2013'te nişanlanacak hatunlar :)))

bliiss

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
12.870
2.629
748
34
Siteye baya bir bakındım ama bu sene nişanlacakların topiğini bulamadım Kısmetse bu yaz nişanım olacak yokmu başka nişanlı adaylarıı benim gibi

yakın gerçekten günler vızır vızır geçiyo:) hazırlıklar panik telaş:)

Zor işler ayrıntı çok zaman çabucak geçiyordur. Bende hazırlıklara baya erken başlıycam bu yüzden zor beğenen biri olarak işim daha da zor

Ecemim senin toipiğini yerim
Yanlız değilsindir merak etme :)
Güzel güzel fikirleşirsiniz burada çok iyi oluyor böyle topikler:102:

Arada uğrarım şeker :126:

Ecemim senin toipiğini yerim
Yanlız değilsindir merak etme :)
Güzel güzel fikirleşirsiniz burada çok iyi oluyor böyle topikler:102:

Arada uğrarım şeker :126:

Yaseminiimm
Gel tabi hep gel nişanlı bir hatun olarak tecrübelerinizi paylaş bizimle

Yaseminiimm
Gel tabi hep gel nişanlı bir hatun olarak tecrübelerinizi paylaş bizimle

Elbette tatlım her zaman :107:
Danışacağın birşey olursa her zaman yanında olurum kuzum :130:

İşte o benim galiba ya ... yaza söz veya nişan düşünüyoruz gibi bakalım hayırlısı

Ne güzelll ben şimdiden kıyafet, mekan falan araştırmaya başladım

bizim mekan bi terslik çıkmazsa belli kıyafeti ve diğer herşeyi de benden çok kayınvalideciğim düşünüyor hatta o herşeyi benden çok düşünüyor sağolsun bizimkilerde aynı şekilde tabi

bizim mekan bi terslik çıkmazsa belli kıyafeti ve diğer herşeyi de benden çok kayınvalideciğim düşünüyor hatta o herşeyi benden çok düşünüyor sağolsun bizimkilerde aynı şekilde tabi

Maşallah diyelim ozaman Bizim ani bir karar oldu aslında yeni karar verdik hemen araştırmalara başladık daha sözümüz bile olmadı
Ne zamandır berabersinizz ?

Maşallah diyelim ozaman Bizim ani bir karar oldu aslında yeni karar verdik hemen araştırmalara başladık daha sözümüz bile olmadı
Ne zamandır berabersinizz ?

biz çook uzun zamandır birlikte değiliz aslında 1 yıl bile olmadı daha ama tanışma şekli ve bazı sebeplerden dolayı erken bi nişan olacak yani şöyle söyliim rahat olabilmek için nişanı erken yapıyoruz yoksa düğüne filan çooook var :))

Hmm yeniymişş daha nişanlılık sürecinde de daha iyi tanırsınız birbirinizi madem Bizimde uzunn bir flört sürecinden sonra oluyor nişanımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…