2013 Yılı; Kadınlar Kulübü EN'leri.....

Tam destek müdürüm merak etme :13::13: nasılsa ihtiyar heyeti sağlam,bide pankart hazırlarız atarız kendimizi yollara,kazeni deviririz

yakma beni müdürüm hayır banlandığım da değilim beni bu zalım parkun ve kadişlen aynı kafese koyma biricik ofişinim ben senin, hem ben sana oy toplarım uluslararası çalışırım gerekirse

Ofisim,yettim gariiiii geldimmmmm

En paylaşımcı üye olmuşum
Birde topiğim Tüp Bebek Günlüğümüz birinci olmuş
Aday gösteren ve oy veren herkese çok teşekkür ediyorum

Abla cımbızla et yolan bir pankart hazırlayalım Kazenin adım attıgı her yere şıraaank diye koyalım bi tane de :cımbızlaetyolansmiley: yaptık mı tmmdır

emeğine sağlık çok uğraştın bu güzel ortamda bizleri buluşturdun yarıştırdın çok teşekkür ediyorum

Ellerine,emeklerine sağlık Elmikim...

En seçilen arkadaşları da tebrik ediyorum.

Eneee açıklanmış enler

Emeği geçen herkese teşekkür ederim..Elmayranın birinciliklerini şiddetle kınıyor ve pıçaklıyorum

2013 benim için her anlamda zorlu bir sene oldu..Genelde tecritte geçirdim bu yılımı, tecrit hayatıma son veren kazen ve muneye ayrıca teşekkür ederim İtiraf edin gayet hanfendi gidiyorum

Med ''En şair ruhlu'' kategorisindeki birinciliğin için seni özel olarak tekrar kutluyorum

Küçük kurbaaa küçük kurbaa kuyruğun nerede ses kaydıma dayanamayıp oy veren herkese teşekkür ederim, ben de kendimi tebrik ediyorum, nasıl oldu anlamadım

Sana ne şiirler yazdık yüzümüze bile bakmadın müdürüm

Enler açıklanmış

2014 sağlık ve huzur getirsin hepimize
Kötü insanlar ve kötü enerjilerden uzak tutsun

Telden giriyorum eksik yazmisim
Tüm enleri tebrik ediyorum

Son düzenleme:
Abla cımbızla et yolan bir pankart hazırlayalım Kazenin adım attıgı her yere şıraaank diye koyalım bi tane de :cımbızlaetyolansmiley: yaptık mı tmmdır

Eee Herhalde En teknojoji düşkünü olarak bu pankart benden gelmeli değil mi eLmayRacım?
Emeklerin ve desteğin için çok teşekkür ederim canım. Ayrıca derecelerini kutlarım.

Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Hepinize çok çok teşekkür ederim Sağolun, hep varolun.

HARİKA BİR 2014 DİLİYORUM KADINLAR KULÜBÜ...
HEPİNİZE... ÜLKEMİZE... YERYÜZÜNE...

Son düzenleme:
Oy unutmuşum.Bende mutlu yıllar dilerim:)
Coşkun Sabahın ayrılmalıyız şarkısınıda 2013 e armağan ediyorum
[video=youtube;_l7M_gxgiBs]http://www.youtube.com/watch?v=_l7M_gxgiBs[/video]

En canayakın dostane üye seçilmişim. :)
Geçen yıl da en yardımsever üye seçilmiştim.
Herkese çok teşekkür ederim...
2014 bize daha çok sevgi ve ışık getirsin.
Herkesi seviyorum.

Öncelikle kategorilerde beni aday gösteren herkese,

Sonra da en güzel kullanıcı adına sahip kategorisinde bana oy verenlere çok teşekkür ederim.

Aday gösterilmek bile benim için onur vericiydi,

TEŞEKKÜRLER

hepinizi tek tek tebrikkk ediyorummm hatunlar

ii seneler

Nickimi ilginç bulan herkese teşekkür ediyorum da benim kafama bir şey takıldı. Tamam her şey hoş, oylar tebrikler vs. Bunca oyun bir karşılığı efendime söyleyeyim bir hediyesi yok mu? Ne bileyim 1 ay hiçbir şart ve koşulda ban yememe hediyesi gibi mesela. Olmaz mı, olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…