• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Oyyy çok sevindim beğenmene canım, sana da yazıyorum özelden birazdan.
Askere hediye almak zor yaa. Ben kitap almıştım, bu sevgililer gününde de ne yapacağımı hiiç bilmiyorum :KK70:
Canım eğer romantik biriyse mektup yazabilirsin, hayallerinizden falan bahset mesela. Bizimki odun olduğu için öyle şeyler yapamıyorum maalesef :KK70:

Hehe çok meraklandım şimdi haa :KK76::KK31::21:

Mektup yazarsam çok çok hoşuna gider bayılır o tarz şeylere ama tabi kendisi yazmaz :KK53: O olabilir ama ne biliyim yinede ufakta olsa birşey göndermek istiyorum değişik birşey olsa. Kitap göndersem okuyabilir mi orada bilmiyorum ama yinede aklımda olsun :KK76:

Evet ya bende düşüneyim hediye olayını bende daha ne alacağımı bulamadım:mad:

Oluşturma aşamasındayım kardeşimle sıraya koyucaz hafta sonu aksilik olmazsa önümüzdeki hafta paylaşırım sizlerle :KK68:

Sizinkiler burada :KK53: benimkide burada olsa aklıma bin türlü şey gelir ama malesef o_O

Herkese günaydıııınnnnnn

Bas yanına git.Daha büyük bi hediye veremezsin bence:)

Mutiii bayıldım bayıldım.Özellikle tacınaaa
Gelinlğin nasıl kız?
Kız Bitlis'e mi gidiyim :eek: Valla gittiğime pişman eder nişanlım :KK48:

Malesef kuzu açılmıyor. Demekki şuan sadece prolara açık :mad:

Herkese günaydıııınnnnnn

Bas yanına git.Daha büyük bi hediye veremezsin bence:)

Mutiii bayıldım bayıldım.Özellikle tacınaaa
Gelinlğin nasıl kız?

Ayy teşekkürler ablaam :KK15:
Gelinliğim A kesim, sırtı işlemeli modellerden, ama ben tacı dış çekimde kullancam.

Mektup yazarsam çok çok hoşuna gider bayılır o tarz şeylere ama tabi kendisi yazmaz :KK53: O olabilir ama ne biliyim yinede ufakta olsa birşey göndermek istiyorum değişik birşey olsa. Kitap göndersem okuyabilir mi orada bilmiyorum ama yinede aklımda olsun :KK76:

Sizinkiler burada :KK53: benimkide burada olsa aklıma bin türlü şey gelir ama malesef o_O

Olabilir canimm

Canim havlu ya da mendil işle gonder mektup yaninda dikiş nakış becerin var mı

Yok kuzum burda değil istanbuldan geldi, yazcam özelden sana da.
aa coook güzelll olmuşş kiiii. tam sevdiğim renklerrr :21:
Hosbuldummm boncugummm ooo anlatt bakalim nasil gelinlik var aklinda icine sinen oldu mu

1 tanesi içime sindi. bi kaç tane giydim. tarzım prenses model :KK48: dantel ve taşlı istemiyorum, dolgulu, boncuklu bişi olacak kuzum :KK19:

1 tanesi içime sindi. bi kaç tane giydim. tarzım prenses model :KK48: dantel ve taşlı istemiyorum, dolgulu, boncuklu bişi olacak kuzum :KK19:
Harika canimmm ayy bak kucuk bi not gelinlikciye asla inannma icine sinmeyen seyi diret zira benim gibi olmasin arkasinda tuhaflik var dedikce tam oturtmadik ondan diyodu son anda iyi kapatinda tam artik gorelim diyinceee gercek ortaya cikmisti ama yinede uste hep ciktilar haram olsun aldiklari para asla haketmedi yalanlarla satti.bak yine sinir oldum ondan dolayi icine sinmeyini diret onun guzel oyle olur demesine bakma :) 9 aylik evliden nnotlar haha :)

Selamlar kizlar nasilsiniz :) nehirim.kac gun kaldi ? Mutella harika gelin cicegin ve ekip arkadaslarii hersey hayalinizdeki kadar hatta ondan daha guzel olur insallahhh :)

Teşekkürler edoşum :KK15:
Ehehe hatun evli yaa :KK76:

Okur kuzum bence, hem garanti bi hediye. Fotoğraf göndersen olmaz, parfüm alsan kişisel bakım malzemesi alsan herkes kullanır, tişört pantolon zaten kullanamıyor, en garantisi kitap bence. Daha düşünelim tabi ne olabilir diye.

