• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar bi şey soracam ben şimdi parasıyla başkasına ceyizimi yani sandık kısmını yaptırıyorum çünkü örgüden pek anlamıyorum bi çocunuda hazır örülüp satılanlar var onlardan alacam peki ya mutfak eşyalarım dahha başlamadım diyorum ki 2013 ocak ayında başlayayım sonuçta 2014 de evlenecez hem modası geçmemiş olur diyorum sizce nasıl fikir

kızlar bi şey soracam ben şimdi parasıyla başkasına ceyizimi yani sandık kısmını yaptırıyorum çünkü örgüden pek anlamıyorum bi çocunuda hazır örülüp satılanlar var onlardan alacam peki ya mutfak eşyalarım dahha başlamadım diyorum ki 2013 ocak ayında başlayayım sonuçta 2014 de evlenecez hem modası geçmemiş olur diyorum sizce nasıl fikir

Yani canım mantıklı..
Sonuç olarak aynı parayı kenarına koy ayarla aynı şey olur zaten...
Bu arada güle güle kullanman nasip olsun...
Ne kadara yaptırıyorsun? Özel değilse :)

hoşgeldiiinnn:52:

Şimdide beni 5. yıl dönümü hediyesi ne olabilir heyecanı sarı iyi mi :30::30:
:)
Aklınıza güzel birşeyler gelirsee söyler misiniz :)
Bu arada belirteyim maddi yönü az manevi yönü çok birşey istiyorum...
Çünkü pijama falan alcam ona bohçalık...
Neler olabilir...
ben de resmimizi çizmeyi istiyorum bakalım yapıcam inşallah:9:
bi de özelden bi link vereyim canım karikatür kitapları var çok şeker bi onlara da göz at
fotoğraftan puzzle yaptırmak kupaya,yastığa bastırmak vs. onları yaptın mı?
yıldönümünüze kadar günlük tarzı bişey yapabilirsin
tabi sizin de baya zaman olduğu için bunların çoğunu yapmış olabilirsin:9:

Son düzenleme:
harmonyy naber:)
aşağıda görüyorum okuyup gidiyorsun:5:

Son düzenleme:
iyiyim bebeğimm senden nbr
sorma ya canım ders kayıtlarıyla uğraşıyorum kredi hesabı yapıyorum falan
o yüzden sohbetinizi okuyorrum yazamadan çıkıveriyorum :))

iyi tatlım gitmeme az kaldı, arkadaşlarımla görüşüyorum alınacakları alıyorum filan.. :)
şükür bizde ilk sene ders seçimi yok hepsi zorunlu zaten öyle hesap falan uğraşmadık

ayrıca sen nerde yaşıyorsun,nerde okuyorsun, ne okuyorsun ben hiç birini bilmiyorum:44: :1:

Selammm kızlar nasılsınız bakalımm hepinizi çoookk özledimmmmm.. :)

Gizemcanımm artık burdayım inş.hep, müsait oldukça görüşelim canım benimmm.. :16:

Muradımıza Erme Tablomuz :69:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Başlangıç Tarihi [/TD]
[TD]Tahmini Düğün Günü[/TD]
[TD]Kalan Gün Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecm[/TD]
[TD]10 Ekim 2008[/TD]
[TD]10 Mayıs 2014[/TD]
[TD]824 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Edss[/TD]
[TD]13 Haziran 2007[/TD]
[TD]1 Ağustos 2014[/TD]
[TD]907 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harmonyy[/TD]
[TD]29 Kasım 2007[/TD]
[TD]29 Haziran 2015[/TD]
[TD]1239 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirperisi[/TD]
[TD]22 Nisan 2007[/TD]
[TD]6 Nisan 2014[/TD]
[TD]790 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nylien[/TD]
[TD]5 Mayıs 2009[/TD]
[TD]14 Haziran 2014[/TD]
[TD]859 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Opra[/TD]
[TD]8 Temmuz 2007[/TD]
[TD]24 Mayıs 2014[/TD]
[TD]838 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SimgeD[/TD]
[TD]13 Mart 2009[/TD]
[TD]15 Mayıs 2015[/TD]
[TD]1194 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sonsuzask55[/TD]
[TD]14 Kasım 2009[/TD]
[TD]22 Haziran 2015[/TD]
[TD]1232 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin89[/TD]
[TD]29 Haziran 2008[/TD]
[TD]29 Haziran 2014[/TD]
[TD]874 Gün[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ellerine sağlık kuzummmmm sizin azıcık kalmış maşallah:16:
Bu arada mailine bak tatlımmm:)

