• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yeni yıl çekilişimiz kendimizi tanıtıyoruz hadi bakalım kızlar =))

cici35

Aras Nil ❤️
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
2.997
98
163
kızlar merhaba bu bölümde kendimizi tanıtıyoruz sohbet yok kesinlikle :20:

kendimizi nasıl tanıtacagız yaşımız sevdiğimiz renkler kokular bedenimiz .... vs

kendimizi burada güzel ifade edelim ki katilimiz bize hediye alırken zorlanmasın :1::1:

ÖNEMLİ : HANIMLAR TEK Bİ AYRINTI VAR BUNU ATLAMAK İSTEMİYORUM HERKES GÖNDERDİĞİ KARGO ÜCRETİNİ ÖDÜYOR ... LÜTFEN KİMSE KİMSEYİ ZOR DURUMDA BIRAKMASIN ...
:47:

28 yaşındayım

evliyim :123:

rabbimin izniyle mayısta pipili bi yavrum geliyo :55: :emir_bebek:

boşa atılmıycak kadar F E N E R B A H Ç E L İ Y İM :46::46::46:

en büyük takıntım bardakkk :27:

sonra çantalar :27: , mumlar ve aynalar :46:

kolyeleri severim büyük olanları özellikle

çiçek kokularını severim :12:

xl giyiyorum

seksüüü çamaşırlarıda severim :17:

ojeleri severim :34:

37 numara ayakkabı giyiyorum

not : kızlar maddiyat hiç önemli değil ama rica edicem paketler özenle hazırlansın şimdiden katilime teşekkür ediyorum :16:

...............................................................................................................................

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ;
izmirliyim:21::21::21:
26 yaşındayım yengeç burcuyum
17 aylık dünyalar tatlısı bi kızım var adı melis.
Galatasaraylıyım
37 numara ayakkabı gıyıyorum
takıları sevıyorum,çanta hastasıyım ,36 beden giyorum
süs eşyalarına bayılarım
sexsi iç çamaşırlarına ve gecelıklerı çok severım
sade renkte ojelerı severım sedef beyazı ,pudra rengi vs.
çerçeveleri seviyorum.
:13:

merhaba hanımlar işte ben;
28 yaşındayım koç burcuyum
daha yenimi yeni anne adayıyım pıtırcığım büyümeye çalışıyor içimde :49:
çalışan bir bayanım iş gereği klasik bir havam vardır
bende çerçeveleri fotoğraf albümlerini severim
37 numara ayakkabı giyerim
takıntı çanta sexsi çamaşır bir kadın için olmazsa olmazlardan sanırım
hafif kokuları severim
m bedenim tabi şimdilik :37:
ee aklıma gelenler bunlar içine ne sinerse alabilirsin arkadaşım hediye süpriz olur merakla beklemedeyim :16:

merhabalar herkeze:16:

ben bakarım:)söz nişan gibi bir durumumda yok şimdilik...

takları çok severim ama küçük şirin takıları uzun kolyelere bayılırım.:30:
en sevdiğim renkler mor,lila,gece mavisi,nar çiceği,dir:21:
ayakkabı numaram 38:30:
öğretmenim işim gereği klasik giyinmeye çalışırım ama bizim okulda sporda serbest anaokul olunca
aşk kitaplarını çok severim..aşk filmlerini de.:34:
m beden giyiyorum.elbiseleri çok severim pantolon kazaktan çok elbise giyerim:40:..
etekleri de severim:38:
iç çamaşırlarına ilgim vardır
benden bu kadar herkese iyi eğlenceler mutlu yıllar:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28:

lütfen ama lütfen hediyeden daha çok benim için verilen değer önemlidir.yeter ki düzgün güzel paketlenmiş emek verilmiş hediyeler benim için en büyük hediyedir..buna çok dikkat ederim.ki kendimde karşımdakine elimden geldiğince özenirim katilime şimdiden buradan selamlar

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarrr :3:

Evliyimmmm
28 yaşındayımm ,başak burcuyumm, GALATASARAYLIYIMMM:46::46:
henüz bi bebişim yokkkk 2013 de inşallah bebiş istiyorummmmmmm:26:
mutfak eşyalarını severimmmm
kokulara bayılırımmm
iç çamaşırlarınıda severimmm..
M beden giyiniyorumm..
38 numara ayakkabı giyiniyorumm..
aklıma gelenler bunlarrrrr cnmm

içinizden ne geliyosa ne almak isterseniz arkadaşlar hediyeleşmek çokkkk güzel gerçektennnn ufak büyükk :34:
cicim sağol tatlımmmm :16::16::16::16:

çalışarak dünyayı kurtaran kadın (sevdim bu lafı cicim) :1:
merhaba arkadaşlar:3:

