2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyi kuş sen nasılsın?
Bende iyiyim canımcım hava soğuk sanırım soğuk aldım karın ağrısı çekiyorum :KK51:
Günaydın gelincikler :21:

Gelinliğimi aldııııımmmm :KK37: 27 şubatta ilk provam var :KK33:
Günaydın canım hayırlı olsun aşkla giy inşallah:nazar::KK68:Gösterdiğin modelimi aldın boncuk:KK19:
İyiyim canım ben de. Senden kına müzikleri bekliyorum :KK70:
Bende tamamlamayı bekliyorum inşallah pazar günü canım :cool::KK53:
İyiyim kuzucum bende kuaförlerden fiyat alıyorum bazıları fena abartmış :KK45: Sen nasılsın?

Ben almadım daha hiç bu haftalar gitmem gerek zamanım olursa:KK17:İyiyim bende çok şükür kuzum günü bitirmeye çabalıyorum:KK49:

Bende iyiyim canımcım hava soğuk sanırım soğuk aldım karın ağrısı çekiyorum :KK51:

Günaydın canım hayırlı olsun aşkla giy inşallah:nazar::KK68:Gösterdiğin modelimi aldın boncuk:KK19:

Ben almadım daha hiç bu haftalar gitmem gerek zamanım olursa:KK17:İyiyim bende çok şükür kuzum günü bitirmeye çabalıyorum:KK49:
evet nehircim,o model.. onu giyeceğim:21:

Kızlar saç modeli düşündünüz mü?
Dış çekim için nasıl bi model düşünüyorsunuz?

Evet canım ya konsept falan çok önemli. Senin kriterlerin neler?

Evet kuzum zaten kişiye göre çalışıyorlar. :KK16:

Mesela 2 saat çekim diyorlar ama 2 saatte kaç poz çekiyo bu benim için önemli. Hepsini verip vermediği önemli. Albümünün ne şekilde olduğu ve boyutu önemli. Mekan kısıtlaması var mı yok mu v.s. uzar gider :KK37:

Günaydın gelincikler :21:

Gelinliğimi aldııııımmmm :KK37: 27 şubatta ilk provam var :KK33:

Canım hayırlı olsun. üstü işlemeli model mi?

Oyyy kuşum dikkat et.

Bugünkü konular çok keyifli:)
Biz de %90 fotoğrafçıyla anlaştık.Saç için kuförüme çok güveniyorum.O ne derse o olacak:)Zaten nişanda anlarım az çok ne istediğimi.

Kuzum valla ben faceden ulaşıyorum hep. Büyük yük kalkıyolar. Olmadı telefonla ulaşıyorum tek tek gezemem :KK53:

Biz de %90 fotoğrafçıyla anlaştık.Saç için kuförüme çok güveniyorum.O ne derse o olacak:)Zaten nişanda anlarım az çok ne istediğimi.

Ay keşke ben de güvenebilsem kuaförüme.
4 saat bekletti nişanda, tamam model istediğim gibi oldu ama fotoğrafçıyı bekletmek istemiyorum.

5.JPG

Sen neresiyle anlaşıcaksın kuzum hangi fotocu?

Kuaförün ne fiyat verdi?

Kızlar saç modeli düşündünüz mü?
Dış çekim için nasıl bi model düşünüyorsunuz?
Canım ben kına günü çekim düşünüyordum vazgeçtim çünkü düğün gibi özenli olmaz kına günüm diye düğün saçım dağınık topuz olacak inşallah tepeden duvakla beraber nasipse :nazar::KK68:
Oyyy kuşum dikkat et.
Sağol canım benim dikkat etmeye çalışıyorum:oops:

Ay keşke ben de güvenebilsem kuaförüme.
4 saat bekletti nişanda, tamam model istediğim gibi oldu ama fotoğrafçıyı bekletmek istemiyorum.

Eki Görüntüle 1413116
Kuzum kuaföre gerçek saatini söyleme. Yarım saat yada 1 saat daha erken bir saat söyle benden söylemesi :KK53: O gün tek gelin olmayacağını da göz önünde bulundur :KK39:

Canım ben kına günü çekim düşünüyordum vazgeçtim çünkü düğün gibi özenli olmaz kına günüm diye düğün saçım dağınık topuz olacak inşallah tepeden duvakla beraber nasipse :nazar::KK68:

Sağol canım benim dikkat etmeye çalışıyorum:oops:

Dağınık topuzla tepeden duvak nasıl olcak canım model var mı?

Canım biz Mayıs'ta yapcaz çekimi öyle kararlaştırdık. Nerdeyse düğünden 3 hafta önce :D
Mor çiçeklerin mevsiminde mor çiçekli tarlalar mekanlarımızdan biri olacak :oops:
Aslında çekim için şöyle bi model düşünüyorum, fotoğraflarda hem topuz hem açık kullanacağım bi model bi model.

1.jpg 2014-kir-dugunu-sac-modelleri-12.jpg

Kuzum kuaföre gerçek saatini söyleme. Yarım saat yada 1 saat daha erken bir saat söyle benden söylemesi :KK53: O gün tek gelin olmayacağını da göz önünde bulundur :KK39:

Zaten fotoğraf çekiminde az çok anlarım güvenebilir miyim o kuaföre. Sanırım yeni bi kuaför deniycem :KK51:

Zaten fotoğraf çekiminde az çok anlarım güvenebilir miyim o kuaföre. Sanırım yeni bi kuaför deniycem :KK51:
Bencede yeni arayışın olsun yaptıkları modellere falan bak.

Kızılar benden size tavsiye dağınık topuz ile rahibe duvağını sakın düşünmeyin. Alakasız görünüyor bence :KK12:

Bencede yeni arayışın olsun yaptıkları modellere falan bak.

Kızılar benden size tavsiye dağınık topuz ile rahibe duvağını sakın düşünmeyin. Alakasız görünüyor bence :KK12:

Bi kaç yer duydum bu aralar onlarla görüşmeye gidebilirim bilmiyorum kafam çok karıştı :KK42:

Kuzum valla ben faceden ulaşıyorum hep. Büyük yük kalkıyolar. Olmadı telefonla ulaşıyorum tek tek gezemem :KK53:
Kuzum benim zaten 2 tane yerler görüşmem gerek saçım kaynımın ellerine teslim olacak güzel yapmak zorunda artık :KK53:makyaj için anlaşacağım o yüzden rahat davranıyorum ama çok fark yoksa saç makyaj bir arada çıkartacağım:KK59:

Ne konuda karıştı kuzum. Saç modeli konusunda mı yoksa kuaför konusunda mı?

Kuaför konusunda canım ya ben aslında kuaförümü çok seviyordum özellikle makyajı yapan kız çok iyi. Ama dün fotoğrafçıyla konuşurken benim kuaförümün aslında o kadar da güzel modeller yapmadığını söyledi. Başka bi kuaför ismi verdi bi gelini çok beğenmiştim o kuaföre yaptırmış dedi. Ama onun makyözünü bilmiyorum ki. En iyisi gidip görüşmek aslında kendimi yiyeceğime.

Back