2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

canım baktım ama çokta öyle sinirlenmeni gerektirecek bişey göremedim ben ya :26: senden çekinmiştir sevgilisi onu aldattığı halde onunla birlikte olduğunu öğrenirsen senin onu korumaya çalışacağını düşünüp söylememiştir bence

ne bileyim sinirlendim bir an iste.
o beni biliyor eger o mutluysa ben ondan daha cok mutlu oluyorum.
benim zoruma giden durum neden sevgilim yok diyor tamam bana anlatmasin ama baskalarinada anlatmamis. "ben ona artik güvenmiyorum, hayatimda yeni sayfa acicam" demesi ve dediginden 2 hafta sonra nisanlanmasi benim zoruma gitti. tamam anlatmasin ama en azindan kücük bir mesaj cekebilirdi bence

muhtemelen çekinmiştir o yüzdendir bikaç güne konuşursunuz durum anlaşılır zaten :)

Dügünümüz bittikten sonra karim kendi atina bende kendi atima bindik, evimize dogru gidiyoruz.

benim bindigim atin ayagi takildi ve sendeledi.

karuim egildi ve benim atima "bir" dedi.

biraz daha ilerledik ve benim atim tekrar takilip tökezledigi zaman esim tekrar egilip "iki" dedi.

az sonra atim tekrar ayni sekilde tökezleyince esim atindan indi ata "üc" dedive ceyizinden tabancasini cikartip atimi alnindan vurdu.

ben sok olmustum.

esime bir hisimla cikistim "yazik degil mi ata neden vurdun kadin manyak misin sen?"diye bagirdim.

karim arkasini döndü ve bana "biiiiiirrrr" dedi.

ve o günden sonra karimin bir dedigini iki etmedim!!!

of benimde işlerim acayip yoğun haftaya izne çıkıyorummmmmm o yüzden yetiştirmem gerekenler var

ben 9 temmuzda çıkıcam vaktim var daha ama bende haftaya başlıcam toparlamaya anca yetişirim

bende sevdicekle olmak istiyorumm ama maleseff( 5gün falan annecikle şehir dışında olcaz geri kalan günlerimide sevdicekle gezerek geçirmeyi planlıyorum oda izinli olacak çünkü

günaydın kızlarrr belli olmayan söz,nişan,düğün tarihim belli oldu :)) daha çook var ama olsun belli olması bile beni mutlu ediyo belirsizlikten çok çok daha iyi :)
2013 eylülde sözleniyoruz, 2014 mayısta nişanlanıyoruz 2015 haziranda evleniyoruzz okul ve askerliğin bitmesi için böyle olması en iyisi bizim için söz nişan sırasında okul ve askerliği halledicek sevdiceğim bakalım hakkımızda hayırlısı

hayırlı olsun özgecimm 3 senede rahat rahat hazırlığını yaparsın sende zaman su gibi aksın senin için inşallah

aminnn inşallah su gibi akar geçer zaman çarşamba günü de annem kardeşim teyzem diyebileceğim çok yakın bi akrabamız sevdiceğim ve ben yemeğe çıkıyoruz herşey çok iyi gidiyo şu ara amann allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…