kızıl aşkı bambaşka yahu
dönüp dolaşıp yine kızıl oluyorum ben her seferinde..kendimi en güzel böyle hissediyom napim
ben çıkıyom kızlarrr
sevdicek aradı akşam takı setini alcakmışız
öptüm hepiniziii
benim dökülmelerim mevsimsel oluyo genelde... en son bioxin işe yaramıstı biraz :26:
özgecimmm hayırlı olsun simdidennn biz de takı setine haftasonu bakıcaz cumartesi
benim dökülmelerim mevsimsel oluyo genelde... en son bioxin işe yaramıstı biraz :26:
özgecimmm hayırlı olsun simdidennn biz de takı setine haftasonu bakıcaz cumartesi
ben hc saç kompleksini kullanıyorum yaklaşık 1 senedir çok memnunum arkadaşlar sizede öneririm, ofisdeki kızlı erkekli herkese önerdim aldılar çok memnunlar benim saçlarım çok dökülmüştü tesadüf karşılaştım, denim bi dedim alış o alış sürekli kullanıyorum hem çok çabuk uzatıyo hemde saç çıkarıyo tavsiye ederim
onu hiç denemedim canım.bunlardan çok memnun kaldım ben. sadece hap ve spreyi kullanmak yeterli oluyor aslında ama ben çabuk olsun istedim. dediğin gibi saçları çabuk uzatıyor şaşırıp kaldım zaten etkilerini görünce
senin kullandıklarını bilmiyorum ama bu tamamen bitkisel bir yağ , saçına sürüyosun 2 saat kalması yeterli oluyor. ilk kullandığımda bi ferahlık geldi saçımın nefes aldığını hissettim
senin kullandıkların daha zahmetli uğraş istiyor, ama çıkardıysa memnunsan çok iyi
inşallah bulurum kızlar zaten sınırlı begendigim seyler ben seti yatırım icin degil kullanmak icin alıcam o yuzden ya kibar pırlanta bi gerdanlık olucak sunlardan biri gibi
pırlanta olmazsa da su yolu olucak buna benziyo diyebiliriz ona da
inşallah bulurum kızlar zaten sınırlı begendigim seyler ben seti yatırım icin degil kullanmak icin alıcam o yuzden ya kibar pırlanta bi gerdanlık olucak sunlardan biri gibi
pırlanta olmazsa da su yolu olucak buna benziyo diyebiliriz ona da
hepsi çok hoş canım. ama kalpli olanı en çok beğendimbencede kullanılcak olan alınmalı aynı fikirdeyim seninle kuzum
bulursun tatlım artık çok fazla seçenek var eskisi kadar şaaşalı şeyler yok sadece , sade ve şık tasarımlarda var artık , bulursun istediğin gibi bişey güle güle kullanırsın
ben de kalpli olanı begeniyorummm gidip gorunce de begenirsem onu alabilirimmm küpeleriyle beraber
sarı altın hiiiççç sevmiyorum zatennnn alyansım bile beyaz altınn
sade olsunnn herseyin sadesi guzel gelio bana minimalist bir insanım
gorunce de begenirim umarım kızlarrr
ben de kalpli olanı begeniyorummm gidip gorunce de begenirsem onu alabilirimmm küpeleriyle beraber
ıyyyy bende hiç sevmem sarı altın
ama güzel şeyler var ben şöyle bi göz gezdirdim , bulucaksın merak etme tatlım
inşallah canımmmmmmmmm
ben de cıkıorum yavastan bugunu de yedikk
gorusuruz kızlarrgirebilirsem aksam girerim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?