2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım Bende Bolu'dan :)

İnşallah canımm öyle olmasını çok isterimm Rica ederimm :) Ben İstanbuldan canımcım:)

Ne güzel cnm :)

cicişlerim öptüm herkesi öncelikle , c tesi şehir dışına gitmiştim , dün akşam geldim , giremedim kaç gündür , napıonuz bakiim özledim sizi

Hoş geldin cnm bnm bende seni merak etmiştim ne zamandır yazmıyorsun diye....

canım Bende Bolu'dan :)

Ne güzel cnm :) Bende İzmir'denim :)

Kızlarr Hepsiburada dan ürün almak istiyorum. KPSS kitapları çok indirimde.
Ancak Kargo ücreti ne kadar ya da kaç tl den sorna ödeniyor beni bilgilendirir msiiniz lütfen??

kızlar selamm ben geldim... :9
perşembe akşamı aşkmıın yanına gdiyiroum biletim tamam
ne giyeceğime saçıma başıma makyajıma karar vermeye çalışıyorum :)
3 gün kalıcam yanında çok mutluyum :) ama zaman geçmiyo sanki artıkk :2:
çok özledim bir ay oldu görüşmeyeli
sizler nasılsınız görüşemedik hiççç
yasminn kuzum düğtün mü çizelgeden günleri bakiiimm

mrb cnm ne güzel gözün aydın şimdiden bende benimkinin yanındayım pazartesi dönüyorum bende yani ben gelcem sen gitcen ben beklerkende zaman çok zor geçmişti

Canımmm gözün aydınnn ohh ne güzel eniştemizi görüceksin hasret giderin bol bol.
Sahii görüşemiyoruz hepimiz dağıldık bi taraflara :S Bi saat belirleyip buluşmak gerek :)

mrb cnm ne güzel gözün aydın şimdiden bende benimkinin yanındayım pazartesi dönüyorum bende yani ben gelcem sen gitcen ben beklerkende zaman çok zor geçmişti

Canımmm gözün aydınnn ohh ne güzel eniştemizi görüceksin hasret giderin bol bol.
Sahii görüşemiyoruz hepimiz dağıldık bi taraflara :S Bi saat belirleyip buluşmak gerek :)

sağolun kızlrrr
SimgeD evt cnm sarılıp uzunn bi süre bırakmamayı düşünüyorum

biliyorsunuz ki ben aşkımın yanındayım en yazıkki bu gün dönüyorum alışıtık artık bu ufak ayrılıklara ama ne yapalım kader yine içim bi buruk kızlar dün akşam bi sarıldım ağladım tutamadım kendimi

Allah ayırmasın canımm.

Allah razı olsun tatlı hiçbirimizi inşallah

ahh tatlım ben her dönüşümde ağlıyorum ddediğin gibi alıştık artık ama nolursa olsun ağlamadan olmuyo hiç ama üzme kendini tatlım yaa biticek bu günler de bak 2013 e giriyoruz bile

Ahh cnm ne kadar güzel... Daha da heyecnalısındır

İnşallah bir dahaki kavuşmanızda hiç ayrılmasınız cnm bnm

Ee kızlar nasıl gidiyor?
Benim doğum günümdğ :) Bu hafta sonu baya güzel geçirdim
Nler yapıyorsunuz bakalım özledim sizi ya görüşelim hadi gelin?

İzmirperimmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnn (geçmiş gerçi ama bilmiyordum tatlım:) Sağlık, mutluluk dolu nice senelere inşallah. Eniştemizle bir ömür mutlu olun veee birlikte yaşlanın inşallah canımcımmm.

Canımm yaa kıyamam
İnsanın sevdiğinden ayrı kalması, uzak olması çok zor bi durum.
Ama bugünler de geçicek, kavuşucaksınız ve bi daha hiç ayrılmıcaksınız inşallah.

Çooook Teşekkür Ediyorumm Canımmm Benimmmmm Çok Saol...
Hepimiz inşallah bir ömür sağlık huzur mutluluk içinde sevdiklerimizle olalım

canımm doğum günün kutlu olsun..
sevdikerlinle beraber sağlıklı,mutlu nice güzel yllara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…