• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hoş geldin Gizemcimmm. :)
Sana mail atmıştım geldi di mi?
Nasılsın, neler yaptın bugün?:16:

İyiyim canım benim saolasın...
Sabah kalktım erkenden 8 miydi neydi... Kahvaltı yapıp bulaşıkları yıkadım :) Duş aldım...
1 saat oturdum yemek yaptım ah çok yoruldum o ara :)
Sonrada hep oturdum...
Kansızlık var ayaklarım çok üşüyor buz gibi. :(
Senin nasıl geçti cnm

İyiyim canım benim saolasın...
Sabah kalktım erkenden 8 miydi neydi... Kahvaltı yapıp bulaşıkları yıkadım :) Duş aldım...
1 saat oturdum yemek yaptım ah çok yoruldum o ara :)
Sonrada hep oturdum...
Kansızlık var ayaklarım çok üşüyor buz gibi. :(
Senin nasıl geçti cnm
Aaa dikkat et kendine üşütme canım benimm.
Pekmez ye bol bol, kan yapar, şifa olsun:)
Ben de 9da uyandım, kahvaltı ettim, markete gittim yemek için sebze falan aldım eve geldim dinlendim, yemek pişirdim sonra yedik ve nete girdim:)
Sıkıcı bi gündü yanii. :))

Canım maili yeni fark ettim baktım hemen :)
Aynn öyle :) :))

Ayyy ne güzel çok benziyor o zaman isimleeerr.. :16::16::16:

Aaa dikkat et kendine üşütme canım benimm.
Pekmez ye bol bol, kan yapar, şifa olsun:)
Ben de 9da uyandım, kahvaltı ettim, markete gittim yemek için sebze falan aldım eve geldim dinlendim, yemek pişirdim sonra yedik ve nete girdim:)
Sıkıcı bi gündü yanii. :))

Oh Ellerine sağlık, afiyet olsun cnm bnm..

Ayyy ne güzel çok benziyor o zaman isimleeerr.. :16::16::16:

Aynen cnm :))

Canım nerdesin şimdi? Yaşadığın yerde miokuyorsun?

Evet canım benimm İstanbuldayım, İstanbul Üniversitesinde okuyorum :)

Oh ne güzel cnm :)
Aileden ayrı olmakk zor ya iş güç bakımından :))
Bende alyans hastalığı başladı 2 gündür ful onu araştırıyorum.
Ya Ekime kadar 2 pijama 4 er iç çamaşır takımı + gömlek ya da alyans alcaz.Tabi ben anca öğrenci birkimiyle 300flan biriktirebilirim .Baktığımızda en fazla 400TL. Nişansan önce olursa tabi. Nişan sırasında alırsak rahat 500 600 e çıkarız...
Bakalım nasıl yapcaz. Uygun alyans bulursak direk alıcaz yanii :)
Var mı bğeendiğin kuyumcu sitesi cnm

Son düzenleme:
Oh ne güzel cnm :)
Aileden ayrı olmakk zor ya iş güç bakımından :))
Bende alyans hastalığı başladı 2 gündür ful onu araştırıyorum.
Ya Ekime kadar 2 pijama 4 er iç çamaşır takımı + gömlek ya da alyans alcaz.Tabi ben anca öğrenci birkimiyle 300flan biriktirebilirim .Baktığımızda en fazla 400TL. Bakalım nasıl yapcaz. Uygun alyans bulursak direk alıcaz yanii :)
Var mı bğeendiğin kuyumcu sitesi cnm

Ay sorma canımm yaa biz seninle ikiz olsak bu kadar olurdu. :1: Ben de alyans ve tektaş bakıyordum netten daha düne kadar :)) Sizin söz ne zamandı kuzumm? Baktığım sitelerden link atarım sana ama burdan atamıyorum di mi canımm yasaktı yanlış hatırlamıyorsam.:26:

Ay sorma canımm yaa biz seninle ikiz olsak bu kadar olurdu. :1: Ben de alyans ve tektaş bakıyordum netten daha düne kadar :)) Sizin söz ne zamandı kuzumm? Baktığım sitelerden link atarım sana ama burdan atamıyorum di mi canımm yasaktı yanlış hatırlamıyorsam.:26:

:))) Evet cnm çok haklısın benziyoruz.
Bizim amaç okurken ben olucağı için hani karşılarına çok masraf olmucak diyebilmek. E alyans o yüzden 400 e kadar bakıcaz. ama bulamazsak beğenmediğimizide almayız. Nişanda 500-600 Koyar alırız. Bir olsa gelse o günler :) Sözde bohça yapmayız , parayı biriktirelimde üstüne eklerler.
Ah geçen sene o kadar biriktircek zamanlarımda biriktirmedimya ne diyim kendime kızıyorum :)

Beğendiğin alyansları paylaşabilirsin cnm...
Bu arada gelinlik konusunda bende hiç mi hiç heyecan yok :)
Neden bilmiyorum. Ben birşeye heves ettim mi o an gelmesi için paralarım kendimi 1 yıl bvarsa benb kendime yarın mıi gibi davranırım. Heralde bilinç altım sööz verdi kendi kendine geliniğe en son bakçan diye. Ama beğendiğim kişilerde gördüğüm var. YoLcu41 di sanırım onunki,ni çok beğendim. Aslı'nın ki tartışılmaz çok güzel. 2 Gelinlik Beğendim ben. Birde bir modelde görmüştüm.
Onun haricinde Gelinlğe nedense tutkum yok : )
Ama çeyiz de of of yerimde duramam :))