Ayy boncuum, zevklerimiz benziyor zaten seninle :KK19:

Dikiş becerim var sevmiyorum o tarz şeyleri. Yani askerdeki birine gördermek abes olur gibi geliyo :KK51:

Hm bnm arkadas mendil işleyip gondermisti de ordan aklima geldi tatlm ben de kuzenime kitap,havlu ve lokum gonderdim. Havlu dedigim kucuk yani oyle evdeki banyo havlulari gibi degil kucuk boy:)

Teşekkürler edoşum :KK15:
Ehehe hatun evli yaa :KK76:

Okur kuzum bence, hem garanti bi hediye. Fotoğraf göndersen olmaz, parfüm alsan kişisel bakım malzemesi alsan herkes kullanır, tişört pantolon zaten kullanamıyor, en garantisi kitap bence. Daha düşünelim tabi ne olabilir diye.

Ayy boncuum, zevklerimiz benziyor zaten seninle :KK19:

Evet kitap en azından orada okumasa bile geldiğinde de okuyabilir. Elif Gibi Sevmek kitabını okumuştum ben ve o tarz kitapları sever nişanlım. Onu göndereyim başka önerebileceğiniz bir kitap var mı akıcı?

Hm bnm arkadas mendil işleyip gondermisti de ordan aklima geldi tatlm ben de kuzenime kitap,havlu ve lokum gonderdim. Havlu dedigim kucuk yani oyle evdeki banyo havlulari gibi degil kucuk boy:)

Güzel bir hediye olur kuzum ama işte bazı insanlar o kadar garip ki özel denen birşeyden anlamazlar. Sen hediye diye kullanırsın alır bi tane dengesiz yüzünü, burnunu siler benim tepem atar -ki nişanlım da rahat bırakmaz :KK53:

Selamlar kizlar nasilsiniz :) nehirim.kac gun kaldi ? Mutella harika gelin cicegin ve ekip arkadaslarii hersey hayalinizdeki kadar hatta ondan daha guzel olur insallahhh :)
4 ay 1 hafta Edam sanırım 128 gün :nazar::oops:Amin kuzum inşallah sen nasılsın:KK68:
Kuzu senin için araştıracağım sende bana bulsana:KK53:ama bütün alınabilecekleri seneler içinde aldım yaptım :mad:
Selammmmmm canlar, hayırlı cumalarrr.
ben gelinlik baktım kii düüüünnn :21:
Hoşgeldin boncuk nasıldı çok yakışmıştır eminim:KK37:
Yarin gündüz söz kesimi akşam nişan törenimiz var :KK37::KK22::KK73:

Canım herşey sorunsuz harika geçsin inşallah:nazar::KK60:

Harika canimmm ayy bak kucuk bi not gelinlikciye asla inannma icine sinmeyen seyi diret zira benim gibi olmasin arkasinda tuhaflik var dedikce tam oturtmadik ondan diyodu son anda iyi kapatinda tam artik gorelim diyinceee gercek ortaya cikmisti ama yinede uste hep ciktilar haram olsun aldiklari para asla haketmedi yalanlarla satti.bak yine sinir oldum ondan dolayi icine sinmeyini diret onun guzel oyle olur demesine bakma :) 9 aylik evliden nnotlar haha :)
ayyyneeen. onlar satmak için çok güzel oldu derler zaten. ama ben ne istediğimi biliyorum :21: mesela dedi ki etek uçları böyle sade güzel. yok dedim ben etek ucuna da dantel istyrum gerçi gelinliğin üstü dantel değil ama bakalım ne uydurcaklar. edoşş.özele gel bi

Evet kitap en azından orada okumasa bile geldiğinde de okuyabilir. Elif Gibi Sevmek kitabını okumuştum ben ve o tarz kitapları sever nişanlım. Onu göndereyim başka önerebileceğiniz bir kitap var mı akıcı?

Güzel bir hediye olur kuzum ama işte bazı insanlar o kadar garip ki özel denen birşeyden anlamazlar. Sen hediye diye kullanırsın alır bi tane dengesiz yüzünü, burnunu siler benim tepem atar -ki nişanlım da rahat bırakmaz :KK53:

Ahahah :) o zaman en iyisi elif gibi sevmek kitabi olur cnm
Benim kuzen bol bol kitap okuyormuş

4 ay 1 hafta Edam sanırım 128 gün :nazar::oops:Amin kuzum inşallah sen nasılsın:KK68:

Kuzu senin için araştıracağım sende bana bulsana:KK53:ama bütün alınabilecekleri seneler içinde aldım yaptım :mad:

Hoşgeldin boncuk nasıldı çok yakışmıştır eminim:KK37:

Canım herşey sorunsuz harika geçsin inşallah:nazar::KK60:
yakıştı gibi sanki:oops::KK48: dantelsiz ve taşsız bi gelinlik nehiiir:KK53:

Canım biz asker topiği olarak komple 'Sen Benim Diğer Yarımsın' kitabını göndermiştik :D
'Senden Önce Ben' çok güzel kitaptır yine. 'Böğürtlen Kışı'nı çok duydum sevdiceğe aldım ama daha ona sıra gelmedi.

Back