• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 YGS/LYS'ye Girecekler

PumpkinSpice

İzin vermiyorlar... İyi olamıyorum...
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
809
52
318
İstanbul
Arkadaşlar merhaba :) ben 2012de de girdim ama durumlar karışık olduğu için tercih falan yapmadım. Dersaneye gidiyorum ve daha iyi hazırlanıcam inşallah :) Var mı 2013 de girecek?

2013 te sınava girekcelrin sohbet yeri olsun bizde 2012 de bol bol arkadaş edindik :1::1::1::1:

hepinize başarılar şimdiden işi baştan sıkı tutarsanız kararlı olursanız istediğiniz puanı alabilrsiniz

benim gibi 1 ay çalışıp 2 ay yatmayın :1::1: ara vermeden sürekli çalışın kolay gelsin hepinize =) =)

bende bu sene girmeyi düşünüyorum, inşallah hayırlısıyla yaparım oğlumun sayesinde yapabilirse tabiiii :1:

bu sene sınav ne zaman arkadaşlar tarih ay bilen bilen var mı?

Yükseköğretime Geçiş Sınavı tarih:24.03.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik) tarih:16.06.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri) tarih:22.06.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya) tarih:23.06.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler) tarih:15.06.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil) tarih:16.06.2013

Teşekkür ederim :)

kızlar bende hazırlannıyorum 5 aymız var önümüzde iyi değerlendrmek lazım herkes neler yaptğnı nasıl hazırlandğnı yazsın:D
birbirimizi gaza getrrek çalışalm.
ben daha yeni başlıyorum çalışmaya ygs2mi çok yüksek tutmam lazım matematk iyi ama fen berbat :D
önerilerinizide bekliyorum .

benim hedefim tm de ilk 1000. ondan ders çalışmaya baya ağırlık veriyorum. bazıları abarttığımı düşünebilir ama günümün 10-15 saatini sınava ayırıyorum. şimdiden başladım çünkü 4 sene boyunca lisede yattım. son sene de çalışmadım. şimdi mezunum ve şimdi başladım :) inşallah seneye bugün boğaziçi öğrencisiyim :) ve en önemlisi çok inanmak. çok inanıyorum çok etkisi var. o yapamadı ben nasıl yapcam demiyorum. motivasyon çok önemli. hatta kendimi kazanmış gibi hayal ediyorum. hatta kendimi gerçekten oranın öğrencisi oalrak görüyorum şuanda :)

benim hedefim tm de ilk 1000. ondan ders çalışmaya baya ağırlık veriyorum. bazıları abarttığımı düşünebilir ama günümün 10-15 saatini sınava ayırıyorum. şimdiden başladım çünkü 4 sene boyunca lisede yattım. son sene de çalışmadım. şimdi mezunum ve şimdi başladım :) inşallah seneye bugün boğaziçi öğrencisiyim :) ve en önemlisi çok inanmak. çok inanıyorum çok etkisi var. o yapamadı ben nasıl yapcam demiyorum. motivasyon çok önemli. hatta kendimi kazanmış gibi hayal ediyorum. hatta kendimi gerçekten oranın öğrencisi oalrak görüyorum şuanda :)

çok güzel inanmak başarmanın yarısıdır :1: canım 10 15 saat hocalar önermiyorki ufaktan başlayın diyorlar bir kaç ay sonra bıkarsan ya ne olacak o zaman

Bende geçen yıl ümitsizliğe kapılıp kazanamıcam olmayacak diyodum. Buna güvenerek de ders çalışmadım tabiikide. Pişman oldum ama artık önüme bakıyorum. Kendimden çok eminim. Yapıcam başarıcam diyorum hep kendime :)

Ben lys 3,4 ve 5'e giricem :) ama benim için en önemlisi lys 5 :)

Merhaba kızlar ben de varım.. :3:
Geçen sene hedeflediğim yere giremediğim için bu sende hazırlanacağım.
Hepimiz için hayırlısı olsunn :16:

Back