• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013'te nişanlanacak hatunlar :)))

bliiss

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
12.870
2.629
748
34
Siteye baya bir bakındım ama bu sene nişanlacakların topiğini bulamadım :9::9: Kısmetse bu yaz nişanım olacak yokmu başka nişanlı adaylarıı benim gibi:16:

yakın gerçekten günler vızır vızır geçiyo:) hazırlıklar panik telaş:)

Zor işler ayrıntı çok zaman çabucak geçiyordur. Bende hazırlıklara baya erken başlıycam bu yüzden zor beğenen biri olarak işim daha da zor :9:

Ecemim senin toipiğini yerim :70::71:
Yanlız değilsindir merak etme :)
Güzel güzel fikirleşirsiniz burada çok iyi oluyor böyle topikler:102:

Arada uğrarım şeker :126:

Ecemim senin toipiğini yerim :70::71:
Yanlız değilsindir merak etme :)
Güzel güzel fikirleşirsiniz burada çok iyi oluyor böyle topikler:102:

Arada uğrarım şeker :126:

Yaseminiimm :29::29:
Gel tabi hep gel nişanlı bir hatun olarak tecrübelerinizi paylaş bizimle:9:

Yaseminiimm :29::29:
Gel tabi hep gel nişanlı bir hatun olarak tecrübelerinizi paylaş bizimle:9:

Elbette tatlım her zaman :107:
Danışacağın birşey olursa her zaman yanında olurum kuzum :130:

İşte o benim galiba ya ... yaza söz veya nişan düşünüyoruz gibi bakalım hayırlısı :6:

Ne güzelll ben şimdiden kıyafet, mekan falan araştırmaya başladım :9::9:

bizim mekan bi terslik çıkmazsa belli kıyafeti ve diğer herşeyi de benden çok kayınvalideciğim düşünüyor hatta o herşeyi benden çok düşünüyor sağolsun bizimkilerde aynı şekilde tabi :1:

bizim mekan bi terslik çıkmazsa belli kıyafeti ve diğer herşeyi de benden çok kayınvalideciğim düşünüyor hatta o herşeyi benden çok düşünüyor sağolsun bizimkilerde aynı şekilde tabi :1:

Maşallah diyelim ozaman:9: Bizim ani bir karar oldu aslında yeni karar verdik hemen araştırmalara başladık daha sözümüz bile olmadı :52:
Ne zamandır berabersinizz ?

Maşallah diyelim ozaman:9: Bizim ani bir karar oldu aslında yeni karar verdik hemen araştırmalara başladık daha sözümüz bile olmadı :52:
Ne zamandır berabersinizz ?

biz çook uzun zamandır birlikte değiliz aslında 1 yıl bile olmadı daha ama tanışma şekli ve bazı sebeplerden dolayı erken bi nişan olacak yani şöyle söyliim rahat olabilmek için nişanı erken yapıyoruz yoksa düğüne filan çooook var :))

biz çook uzun zamandır birlikte değiliz aslında 1 yıl bile olmadı daha ama tanışma şekli ve bazı sebeplerden dolayı erken bi nişan olacak yani şöyle söyliim rahat olabilmek için nişanı erken yapıyoruz yoksa düğüne filan çooook var :))

Hmm yeniymişş daha nişanlılık sürecinde de daha iyi tanırsınız birbirinizi madem :9: Bizimde uzunn bir flört sürecinden sonra oluyor nişanımız :52:

Back