bitince ne olacak kocişimle gittik biraz malzeme aldık yenii bakalım kimlere gidecekk :)yaptıklarım
Günaydın canım, benle veya eşimle alakalı değil, akrabam ile ilgili evlilerleri ile ilgili ne bileyim üzüldüm, üzülüyorum, yazacak söyleyecek o kadar çok şey var ki ve ben hiçbirşey yapamıyorum, içim buruk resmen çok hüzünlüyüm...Canım günaydın, hayrolsun noldu kii? :/
aslinda duz kesim cok hos duruyor..
ne yaparsan yap eminim.yakisacak kuzum :)
canim.benim insallah en en hayirli yer neresiyse oraya atanir esin..
26 kasim dedigine gore bugun degilmi..
insallah hep beraber kalirsiniz canim :)
İyi aksamlarr kizlar :) ben karar verdim insallah bu hafta icinde saclarimi.kestircem baya bi :) acayip dokukuyo ve kiriliyo tararken hele..ve her yerden sacim cikiyo en iyisi kestirmek 2 senedir kestirmemistim..kuaforum anneme yakin insallah o gun hem anneme giderimhende tuhafiyeye ip almaya :)
Hmmm.. :/ Neyse mesele İnşallah yoluna girer, inşallah yoluna gırecek bir meseledir diyeyim canım..E haliyle insan yakın oldugu insan için ister istemez üzülür.. Ama malesef herke bu evlilik konusunda sanslı olmuyor, nasip... Ne diyeyim ki..Yanii böyle konularda bir yere kadar müdahale edebilir..O yüzden sen bir şey yapamıyorum diye üzülme canım, dua et inşallah iyi olsunlar diye..Günaydın canım, benle veya eşimle alakalı değil, akrabam ile ilgili evlilerleri ile ilgili ne bileyim üzüldüm, üzülüyorum, yazacak söyleyecek o kadar çok şey var ki ve ben hiçbirşey yapamıyorum, içim buruk resmen çok hüzünlüyüm...
Evet canim bugün sabirsizlikla gelecek haberi bekliyorum yazarim zaten hemem buraya :)
İnşAllah canım, bazen seçimlerimiz bizi yanıltıyor işte, Rabbim iyi insanlarla, vicdanlı, merhametli, inançlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi..Hmmm.. :/ Neyse mesele İnşallah yoluna girer, inşallah yoluna gırecektır diyeyim canım..E haliyle insan yakın oldugu insan için ister istemez üzülür.. Ama malesef herke bu evlilik konusunda sanslı olmuyor, nasip... Ne diyeyim ki..Yanii böyle konularda insan ister istemez bir yere kadar müdahale edebilir..O yüzden sen bir şey yapamıyorum diye üzülme canım, dua et inşallah iyi olsunlar diye..
Amiiiiiin amiin...İnşAllah canım, bazen seçimlerimiz bizi yanıltıyor işte, Rabbim iyi insanlarla, vicdanlı, merhametli, inançlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi..
Oyle tabi canim arkadan kisa one dogru uzun mi yaptirsam yoksa duz mu kararsizim gerci onlere dogru uzayamda belli belirsiz oluho ama sanki daha mi hos olur
baya bir uzamisti canim simdi cenemin altinda omzumun ustunde gibi o boylarda kestircem
İnşAllah canım, bazen seçimlerimiz bizi yanıltıyor işte, Rabbim iyi insanlarla, vicdanlı, merhametli, inançlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi..
Mide bulantim geri döndü hemde felaket halde... İlk defa kustum dün...hiç ha lim yoktu bitanem...gunaydin guzel gelinler, iyisiniz insallah :)
SirriEyvan kuzusum yoksun yine ozlettin kendinii..
@kayacans sende ozlettin kendinii canimm ..
Ladypurple meltemcim sende kayiplrdasin
duman91 canimcim.sende yoksunkii
nerdesiniz kizlar yau :). orguyemi daldi herkez
Niye canin sıkıldı hayr olsun tatlim... Rabbim hayırlı etsin atama yerinizi...Canlarim belli oldu atama. Canim dikildi ama Allah herşeyin hayirlisini versin. Tunceli ovacık atama yerimiz
Niye canin sıkıldı hayr olsun tatlim... Rabbim hayırlı etsin atama yerinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?