2013 Yılı; Kadınlar Kulübü EN'leri.....

Aman ne güzel olurdu, rahat rahat çıkarırdım içimdeki cadıyı

Bence sen yorumunun teşekkür kısmından sonrasını hiç yazmamış ol, bende okumamış olayım, mutlu mesut yaşayıp gidelim

Bence sen yorumunun teşekkür kısmından sonrasını hiç yazmamış ol, bende okumamış olayım, mutlu mesut yaşayıp gidelim

nolduuuu muneeeee bdv nın altını ustune getırırız dıye korktunmu yoksaaaaa bu arada seneye gorusuruz zalım munejim benım

Son düzenleme:
oy veren herkese teşekkür ederim bayanlar ve bayanlar

pazartesi günü finaller başlıyor o yüzden ben harıl harıl ders çalışıyorum, şu sınavlarım geçsin yapışacam yakanıza

benim bir maruzatım var
en ler listesinde benim adım neden kırmızı yazıldı?
mune ve kazen neden mavi?
nevereste neden yeşil?

açıklamasını bekliyorum kara vijdanlı mune

Son düzenleme:
kk daki ilk yılımKupasız kaldım
ama seneye alıcamo kupa buraya gelicek
beni seçmeyen herkese tesüf ediyorumoy verenleride öpüyom minnak yanaklarından

benim bir maruzatım var
en ler listesinde benim adım neden kırmızı yazıldı?
mune ve kazen neden mavi?
nevereste neden yeşil?

açıklamasını bekliyorum kara vijdanlı mune

cevabı ben vereyim. tahminimce; pro üye olduğun için kırmızısın. sitede de kullanıcı adın kırmızı o yüzden. kazen ile mune admin olduğu için mavi. nevreste ise moderatör olduğu için yeşil

Uzun zamandir yoktum. Biraz gec oldu farkindayim ama geldigim gibi direk buraya yaziyorum, bilesiniz.
En güzel yorum kategorisinde beni birinci yapan, oy veren herkese cok cok tesekkür ediyorum. :42
Siyaset bölümünden elimi etegimi cekmis olsam da, diger konularda yorumlarima devam edecegim.

Tekrar cok tesekkür ediyorum, bu cicekler sizler icin:

Ayrica birinci olan ve birinciligi paylasan herkesi de tebrik ediyorum!

Aa ilk defa görüyorum burayı
beni üç kategoride aday gösteren oy veren herkese teşekkürler
topigim birinci olmuş o değerli yorumlariyla topigimi senlendiren herkese opucukler
en duygusali kılpayı kadise kaptirmisimneysem hamis olduğu için cingar cikarmiyorum
ayrıca en çalışkan üye kategorisinde yarışmak da ayrıca gurur verdi bana

elmayraya da emeklerinden dolayi Teşekkürler

elmayracıgım sana daır kullandıgım oylar dıger kısılerden de gelmıs cok sevındımmmmmmmmm hepımızın gozunde de kalbınde de aynı yasıyorsunnnnnnnnnnn senı uzucu bır sekılde tanıdık ama senı tanıdıgımıza emınım hepımız cok mutlu olduk en guzel haberler ıle aramızda ve hayatımızda olmanı canı gonulden dılıyorummmmm

Sizin bana oy veren ellerinizi yerim ben yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Doga (kalp) ben :)

Biz de senin ve kuzunun guzel kalbini kucaklariz o zaman. Elmayra kalp ben biz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…