31 yaşında evli

s/m beden giyerim

41 ayak numaram:53:

uzun kolyeler, yüzükler,broşlar severim (ama öyle şaşaalı şeyler değil):40:

parfum, vucut kremi severim çiçeksi kokular hoşuma gider:12:

dogal sabun dellisiyim:52::52::52::52:

makyaj da yaparım dünyayı güzel kurtaralım dimi ama:1: sevdiğim renkler pastel tonları,mavi,turuncu,gri,kirmizi,siyah,mor,lila,zümrüt yeşili

ojelere bayilirim dikkat çeken renkler de favorim:51:

giysilerde oyle süslü püslü payetli ışıltılı vs. şeyler pek hoşuma gitmez.sadeliği seven ve ayrıntılara dikkat eden biriyim:34:

kelebek takıntım var hemde çok ..:16:

renkli renkli mumlar, şallar

tam bir kitap manyağıyım ozellikle polisiye romanlar:98:

ha bidee magnet deli olurum kolleksiyonuma bir tanede katilim eklesin :52::52::52::52:

madddi değerinden çok manevi değeri olucak herşeye razıyım.. güzel bir heyecan yaşamak dileğiyle:nazar:

merhaba arkadaşlar
evliyim,ev hanımıyım
29 yaşındayım
yengeç burcuyum
21 aylık kızım var :emir_bebek:
izmirliyim şuan gurbetteyim
38 numara ayakkabı giyiyorum
xl giyiyorum
bende seksi iç çamaşırlarına bayılırım özellikle cart pembe,beyaz favori rengimdir :21:
sevdiğim renkler beyaz,uçuk pembe,mavi,siyah,kırmızı
takıları çok severim
her bayanın vazgeçilmezi çanta çok severim
çiçek kokularına severim
süs eşyalarını severim
kitap okumayı çok severim

1. önemli olan aldığın hediyeden çok tanımadığın bir kişinin sana önem vererek hediye alması yada vermen.bence çok eğlenceli umarım birgünde tanışmak nasip olur :16: bana hediye alacak arkadaş sadece ve sadece gönlünden ne geçiyorsa onu al şimdiden kolay gelsin :42: :21::46:

25 yaşındayım,bekarım 3 yaşında dünyalar tatlısı bir kız evlada sahibim balık burcuyum tek vazgeçilmezim ve zaafım kokular tütsüler,tabi ki Galatasaraylıyım :) 38 numara ayakkabı 1.73 boy ve 58 kiloyum profil budur:52: vee bahaat kokularını bir adım önde severim :)

Son düzenleme:
Merhabaaa :))

ben 20 yaşındayım evliyim bebişim yok ama olabilir :1: İzmirliyimm.. Geçen senede katılmıştım çekilişe çok heyecanlı oluyor :36:

Beşiktaşlıyımm, makyaj yapmayıı severim , küçük mutfak eşyasına bayılırım ( geçen sene de söylemiştim ) dolap süsü gibi :1: şallları severim, ojesiz çıkmam , küpelere bayılırım :1:

Mumları da çok severim :) 38 beden giyiyorumm :24:

Hediyenin miktarı, maddi değeri hiç önemli değil :) önemli olan tanımadığım birinin benim için özenmesii :16: Saygılar :ssz:

bende tanıtayım kendimi büyük bir zevkle 28 yaşındayım bekarım 38 no aykkabı giyiyorum 38 bedenım çalışmıyorum spor giyinirim pantolon ve tunik ve elbiselere bayılırım oje kullanmam makyajı ve hafıf kokuları severım çanta vazgeçilmezim bayılırım takı özellıkle uzun küpeleri ve yüzükleri çok severim sevdiğim renkler saks mavisi nar çiçegı ve yeşilll.Katilim senın gönlunden ne geçerse kabulumdur şimdiden çok teşekkur ederım

merhabaaaaaa:3::3::3::3:

ben 30 yaşındayım
evliyim ancak çocuğum yok
38 numara ve L beden giyiyorum
beşiktaşlıyım......yengeç burcuyum
takıp takıştırmayı severim ancak bunu yaparken küçük aksesuarlar kullanırım
çok büyük ve sallantılı şeyler sevmem
iç çamaşırlarına bayılırım
çantalar ve küçük süs eşyaları vazgeçilmezim
oje kullanmaktan hoşlanmam ama makyaj yapmayı severim
renk konusundda takıntılı değilimdir çok aykırı olmayan her rengi severim
çorap ve patikler ilgi alanımdır

maddi değerinden çok özenle alınmış ve hazırlanmış olması beni çok memnun eder
şimdiden teşekkür ederim

merhaba bankada çalışıyorum. yay burcuyum. takıya (yüzük hariç) bayılırım. ama sade severim. kocaman, göze batan, sallantılı şeyleri sevmem. evliyim. çanta, çorap neyim bayılırımmm. ojesiz, küpesiz ve parfümsüz asla çıkmam. bankada çalışıyorum bu nedenlede şart tabiiki bana :)
sizden beklentimde inanın ufacık kalbinizden geçen bişi sizin layık gördüğünüz nacizane bişey. aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. istanbuldan katılıyorum, herkese başarılar :12::12::12:

