2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

hayirlisi olsunnnnnnn canimmmm allah bozmasinnnn herzaman böyle mutlu olll

en azindan sizin herseyiniz belli oldu benim daha birsey belli degil sadece nisan eylülde olucak

hayirlisi olsunnnnnnn canimmmm allah bozmasinnnn herzaman böyle mutlu olll

en azindan sizin herseyiniz belli oldu benim daha birsey belli degil sadece nisan eylülde olucak

aminn belli oldu ama daha çok var seninse kısa zamanda olucak canımm yani karda olan sensin

normalde çok batıl inaçları olan biri değilimdir ama iş evlilik olunca 13 ten dolayı tırsıyorum ben, 2014 zaten istediğim tarih ancak karşı taraf çok geç vb diyor bazen :44:

merhaba kızlar bende 2013 te evlencem galiba sevgilim şuan askerde 347.dönem gitti allahtan bi mani çıkmazsa ocak en geç 20 sinde dönücek ve 1 2 hafta içinde söz yapmayı düşünüyoruz nasip olursa yazada düğün işimiz yok ama allah büyük 7.senemiz olucak artık beklemenin bi mansı yok diye düşünüyoruz ...

aksine 13 Müslümanlar için çok şanslı ve uğurlu bir rakamdır...

uğursuzluğu Hristiyanların inanışına göre

hangi dine inandıgını bilmem tabi ama her seyden korkmadan once arastırmalısın biraz

mrb kızlarrr ALLAH kısmet ederse inş. bende seneye ağustosta yani bayramdan sonra evlenicem çeyiz olarakda yemek takımıyla başlangıç yaptım 1 hafta oluyo alalı şimdi beyza eşyayla devammı etsem ben çalışıyorum 1 senedir ama bişey alamdm biriktiremyrm anca taksitle ödicem yemek takımınıda öle aldım şimdi beyaz eşyaylamı devam etsem diyorum mutfağın ıvırı zıvırıda çok ya

afedersin ne demek istediğini pek anlayamadım ben herhangibi uğursuzluk vs den bahsetmedim yanlış anlaşıldım sanırım elhamdülillah müslümanım :) korktuğum tek şey rabbimin beni sevdiğimden ve kendi (rabbimin) yolundan ayırmamasıdır yorumun için teşekkür ederim ben yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum umarım bir yanlışı düzeltmişimdir....

kızlar ya askere gitmeden hemen önce söz işi halledilse izinde yada dönüşte nişan olsa olmaz mı sizce

Biz de 2013 sonbaharda düşünüyoruz. Ama henüz söz, kız isteme vs hiçbir şey yok resmi olarak.

bizim seninle ortak noktamız bayağı çok biz de eylül-ekim diye düşünüyoruz.

Ayy aslında ben kasım istiyorum ama tatile denk gelmiyor diye eylül gibi düşündük :) Evet ne çok ortak noktamız oldu böyle. :) Sen düğün yapmak istiyor musun? bizim memleketler farklı iki düğün yapmayı düşünüyoruz.

Evliliğe hazır hissediyor musun kendini? Merak ettim.

biz aynı şehirde yaşıyoruz ama benim pek akrabam yok burada. yakınlarımın düğünü falan olunca çok severek giderim de kendim düğünüm olsun istemiyorum. ama işte sevgilimin çevresi ailesi çok geniş, ben de ailemin ilk çocuğuyum tek kızım düğün olacak mecburen. ben de aslında sen gibi kasım istiyordum ama dediğin gibi tatil durumu engelliyor. ben de sevgilim de öğretmeniz eylül ayı o yüzden uygun. sonbahar veya ilkbahar isterdim hep ama işte ilkbaharda tatil yok.

arkadaşım iki düğün yaptı ikisi de yaşadığımız şehirden farklı yerler. birine 1 haftada düğün yapıp geldi,diğerine 4 günde. hem de iki kına birden oldu. ama o çok rahattır nasıl olursa öyle çok önemsemezdi,ama ona rağmen yine de çok stres yaşadı. iyi planlamak önceden çok önemli o yüzden.

çeyiz işlerine bulaştıkça,hayalimde bir evi canlandırarak eşyalar aldıkça daha çok kafamda oturdu bazı şeyler. zaman zaman soğusam da sevdiğimle yaşayacağım bi evimin yuvamın olması fikri bana çok sıcak geliyor. evet zor olacak özellikle benim gibi dağınık biri için ev sorumluluğu ama evleneceğin insanla mutlu olacağına inandıktan sonra hepsi boş.

çok mu romantiğim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…