Mustafa Cecelinin şeker adlı parçası düet yaptığı Allahım nasıl şeker bir şarkı o olmuş o öyle![]()
Aaaaa musti cece yeni dans şarkııs mı yapmıııışşşş yaaaaa benimde acil dinlemem lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mustafa Cecelinin şeker adlı parçası düet yaptığı Allahım nasıl şeker bir şarkı o olmuş o öyle![]()
Açıkcası ben çokta fazla süslenmem. Sonuçta gözleri ona alışacak daha sonra sürekli öyle görmek isteyecek. Yeri gelir makyaj yapmam bi kalem ve rimel sürerim. Oda fazlasını pek sevmez zaten. Sürekli fondöten sürmeme istemez mesela. Cildim problemli olduğu için bende kullanmamaya özen gösteriyorum
Kıslar birşey sorucam size. Benim normalde bu kadar sivilcem olmazdı. Regl zamanlarımda olur ama bir iki günde geçerdi. Şimdi ise her sabah kalkıyorum yüzümde ayrı ayrı yerde fırlamışAbur cuburda yemiyorum
Meyve yerim genelde. Siz günlük bakım yapıyo musunuz :26:
Açıkcası ben çokta fazla süslenmem. Sonuçta gözleri ona alışacak daha sonra sürekli öyle görmek isteyecek. Yeri gelir makyaj yapmam bi kalem ve rimel sürerim. Oda fazlasını pek sevmez zaten. Sürekli fondöten sürmeme istemez mesela. Cildim problemli olduğu için bende kullanmamaya özen gösteriyorum
Kıslar birşey sorucam size. Benim normalde bu kadar sivilcem olmazdı. Regl zamanlarımda olur ama bir iki günde geçerdi. Şimdi ise her sabah kalkıyorum yüzümde ayrı ayrı yerde fırlamışAbur cuburda yemiyorum
Meyve yerim genelde. Siz günlük bakım yapıyo musunuz :26:
Harika ötesi bir duygu. Tüm genç kızların kesinlikle yaşaması gereken bir duygu. Sevdiğinin kollarında süzülüyosun resmeno dansı nasıl yaptık hangi ara bitti hiç hatırlamıyorum
Bende lazer konusunda çekiniyorum biras. Kuaföre bile gitmedim gitmemde onun için :26:
hangi renk yaptınız canım ? aynı gün eşyalarımız gelecek deseneeüfff perde konusunda öldüm bugün bittik resmen ayaklarım agrıyo valla
cok pahalı tüller bu hani örme tül denen yeni cıkan modeller var onlar uygun onlara baktık annemle ortalama 1000 oluyor toplam 5 cam..sadece 1 yer mutfak ve bos odanın camına hazır dikilmiş seyrek pileli gibi tül alırsam 800 olur dedi güneslikler içinde tabi :44: ama cok cok içime sinmedi aslında hic biri orta derece işte..mutfaga zebramı demiştim yine ama 2-3 satıcı sayesinde vazgectim cok titizsen önermem hele mutfakta dedi..yag vs oluyor birde kiracıysan hic gerek yok dediler ve bende zaten aynı düşünüyordum mutfagada uzun tül yapıcam uff cok yoruldum cok
napıcam ya normal tül ile günesşlik yani
Çok güzel çok bayıldımAaaaa musti cece yeni dans şarkııs mı yapmıııışşşş yaaaaa benimde acil dinlemem lazım![]()
Elim elindeyken en sihirli kilit
Hep mutluluğa açılır
Essin dertler nerde eserse
Gülüşünle hepsi dağılır
Önce kalbime sonra evime
Girdin ya nasıl mutluyum
Şeker yapışmış sanki diline
Bu en tatlı şey duyduğum
Hayat dediğin sanki kaç sene
Ama aşklar ölümsüzdür
Senin aşkın benim aşkıma
Çok yakışacak bir ömür
Bir şarkı dans şarkısı olmak için ancak bu kadar uyumlu olabilirrrrr![]()
Yok kuzum alışmaz benim iğrenç hallerimi gördüğü için problem yoktaKullanma fazla su bazlı kullan fondöten kullanacaksan da kuzum sivilce durumunu bilmiyorum nadir çıkar bence günlük hiçbir bakım yapmam sabun bile sürmüyorum arada belki
![]()
günlük değil de hafta 2-3 kez gül suyuyla temizliyorum yüzümü. bide nivea 'nın şu ürününü Eki Görüntüle 1071884 kullanıyorum, bana iyi geliyo. bende sivilce cok nadir cıkar. bi fikrim yok bu konuda :26:
İyiyiz canım sen nasılsınKizlar merhaba nasil gidiyo
Benim isyerim tasindi ve hic firsat bulamadim gelmeye hazirliklari baya kolayladik agustosa pek bisey birakmadik:)
Sizler ne durumdasiniz?
