Hayal çok ama umut yok evet
Zaten sen benim hayallerimi biliyorsun canım..
Huzur, rahat yaşam, deniz, kum...
Daha ne isteyeyim ki..
O parayla yardıma muhtaç insanlara yardım ederdim ve tabiki sokak hayvanlarına bağışlardım...
Kalanınada kendim ve sevdiklerim için harcardım :)
Haklısın canım daha ne istenebilir ki? Birde sokaktaki hayvanlar için bir şeyler yapardım ben.
Eh özenti..
Özentilikle alakası yok biliyorsun ki hayvanlara insanlardan daha çok önem veriyorum
Aynen bende sokak hayvanlarına çok iyi bir barınak yaptırmayı düşünüyorum aslında tam oalrak barınak demeyelim onların özgürlüğünü kısıtlamak istemem. Onların doğal yaşamına uygun bir yaşam alanı yaptırmak isterdim her gün onların yemeğiydi suyuydu oyununydu ilgilenen bakıcıları falan olurdu. Bunu gerçekten isterdim
Kesinlikle bende öyle yani insanlardan daha çok önemli hayvanlar benim için
Bencede canım
çıksa ev alırdım kendime
evlendiğimizde orda otururduk
araba alırdım kırmızııı
yurtdışına giderdik sevgilimle
sokaktaki hayvanlara bende çok üzülüyorum onlara barınak açardım
Kızlar bu yıl ki çekilişte büyük ikramiye size vurursa neler yaparsınız hayalleriniz neler? Bu konu üzerine sohbet edelim. Ben dünya turu yapardım bu benim hayalim. Sonrada deniz kenarında bir ev tutup kitabımın sayfalarını huzurla çevirirdim, birde alışveriş var tabiSiz ne yapardınız?
siyahta güzel olurNeredeyse aynı şeyleri düşünmüşüz ben kırmızı araba tercih etmezdim bir tek, siyah isterdim birde mat siyah olursa müthiş olur
valla sadece cüzdanımı alıp paracıklarımla ilk kalkan uçağa atlar giderdim herşeyi bırakıp bütün parayı yer öle öle geze geze ne telefon ne baska bişi sadece kendim huzur ve sigara=)
Eki Görüntüle 578426 Mesela bu araba hayalimdeki araba ilk iş bunu alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?