günaydın kızlarrr belli olmayan söz,nişan,düğün tarihim belli oldu :)) daha çook var ama olsun belli olması bile beni mutlu ediyo belirsizlikten çok çok daha iyi :)
2013 eylülde sözleniyoruz, 2014 mayısta nişanlanıyoruz 2015 haziranda evleniyoruzzokul ve askerliğin bitmesi için böyle olması en iyisi bizim için söz nişan sırasında okul ve askerliği halledicek sevdiceğim bakalım hakkımızda hayırlısı
hayirlisi olsunnnnnnn canimmmm allah bozmasinnnn herzaman böyle mutlu olll
en azindan sizin herseyiniz belli oldu benim daha birsey belli degil sadece nisan eylülde olucak
merhaba kızlar bende 2013 te evlencem galiba sevgilim şuan askerde 347.dönem gitti allahtan bi mani çıkmazsa ocak en geç 20 sinde dönücek ve 1 2 hafta içinde söz yapmayı düşünüyoruz nasip olursa yazada düğün işimiz yok ama allah büyük 7.senemiz olucak artık beklemenin bi mansı yok diye düşünüyoruz ...
aksine 13 Müslümanlar için çok şanslı ve uğurlu bir rakamdır...
uğursuzluğu Hristiyanların inanışına göre
hangi dine inandıgını bilmem tabi ama her seyden korkmadan once arastırmalısın biraz
Biz de 2013 sonbaharda düşünüyoruz. Ama henüz söz, kız isteme vs hiçbir şey yok resmi olarak.
bizim seninle ortak noktamız bayağı çokbiz de eylül-ekim diye düşünüyoruz.
Ayy aslında ben kasım istiyorum ama tatile denk gelmiyor diye eylül gibi düşündük :) Evet ne çok ortak noktamız oldu böyle. :) Sen düğün yapmak istiyor musun? bizim memleketler farklı iki düğün yapmayı düşünüyoruz.
Evliliğe hazır hissediyor musun kendini? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?