2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

slm 2014 gelinciği topici görünce yazayım dedim 2013 geliniyim bende kısmetse

iyi yaptın cnm :)) şimdiden sana mutluluklar , artık ilerde düğün telaşı zamanlarında bizlere yardımcı olursun , tecrübelerinden yararlanırz

ay hemde nasıl böyle birde burda seninle aynı heyacanı yaşayanlar olunca daha bi güzel oluyo kendimi yanlız hissetmiyorum

ayy kızlar böyle zaman çabuk geçiyo diyoruz ama bir şeyi bekledin mi bi amaçın oldumu geçmesi çok zor oluyo ya ama ne olursa olsun er yada geç o gün gelecek yani 2014 hepimiz kavuşacaz burda inşallah mutluluğumuzu paylaşırız aman bekleyelimde rabbim hayırlısını versin nazar deymesin hiç birimize

Ne güzel yazmışsın canım ...
Evet illa ki gelecek o gün ve hayırlısıylaa gelsinnn hayırlısıylaa atlatalım...
Hayalyle bile günler geçiyorr...

bugün öyle işlerrr yapım ki... Off diyorum :)
odamdaki 2 bazanın içindekileri çıkardım sildim tüm bazayı tek tek kılıflarına kadar sonra yerleştirdim...
Camlarımı sildim...
Kendi giysi + eşya dolabımı indirdim herşey sildim yerleştirdim atılcakları attım...
Kütüphaneyi indirdim sildimmm vee süpürdümmm
Hiç iş yapmayan ben bir ilk gerçekleştirdim
Çoook yorgunum yeni bitti herşey kafamda havlu bir size bakayım dedim :)

ohh ne güzel valla bende düşünüyorum dolabımı bi dökmeyi bazı kafamda atmayı düşündüklerim var bakalım ne zzaaman kalkışırım diyorum kış gelsin o zaman kışlıklarımı çıkartırken düzenlerim

Saol cnm... Ben daha kışlıkları çıkartmıcam...
Bir de Ktüphanemi atıcam yeni raflı dolap geliyor pazar günü...
birde o işler olucak

Bugün Mutheşem Yüzyıl var en sevdiğim bu geçtiğimiz kış izlediğim teeeek dizim
İzliyor musunuz demicem bende %99 izliyorsunuz :))
:26:

ohh hamarat kız ya , sen tam kayınvalidelerin ağzına layık bi gelinsin anlaşıldı , evet izliyorum bende muhteşem yüzyılı ama , kuzey güney de var nolcak bilemedim :)

ben izlemiyorum desem inanırmısın hiç izlemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…