2013'de piyango size vurursa ne yaparsınız?

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Kızlar bu yıl ki çekilişte büyük ikramiye size vurursa neler yaparsınız hayalleriniz neler? Bu konu üzerine sohbet edelim. Ben dünya turu yapardım bu benim hayalim. Sonrada deniz kenarında bir ev tutup kitabımın sayfalarını huzurla çevirirdim, birde alışveriş var tabi Siz ne yapardınız?

Kimsenin bir hayali ya da çıkma ihtimaline karşı bir umudu yok galiba

Hayal çok ama umut yok evet
Zaten sen benim hayallerimi biliyorsun canım..
Huzur, rahat yaşam, deniz, kum...
Daha ne isteyeyim ki..

O parayla yardıma muhtaç insanlara yardım ederdim ve tabiki sokak hayvanlarına bağışlardım...
Kalanınada kendim ve sevdiklerim için harcardım :)

Hayal çok ama umut yok evet
Zaten sen benim hayallerimi biliyorsun canım..
Huzur, rahat yaşam, deniz, kum...
Daha ne isteyeyim ki..

Haklısın canım daha ne istenebilir ki? Birde sokaktaki hayvanlar için bir şeyler yapardım ben.

O parayla yardıma muhtaç insanlara yardım ederdim ve tabiki sokak hayvanlarına bağışlardım...
Kalanınada kendim ve sevdiklerim için harcardım :)

Aynen bende sokak hayvanlarına çok iyi bir barınak yaptırmayı düşünüyorum aslında tam oalrak barınak demeyelim onların özgürlüğünü kısıtlamak istemem. Onların doğal yaşamına uygun bir yaşam alanı yaptırmak isterdim her gün onların yemeğiydi suyuydu oyununydu ilgilenen bakıcıları falan olurdu. Bunu gerçekten isterdim

Özentilikle alakası yok biliyorsun ki hayvanlara insanlardan daha çok önem veriyorum

Şaka yaptığımı biliyorsun,
Neden öyle dedin ki şimdi :26:

Biliyorum canım ben senin içini...
Umarım bu yıl çıkar..
Her yıl dilediğimiz şeyleri hatırlıyorum da..
Hiç olmayacak sanırım

Kesinlikle bende öyle yani insanlardan daha çok önemli hayvanlar benim için

çıksa ev alırdım kendime
evlendiğimizde orda otururduk

araba alırdım kırmızııı

yurtdışına giderdik sevgilimle

sokaktaki hayvanlara bende çok üzülüyorum onlara barınak açardım

çıksa ev alırdım kendime
evlendiğimizde orda otururduk

araba alırdım kırmızııı

yurtdışına giderdik sevgilimle

sokaktaki hayvanlara bende çok üzülüyorum onlara barınak açardım

Neredeyse aynı şeyleri düşünmüşüz ben kırmızı araba tercih etmezdim bir tek, siyah isterdim birde mat siyah olursa müthiş olur

valla sadece cüzdanımı alıp paracıklarımla ilk kalkan uçağa atlar giderdim herşeyi bırakıp bütün parayı yer öle öle geze geze ne telefon ne baska bişi sadece kendim huzur ve sigara=)

valla sadece cüzdanımı alıp paracıklarımla ilk kalkan uçağa atlar giderdim herşeyi bırakıp bütün parayı yer öle öle geze geze ne telefon ne baska bişi sadece kendim huzur ve sigara=)

vayyyy bu fikir çok hoş. Aam arkamda ailem var kimse olmasaydı bende yapmak isterdim, olamdı bende ailemi alır giderim gerisini bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…