2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

güle güle tatlımmm.iyi alışverişler

benim dökülmelerim mevsimsel oluyo genelde... en son bioxin işe yaramıstı biraz :26:

özgecimmm hayırlı olsun simdidennn biz de takı setine haftasonu bakıcaz cumartesi

bunlar kızlar.düzenli kullandım çok işe yaradı

-PRIORIN HAP
-ROGAN SPREY (minoxil ile aynı ama eczacı bunu yapan firmanın daha iyi olduğunu söyledi)
-VICHY AMPUL SET( sadece bir kutu kullanıcam süreci hızlandırmak için)
-PRIORIN ŞAMPUAN
-DUCRAY KELUAL (saç dökülmesi için değil bu saç derimdeki kuruluk ve tedavi için)

ben hc saç kompleksini kullanıyorum yaklaşık 1 senedir çok memnunum arkadaşlar sizede öneririm, ofisdeki kızlı erkekli herkese önerdim aldılar çok memnunlar benim saçlarım çok dökülmüştü tesadüf karşılaştım, denim bi dedim alış o alış sürekli kullanıyorum hem çok çabuk uzatıyo hemde saç çıkarıyo tavsiye ederim

onu hiç denemedim canım.bunlardan çok memnun kaldım ben. sadece hap ve spreyi kullanmak yeterli oluyor aslında ama ben çabuk olsun istedim. dediğin gibi saçları çabuk uzatıyor şaşırıp kaldım zaten etkilerini görünce

senin kullandıklarını bilmiyorum ama bu tamamen bitkisel bir yağ , saçına sürüyosun 2 saat kalması yeterli oluyor. ilk kullandığımda bi ferahlık geldi saçımın nefes aldığını hissettim

senin kullandıkların daha zahmetli uğraş istiyor, ama çıkardıysa memnunsan çok iyi

evet zahmetli ama çok fenaydı canım çok takmıştım bu durumu.ama geçti çok şükür

inşallah bulurum kızlar zaten sınırlı begendigim seyler ben seti yatırım icin degil kullanmak icin alıcam o yuzden ya kibar pırlanta bi gerdanlık olucak sunlardan biri gibi

pırlanta olmazsa da su yolu olucak buna benziyo diyebiliriz ona da

hepsi çok hoş canım. ama kalpli olanı en çok beğendim bencede kullanılcak olan alınmalı aynı fikirdeyim seninle kuzum

Son düzenleme:

bulursun tatlım artık çok fazla seçenek var eskisi kadar şaaşalı şeyler yok sadece , sade ve şık tasarımlarda var artık , bulursun istediğin gibi bişey güle güle kullanırsın

hepsi çok hoş canım. ama kalpli olanı en çok beğendim bencede kullanılcak olan alınmalı aynı fikirdeyim seninle kuzum

ben de kalpli olanı begeniyorummm gidip gorunce de begenirsem onu alabilirimmm küpeleriyle beraber

bulursun tatlım artık çok fazla seçenek var eskisi kadar şaaşalı şeyler yok sadece , sade ve şık tasarımlarda var artık , bulursun istediğin gibi bişey güle güle kullanırsın

sarı altın hiiiççç sevmiyorum zatennnn alyansım bile beyaz altınn

sade olsunnn herseyin sadesi guzel gelio bana minimalist bir insanım

gorunce de begenirim umarım kızlarrr

inşallah kuzumm. ben yavaştan çıkıyorum canlar.yarın görüşürüz inşallah.fırsat olursa akşamda girebilirim. öpüyorummm kocamaaann

ıyyyy bende hiç sevmem sarı altın

ama güzel şeyler var ben şöyle bi göz gezdirdim , bulucaksın merak etme tatlım

inşallah kuzumm. ben yavaştan çıkıyorum canlar.yarın görüşürüz inşallah.fırsat olursa akşamda girebilirim. öpüyorummm kocamaaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…