ayrıca sen nerde yaşıyorsun,nerde okuyorsun, ne okuyorsun ben hiç birini bilmiyorum:44: :1:

istanbulda ailemle birlikte yaşıyorum,burada okuyorum.. okuduğum üninin ismini vermeyeyim tanıdık manıdık çıkar sonra :) uluslararası ilişkiler öğrencisiyim canım :21:

kızlar erkek arkadaşım benden bir yıl önce mezun olacak.. iki yılı var mezun olmasına... o mezun olsun mezun olur olmaz kısa dönem askere gitsin gelsin sözü öyle istiyoruz biz... ben de son sınıfta, okulu bitirmek üzere olacağım.. yani sözlülük nişanlılık olayını çok fazla uzatmak istemiyoruz..malum babam biraz sert bu konuda ve henüz haberi yok.. erkek arkadaşım mzun olana kadar da söylemeyeceğim ciddi bir ilişkim olduğunu... uzun süre sözlü nişanlı kalırsak zaten ayrı şehirlerdeyiz,ailesi de ayrı şehirde, çok yıpranırız.. sözleniriz 3-5 ay içinde herşeyi hallederiz diye düşünüyoruz biz.. önceden daha erken düşünüyoduk ama fikirler değişti.. bu daha mantıklı geliyor bana... sizce :26:

istanbulda ailemle birlikte yaşıyorum,burada okuyorum.. okuduğum üninin ismini vermeyeyim tanıdık manıdık çıkar sonra :) uluslararası ilişkiler öğrencisiyim canım :21:
anladım canım eee sen ailenle yaşıyorsan nasıl gidiyorsun sevgilinin yanına?
kızlar erkek arkadaşım benden bir yıl önce mezun olacak.. iki yılı var mezun olmasına... o mezun olsun mezun olur olmaz kısa dönem askere gitsin gelsin sözü öyle istiyoruz biz... ben de son sınıfta, okulu bitirmek üzere olacağım.. yani sözlülük nişanlılık olayını çok fazla uzatmak istemiyoruz..malum babam biraz sert bu konuda ve henüz haberi yok.. erkek arkadaşım mzun olana kadar da söylemeyeceğim ciddi bir ilişkim olduğunu... uzun süre sözlü nişanlı kalırsak zaten ayrı şehirlerdeyiz,ailesi de ayrı şehirde, çok yıpranırız.. sözleniriz 3-5 ay içinde herşeyi hallederiz diye düşünüyoruz biz.. önceden daha erken düşünüyoduk ama fikirler değişti.. bu daha mantıklı geliyor bana... sizce :26:

bence daha iyi olur canım ben de söz nişan fazla uzun olsun istemiyorum tadında kalsın herşey:)
hem zaten çok uzun zaman da yokmuş ki 2.5 yıl sonra söz nişan olur sen mezun olunca da evlilik...
artık bana 3 sene çok kısa geliyor, 6-7 yıla kıyasla:1:

anladım canım eee sen ailenle yaşıyorsan nasıl gidiyorsun sevgilinin yanına?

annem erkek arkadaşımla tanışıyor ve annemin haberi oluyor, babam da annemin izni olunca arkdaşıma gidebilir miyim deyince birşey demiyo canım

bence daha iyi olur canım ben de söz nişan fazla uzun olsun istemiyorum tadında kalsın herşey:)
hem zaten çok uzun zaman da yokmuş ki 2.5 yıl sonra söz nişan olur sen mezun olunca da evlilik...
artık bana 3 sene çok kısa geliyor, 6-7 yıla kıyasla:1:

aynen öyle olacak galiba canım uzun süre nişanlılık yıpratıcı oluyo, bu kadar beklemişim, birkaç ay daha beklerim herşey tam olur o zaman :) bana da kısa geliyo gerçi ben artık üç sene dğil iki sene olarak hesaplıyorum.. erkek arkadaşım mezun olsun gerisi geçer zaten, ona da iki yıl var :) az kaldı lisedeyken 8 yıl var daha derdik :8:

bu arada ilk soruna cevabım senin mesajının içinnde kalmış canım :)