Tünaydın kızlaaarr![]()
Kesinlikle.ve ben bu duyguyu yaşamak iiçn sabırsızlanıyorum
bende gitmedim, gidenlere şaşırıyorummmmmm, gide gide alıştık diyolar![]()
Çok güzel çok bayıldım
Karar vermeme çok az kaldı inşallah biz evlenene kadar birçok düğün mekanında duymamda müziği seçerim 2 .dans olarak
![]()
Çok güzel çok bayıldım
Karar vermeme çok az kaldı inşallah biz evlenene kadar birçok düğün mekanında duymamda müziği seçerim 2 .dans olarak
![]()
Ayyy inşallah yaa bıktırmazlarsa bize bende düşünüyorum 2. şarkı olarak![]()
![]()
Kardeşiminde var kuzum o da maske falan yapıyor doktor krem vermiş yüzü kabuklanıyor diye cilt işte çok hassas oluyor herşeyi kullanmamak lazım kil maskesi yapmıştı dökmüştü resmen yüzü:18:Yok fondöten binde bir kullanırım da genelde ya pudra yada bb krem sürerim. Bende 2 günde 1 maske yapıyorum ama yok sivilcelerime bi çare gerek :26:
İnşallah hepimiz düşünelim biz ayrı yerlerde evleneceğiz birşey olmazAyyy inşallah yaa bıktırmazlarsa bize bende düşünüyorum 2. şarkı olarak![]()
Ayy ben işyerinde dinleyemiyorum açılmıolar yasaklılar o yüzden ewe acil gidip dinlemem lazımmm bunu sözler çok güzelll yaaaaa slow parça mı pekiii :2:
ee birinci şarkınız ne bakiiim tüyo werin![]()
Ben en iyisi uzmanlarımla görüşeyim. Profesyonel kremler kullanmam gerekecek sanırım :26:
Çok çok mutlu olursunuz kuzum bulutların üstünde gibiii
İşte sorunda o ya o ilk cesaret nasıl geliyor nasıl gidiyolarValla yok gidemem ben cık
![]()
Kardeşiminde var kuzum o da maske falan yapıyor doktor krem vermiş yüzü kabuklanıyor diye cilt işte çok hassas oluyor herşeyi kullanmamak lazım kil maskesi yapmıştı dökmüştü resmen yüzü:18:
İnşallah hepimiz düşünelim biz ayrı yerlerde evleneceğiz birşey olmaz
Bizimde yasak canım eve gidince dinle böyle hafif hareketli ama çok yakışır dansa bence 1.danste olmasada 2.dansta kesinlikle ciddi ciddi düşünmeye başladım![]()
Kardeşiminde var kuzum o da maske falan yapıyor doktor krem vermiş yüzü kabuklanıyor diye cilt işte çok hassas oluyor herşeyi kullanmamak lazım kil maskesi yapmıştı dökmüştü resmen yüzü:18:
İnşallah hepimiz düşünelim biz ayrı yerlerde evleneceğiz birşey olmaz
Bizimde yasak canım eve gidince dinle böyle hafif hareketli ama çok yakışır dansa bence 1.danste olmasada 2.dansta kesinlikle ciddi ciddi düşünmeye başladım![]()