:))) Evet cnm çok haklısın benziyoruz.
Bizim amaç okurken ben olucağı için hani karşılarına çok masraf olmucak diyebilmek. E alyans o yüzden 400 e kadar bakıcaz. ama bulamazsak beğenmediğimizide almayız. Nişanda 500-600 Koyar alırız. Bir olsa gelse o günler :) Sözde bohça yapmayız , parayı biriktirelimde üstüne eklerler.
Ah geçen sene o kadar biriktircek zamanlarımda biriktirmedimya ne diyim kendime kızıyorum :)
Burdan mesaj gönderdim canım benimm bakarsın.
Düz klasik alyanslardan bakın bence tatlımm nişanda zaten değişicek tektaşta alınırsa bence düz alyansta hoş olur ;)
Küçük kuyumculardan almak lazım, malum büyük markalar fiyatları uçurmuş resmen :))

Beğendiğin alyansları paylaşabilirsin cnm...
Bu arada gelinlik konusunda bende hiç mi hiç heyecan yok :)
Neden bilmiyorum. Ben birşeye heves ettim mi o an gelmesi için paralarım kendimi 1 yıl bvarsa benb kendime yarın mıi gibi davranırım. Heralde bilinç altım sööz verdi kendi kendine geliniğe en son bakçan diye. Ama beğendiğim kişilerde gördüğüm var. YoLcu41 di sanırım onunki,ni çok beğendim. Aslı'nın ki tartışılmaz çok güzel. 2 Gelinlik Beğendim ben. Birde bir modelde görmüştüm.
Onun haricinde Gelinlğe nedense tutkum yok : )
Ama çeyiz de of of yerimde duramam :))

Ben de gelinlikte bi model beğendim onu istiyorum kesinliklee dur sana resmini eklicem canım benimm :) Ben de çok tezcanlıyım. Olana kadar konuşurum, hayaliyle yaşarım resmeenn:16:
Yüzük,takı,gelinlik,çeyiz hepsi ilgi alanımm:1::1:

Burdan mesaj gönderdim canım benimm bakarsın.
Düz klasik alyanslardan bakın bence tatlımm nişanda zaten değişicek tektaşta alınırsa bence düz alyansta hoş olur ;)
Küçük kuyumculardan almak lazım, malum büyük markalar fiyatları uçurmuş resmen :))

Canım biz söz nişan aynı devam etmeyi düşünüuoruz... Tektaş mutlaka ki olur :)
Ben bize güvenmiyoırm da düğünde bile yeni alabiliirz :)
Söz yüzüğüm ve tektaşım var şuan...
3 buçuk yıldr takıyorum :)

Canım biz söz nişan aynı devam etmeyi düşünüuoruz... Tektaş mutlaka ki olur :)
Ben bize güvenmiyoırm da düğünde bile yeni alabiliirz :)
Söz yüzüğüm ve tektaşım var şuan...
3 buçuk yıldr takıyorum :)

Anladım canım benimm klasik alyans düşünmüyor musun o zaman nişanda alınacak gibi bir şey alırsınız:16:

Anladım canım benimm klasik alyans düşünmüyor musun o zaman nişanda alınacak gibi bir şey alırsınız:16:

aynen canım...
Benim 2 alyans + Tamturum var şua :)
Tamtur delisiyim zaten :)
Ama olurda borç falan kalmazsaa 5taş pırlanta da çoook hoşuma gidiyor. Aris in 1200 e var ölüyorum ona ya.
2 alyans ta taşsız Yine taşsız istiyorum ama yüzeyi parlak oluyor ya ne denşyor bilmiyorum :) O şekilde istiyorum. Birde tamtur tabi :)
Çok masraflıyım :14:
:32:

Ah :))) İşte üstünü bende o tarz istiyorum. sadece şerit şeklinde şekilli bir taş geçmesini isterim...
Altı bende bu tarz olur ama tarlatanı daha açık :)
Zevklerimizde uyuyorr :))
Ben de ışıltı olsun istiyorum, göğüs kısmına şerit olarak taş istiyorum zarif ve şık olur o zaman:) Aynen zevklerimiz de uyuyor. :nazar::16::16:
aynen canım...
Benim 2 alyans + Tamturum var şua :)
Tamtur delisiyim zaten :)
Ama olurda borç falan kalmazsaa 5taş pırlanta da çoook hoşuma gidiyor. Aris in 1200 e var ölüyorum ona ya.
2 alyans ta taşsız Yine taşsız istiyorum ama yüzeyi parlak oluyor ya ne denşyor bilmiyorum :) O şekilde istiyorum. Birde tamtur tabi :)
Çok masraflıyım :14:
:32:
Ben de tamtur çok seviyorum ama ince olanları hoşuma gidiyor tektaşla çok güzel olur bence:16: Güle güle kullan yüzüklerini canım benimm:)
woowwww 5 taş mııııı :1: İnşallah alırsınız canım benimm gönlüne göre olsun her şey..

Ben de ışıltı olsun istiyorum, göğüs kısmına şerit olarak taş istiyorum zarif ve şık olur o zaman:) Aynen zevklerimiz de uyuyor. :nazar::16::16:
Ben de tamtur çok seviyorum ama ince olanları hoşuma gidiyor tektaşla çok güzel olur bence:16: Güle güle kullan yüzüklerini canım benimm:)
woowwww 5 taş mııııı :1: İnşallah alırsınız canım benimm gönlüne göre olsun her şey..

Sen yapmasaydın biz yoksa ikiz miyiz espirisini ben yapıcaktımmm :)))))
Alyans modellerinebakıyorum beğendiklerimin resmini koyucma :)

Back
X