Günaydın müstakbel gelinlerrrr :)))
slm 2014 gelinciği topici görünce yazayım dedim2013 geliniyim bende kısmetse
iyi yaptın cnm :)) şimdiden sana mutluluklar , artık ilerde düğün telaşı zamanlarında bizlere yardımcı olursun , tecrübelerinden yararlanırz
ay hemde nasıl böyle birde burda seninle aynı heyacanı yaşayanlar olunca daha bi güzel oluyo kendimi yanlız hissetmiyorumHaklısın canım...
Benimde aslında aklıma gelen ablanın düğün borçlar bittiyse Annen seneye falan gram altın alsa her ayya da 2 ayda bir çok güzel bir birikim olur. Tabi sıkıştırmaya da gerek yok. İş buldukdan sonra bizde hallederiz..
Ne güzel hayaller ama demi
İnşallah hayırlısıyla bir an önce geçer zaman...
slm 2014 gelinciği topici görünce yazayım dedim2013 geliniyim bende kısmetse
ay hemde nasıl böyle birde burda seninle aynı heyacanı yaşayanlar olunca daha bi güzel oluyo kendimi yanlız hissetmiyorum
ayy kızlar böyle zaman çabuk geçiyo diyoruz ama bir şeyi bekledin mi bi amaçın oldumu geçmesi çok zor oluyo ya ama ne olursa olsun er yada geç o gün gelecek yani 2014 hepimiz kavuşacaz burda inşallah mutluluğumuzu paylaşırız aman bekleyelimde rabbim hayırlısını versin nazar deymesin hiç birimize
Günaydın kızlarrrrrr :)
bugün öyle işlerrr yapım ki... Off diyorum :)
odamdaki 2 bazanın içindekileri çıkardım sildim tüm bazayı tek tek kılıflarına kadar sonra yerleştirdim...
Camlarımı sildim...
Kendi giysi + eşya dolabımı indirdim herşey sildim yerleştirdim atılcakları attım...
Kütüphaneyi indirdim sildimmm vee süpürdümmm
Hiç iş yapmayan ben bir ilk gerçekleştirdim
Çoook yorgunum yeni bitti herşey kafamda havlu bir size bakayım dedim :)
ohh ne güzel valla bende düşünüyorum dolabımı bi dökmeyi bazı kafamda atmayı düşündüklerim var bakalım ne zzaaman kalkışırım diyorum kış gelsin o zaman kışlıklarımı çıkartırken düzenlerim
Saol cnm... Ben daha kışlıkları çıkartmıcam...
Bir de Ktüphanemi atıcam yeni raflı dolap geliyor pazar günü...
birde o işler olucak
Bugün Mutheşem Yüzyıl var en sevdiğim bu geçtiğimiz kış izlediğim teeeek dizim
İzliyor musunuz demicem bende %99 izliyorsunuz :))
:26:
Saol cnm... Ben daha kışlıkları çıkartmıcam...
Bir de Ktüphanemi atıcam yeni raflı dolap geliyor pazar günü...
birde o işler olucak
Bugün Mutheşem Yüzyıl var en sevdiğim bu geçtiğimiz kış izlediğim teeeek dizim
İzliyor musunuz demicem bende %99 izliyorsunuz :))
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?