• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yeni yıl çekilişimiz kendimizi tanıtıyoruz hadi bakalım kızlar =))

ucuncu çekilişte ilk defa kendimi tanıtıyorum sıkı durun

28 yasındayım ,oglak burcuyum,evliyim ama bebisimde kocisimde simdilik yok ( iş dolayısıyla ayrıyız)
işim dolayısıyla cok sevdigim cingene ve cocuk usulu takı toka anlayısım soyle degisti;kupelerim goz bebegimden buyuk olmayacakmıs,kolye zaten yasak cok ınce bileklik olabilirmiş ,siyah toka ve siyah saat:53::53::53:(mide bunaltıcı bi durum ama mecbur )

36 ayakkabı numaram bedenimde s :44:cicek kokusu severim ,kitap okumayı severim ama ask kitapları olcak ,oyuncak severim,suslu kalemler,defterler vazgecilmezim onuda yasaklayamazlarya genellikle tayt giyerim,yoresel esyalara bayılırım;sevdigim renkler lila ,pembe ,mor,cancanlı herseyi severim,yılbası susleri,kartlar favorim aynı zamanda kocacımada seksi gorunmek için elimden geleni yaparım.

2013 yılı herkesin diledğince gececeği bir yıl olsun

kızlar katilime iletebilirmisiniz don alacaksa standart olmuyor bana. 42 bedene uyacak şekilde alabilr mi :ssz: hani alacaksa bi kenarda durmasın giyeyim diye söylüyorum :9::9:

ayyy ne güzelmiş.herkes hiç tanımadığı birine hediye alcak..süper fikir..:34:
ben de istiyom ben de..kim kime alacak nasıl belli olacak acaba? merak ettim şimdi.:34:
ben 29 yaşındayım.
evliyim ama bebiş yok... henüz! :1:
ben kar küresi kolleksiyonu yapıyorum..özellikle bir şehre ait o şehrin motiflerini taşıyan kar kürelerine bayılıyorum
S beden giyorum..çiçeksi kokuları severim.
tam bir kedi delisiyim..kedilerle ilgili büyük biblolara bayılırım..
Fotoğrafçıyım..Fotoğrafçılarla ilgili bir şey olabilir..

ne olursa olsun tanımadığım birinden alacağım hediyeden güzeli olamaz.

2013 dileğim ise, kocişimle bana bir bebiş :nazar::16:

Son düzenleme:
21 yaşındayım:23: bekarım biraazcıkta sözlü gibiyim:1::1:
kıyafete çok düşkünümdür hırkalara.bluzlara özellik uzun bel etek delisim ama uzun olucak çok uzun :30:
takı toka filan sevmem beni yanlış anlamasın kimse inanın bu yaşıma kadar küçük toka bile takmadım huyum böyle :43:
sade şeyler severim mesela kıyafette çizgi desen sevmem düz renkler severim
genelde sevdiğim renkler beyaz lacivert yeşil krem tonları:49:
üst bedende xsmall giyiyorum alt bedende 40 giyiyorum
boyum 1.70 kilom 68:17:
makyaj yapmıyorum sadece dudak parlatıcılarını ve yeşil göz kalemi kullanıyorum:):)
dudak parlatıcılarına bayılırım helede simli mimli olursa
ojelerden sadece krem ve beyaz renk sürüyorum başka renk kullanmıyorum:43:
herşeyden önemli kutulara çok önem veririm birde paketlemeye inanın hediyem çok kötü olsun ama kutusu ambalajı simli renkli olsun düzenli olsun çok mutlu olurum
işte bu kadar
düzene çok önem veriyorum hemde çok... karışık şeyleri hiç sevmem sade düzenli ve özenli paketleme olursa çok sevinirim:49::49:

Son düzenleme:
katilcim belki yazdıklarım fikir vermemiştir sana daha da yazıyımda kolay olsun sana hediye seçmek
kokulara bayılırım özellikle ferha kokulara yani böyle sade kokular
süslü püslü defterleride çok severim
şallarıda çok severim renk farketmez
vücut jelleri el kremlerini çok kullanırım:kkk::kkk:

Uzun zaman gelemedim ama kurbanım buldum. Sevgili kurbanım bu dönem yurtdısına çıkacağım.bir hediyen oradan olacak :)
alacaklarımı listeledim bile...

şimdii ben anlatayım.

28 yaşındayım, hayatta gördüğün, görebileceğin en fanatik Fenerbahçe'li benim :)
7 aylık evliyim ve özel sektörde yöneticiyim. haliyle klasik giyinirim. hafta sonu spor giyinmek için iple çekerim:)
Ressam diyenler bile olur çünkü şal hiç eksik olmaz boynumdan, klasik müzik dinlerim..
beyaz favorimdir, aksesuarda kullanmam, bana pek yakışmıyo galiba:)
Small beden giyerim.

ve asla kocaman faturalı hediyeleri sevmem, üzme beni az ve öz olsun olur mu?

Tanımadığım birine, sevgilerimle....

sanırım çekiliş için geç kaldım.. çook heyecan verici katılmayı çok isterdim.. hediyeleşmek çok harika bişeyy

Back