merhaba bankada çalışıyorum. yay burcuyum. takıya (yüzük hariç) bayılırım. ama sade severim. kocaman, göze batan, sallantılı şeyleri sevmem. evliyim. çanta, çorap neyim bayılırımmm. ojesiz, küpesiz ve parfümsüz asla çıkmam. bankada çalışıyorum bu nedenlede şart tabiiki bana :)
sizden beklentimde inanın ufacık kalbinizden geçen bişi sizin layık gördüğünüz nacizane bişey. aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. istanbuldan katılıyorum, herkese başarılar :12::12::12:

arkadaşlar ben ilk defa katılacağım için sorularımda olacak haliyle. kimler yardımcı olabilir? geçen yılın hediyelerine bakıyorumda birsürü var 1 kişi kaç kişiye alıyor acaba? hediye alacağımız kişileri ne zaman öğreneceğizonların bilgilerine bakmak için? kişileri bizmi seçiyoruz yoksa sizlerden biri seçip şunlara.. hediye alacaksınmı diyor?

27 yaşındayım başak burcuyum...
Evliyim :123:
Bebişim olsun çok istiyorum 2013 bize mucizemizi nasip eder inş :49: :16::16::16:

Okul öncesi öğretmeniyim, galatasaylıyım...

M beden giyiyorum...

36 numara ayakkabı giyiyorum...
Çanta ve parfüm :12: hastasıyım :16::16::16:
Elbise giymeyi ve takıları çok severim :16:
Makyaj malzemelerinden hoşlanırım :16:
Büyük Su kürelerine bayılırım :16:
İç çamaşırlarını çok severim :17:
Ev aksesuarları, şık çerçeveler çok ilgimi çeker :16:
Tam bir kitap kurduyum...

şimdiden çok mutluyum böyle bi güzelliğin içinde bulunduğum için :16:
insanların birbirini mutlu etmek istemesi kadar güzel bişey yok...
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz yeter ki benim için özel olsun özenle hazırlansın paketlensin :16::16::16:

Selam kızlar ben 29 yaşındayım evliyim 5 yaşında bir kızım var fiziğimle ilgili ayrıntılı bilgi vermiyorum şişkoyum çünkü:) katilim olacak arkadaş hediye seçiminde kıyafet bulundurmazsa sevinirim ama başörtüsünede hayır demem doğrusu kırmızı donumuda alırkende şöyle 4_5 numara falan seçerse münasip olur:-) renklerden kahve ve tonları dışında her rengi severim çanta ve bardak hastasıyım küçük mutfak ve dekorasyon eşyalarına bayılırım öyle takı falan pek takmam bir markanın satış temsilciliğini yaptığım için makyaj malzemesi takı fazlasıyla mevcut bende şimdilik benden bu kadar bacılar kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

Selam kızlar ben 29 yaşındayım evliyim 5 yaşında bir kızım var fiziğimle ilgili ayrıntılı bilgi vermiyorum şişkoyum çünkü:) katilim olacak arkadaş hediye seçiminde kıyafet bulundurmazsa sevinirim ama başörtüsünede hayır demem doğrusu kırmızı donumuda alırkende şöyle 4_5 numara falan seçerse münasip olur:-) renklerden kahve ve tonları dışında her rengi severim çanta ve bardak hastasıyım küçük mutfak ve dekorasyon eşyalarına bayılırım öyle takı falan pek takmam bir markanın satış temsilciliğini yaptığım için makyaj malzemesi takı fazlasıyla mevcut bende şimdilik benden bu kadar bacılar kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

selamlaarrrrr,

hemen kendimi tanıtayım kızlar;

23 yaşında evli ve öğrenciyim

henüz bebişim yok rabbim hayırlısından nasip eder inş.

m beden giyiyorum, ayak no: 38

elbiselere bayılırım,çanta takıntım var her kıyafete ayrı giyerim, takı, makyaj ve bakım ürünleri olmazsa olmazlarım oje de severim

bütün renkleri severim takıntım yok. süs ve aksesuar eşyalarını severim

veee sexi iç çamaşırlarına bayılırım

arkadaşlar bunlar biliyoru7m sadece kendimizi tanıtmak amacıyla.... herkes kendi durumuna göre içinden geleni alsın ilk defa katılıyorum hiç tanımadığım birinden hediye almak ve göndermek nasıl bi duygu ilk defa yaşıcam ama gerçekten düşününce heyecan verici....

27 yaşındayım akrep burcuyum
evliyim bebişimiz yok
ingilizce öğretmeniyim kanım sarı lacivert FENERBAHÇE :nazar::nazar::nazar::nazar:
L beden giyiyorum 37 numara ayakkabı
Elbiseleri ve tunikleri çok seviyorum
kitap okumayı çok seviyorum
şallara bayılıyorum renk renk
takı olarak sadece küpe kullanırım yüzük kolye falan takmam
makyaj parfüm her bayan gibi bayılıyorum

herkese bol şanslar :kkk::kkk::kkk:

Back