- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.120
- 1.423
- 60
Seneye eli maşalı için miting düzenleyip cımbızlı pankartlar hazırlatmak lazım
elmayra organizasyonu sen yaparsın, Hanım'da ihtiyar heyetinin ağır topu olarak mitinglerimde benimle el ele poz verir, slogan ve dillere pelesenk olacak bir şarkı bulmak lazım
yakma beni müdürümhayır banlandığım da değilim beni bu zalım parkun ve kadişlen aynı kafese koyma biricik ofişinim ben senin, hem ben sana oy toplarım uluslararası çalışırım gerekirse
yakma beni müdürümhayır banlandığım da değilim beni bu zalım parkun ve kadişlen aynı kafese koyma biricik ofişinim ben senin, hem ben sana oy toplarım uluslararası çalışırım gerekirse
elmayra organizasyonu sen yaparsın, Hanım'da ihtiyar heyetinin ağır topu olarak mitinglerimde benimle el ele poz verir, slogan ve dillere pelesenk olacak bir şarkı bulmak lazım
Med ''En şair ruhlu'' kategorisindeki birinciliğin için seni özel olarak tekrar kutluyorum
Tebrikler Güldenim paylaşımcı arkadaşımmEn paylaşımcı üye olmuşum
Birde topiğim Tüp Bebek Günlüğümüz birinci olmuş
Aday gösteren ve oy veren herkese çok teşekkür ediyorum
Hem ihtiyar heyetindeyim,hem asabiyim,hem komiğim,hem muhalefetim
Seneye daha çok çalışıp oylarımı yükseltmem lazım
Tebrikler Güldenim paylaşımcı arkadaşımm
tebriklerr
Abla cımbızla et yolan bir pankart hazırlayalımKazenin adım attıgı her yere şıraaank diye koyalım bi tane de :cımbızlaetyolansmiley: yaptık mı tmmdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?