Son düzenleme:
ne kadar güzel tatlım ben anneme söyledim sabah gidip akşam dönsem diye ona bile mırın kırın etti, gidersen bile kalmak yok dedi:19: :ssz:
2 sene ne ki çok çabuk geçer:16:

ne kadar güzel tatlım ben anneme söyledim sabah gidip akşam dönsem diye ona bile mırın kırın etti, gidersen bile kalmak yok dedi:19: :ssz:
2 sene ne ki çok çabuk geçer:16:

anladım canım ya bizim mesafe çok uzun olunca 11 saat, kalmak zorunlu oluyo çünkü geri dönüş şansı yok, günün yarısı yoda geçiyo.. sizin 3-4 saat ya, annen ondan öyle diyordur.. bizim de öyle olsa, annem bana da izin vermezdi canım :)

aynen öyle caınm çabuk geçsin bitsin gitsin inşallah :))
siz ne zaman düşünüyorsuuz canım peki söz vs. ?

anladım canım ya bizim mesafe çok uzun olunca 11 saat, kalmak zorunlu oluyo çünkü geri dönüş şansı yok, günün yarısı yoda geçiyo.. sizin 3-4 saat ya, annen ondan öyle diyordur.. bizim de öyle olsa, annem bana da izin vermezdi canım :)

aynen öyle caınm çabuk geçsin bitsin gitsin inşallah :))
siz ne zaman düşünüyorsuuz canım peki söz vs. ?

anladım canım yani dolaylı olrak 11 saat uzakta olması güzel bi olaya sebep oluyor:1:
bizim çok karışık tatlım biz de bilmiyoruz
iki seçeneğimiz var eğer kazanırsa üni yi o zaman evlilik bi 6 yıl sonra olabilir yani söz nişan da 1 yıl öncesinde desek 5 yıl sonra:31:
ama eğer kazanamazsa askere gidecek, dönünce işe girer ben mezun olana kadar çalışır 3 sene sonra yani evlilik olabilir
yine 1 yıl öncesinde nişan düşünürsek 2 yıl sonra olabilir ben son sınıftayken
bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun diyoruz:106:

Son düzenleme:
Yani canım mantıklı..
Sonuç olarak aynı parayı kenarına koy ayarla aynı şey olur zaten...
Bu arada güle güle kullanman nasip olsun...
Ne kadara yaptırıyorsun? Özel değilse :)

canım şöyle söyleym şimdi ben yazma ve havlularımı aldım verdm ona o şmdi ipi boncuğunu alıp yapıyo hepsi tamamen bitince ödeşecez b fiyat kesin değil yani daha yeni 11 tane patik aldı annem tanesi 13 den aldık toplan 143 tuttu aslında ben bunları ne yapacamda işte maksat olsun yani yoksa benim için sandık önemli değil

anladım canım yani dolaylı olrak 11 saat uzakta olması güzel bi olaya sebep oluyor:1:
bizim çok karışık tatlım biz de bilmiyoruz
iki seçeneğimiz var eğer kazanırsa üni yi o zaman evlilik bi 6 yıl sonra olabilir yani söz nişan da 1 yıl öncesinde desek 5 yıl sonra:31:
ama eğer kazanamazsa askere gidecek, dönünce işe girer ben mezun olana kadar çalışır 3 sene sonra yani evlilik olabilir
yine 1 yıl öncesinde nişan düşünürsek 2 yıl sonra olabilir ben son sınıftayken
bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun diyoruz:106:

evet canım bbi yandan da işimize yarıyo uzaklık :))

sizin olay karışıkmış biraz evet canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah :16:

Son düzenleme:
Back
X