2013 YGS/LYS'ye Girecekler

PumpkinSpice

İzin vermiyorlar... İyi olamıyorum...
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
809
52
318
İstanbul
Arkadaşlar merhaba :) ben 2012de de girdim ama durumlar karışık olduğu için tercih falan yapmadım. Dersaneye gidiyorum ve daha iyi hazırlanıcam inşallah :) Var mı 2013 de girecek?

2013 te sınava girekcelrin sohbet yeri olsun bizde 2012 de bol bol arkadaş edindik

hepinize başarılar şimdiden işi baştan sıkı tutarsanız kararlı olursanız istediğiniz puanı alabilrsiniz

benim gibi 1 ay çalışıp 2 ay yatmayın ara vermeden sürekli çalışın kolay gelsin hepinize =) =)

bende bu sene girmeyi düşünüyorum, inşallah hayırlısıyla yaparım oğlumun sayesinde yapabilirse tabiiii

bu sene sınav ne zaman arkadaşlar tarih ay bilen bilen var mı?

Yükseköğretime Geçiş Sınavı tarih:24.03.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik) tarih:16.06.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri) tarih:22.06.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya) tarih:23.06.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler) tarih:15.06.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil) tarih:16.06.2013

Teşekkür ederim :)

kızlar bende hazırlannıyorum 5 aymız var önümüzde iyi değerlendrmek lazım herkes neler yaptğnı nasıl hazırlandğnı yazsın
birbirimizi gaza getrrek çalışalm.
ben daha yeni başlıyorum çalışmaya ygs2mi çok yüksek tutmam lazım matematk iyi ama fen berbat
önerilerinizide bekliyorum .

benim hedefim tm de ilk 1000. ondan ders çalışmaya baya ağırlık veriyorum. bazıları abarttığımı düşünebilir ama günümün 10-15 saatini sınava ayırıyorum. şimdiden başladım çünkü 4 sene boyunca lisede yattım. son sene de çalışmadım. şimdi mezunum ve şimdi başladım :) inşallah seneye bugün boğaziçi öğrencisiyim :) ve en önemlisi çok inanmak. çok inanıyorum çok etkisi var. o yapamadı ben nasıl yapcam demiyorum. motivasyon çok önemli. hatta kendimi kazanmış gibi hayal ediyorum. hatta kendimi gerçekten oranın öğrencisi oalrak görüyorum şuanda :)

çok güzel inanmak başarmanın yarısıdır canım 10 15 saat hocalar önermiyorki ufaktan başlayın diyorlar bir kaç ay sonra bıkarsan ya ne olacak o zaman

Bende geçen yıl ümitsizliğe kapılıp kazanamıcam olmayacak diyodum. Buna güvenerek de ders çalışmadım tabiikide. Pişman oldum ama artık önüme bakıyorum. Kendimden çok eminim. Yapıcam başarıcam diyorum hep kendime :)

Ben lys 3,4 ve 5'e giricem :) ama benim için en önemlisi lys 5 :)

Merhaba kızlar ben de varım..
Geçen sene hedeflediğim yere giremediğim için bu sende hazırlanacağım.
Hepimiz için hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…