ne için takı canım nişan mı ?
evet canım
dün yüzükleri aldık
bu akşam da takıs etini alcaz sanırsam
haftasonu da bilezikleri
daha 1 ay var ama erkenden halledelim altın düşükken
afiyet olsun canımm, bende 1 kase yoğurt yedim ama bana dokunmuyor, çok severimde :))))
güle güle kullan canım, güzel telaşlar darısı başımıza :))
sağolasın canım benim
en güzelleri sizlerin olsun
sizin ne zaman olacak nişan?
evet canım
dün yüzükleri aldık
bu akşam da takıs etini alcaz sanırsam
haftasonu da bilezikleri
daha 1 ay var ama erkenden halledelim altın düşükken
ben de cok severimmm sut ve sut urunlerini ama uyku yapıo bende yaa
özgecimmmm ne güzel aradan cıkarıyosunuz işte biz de ole yapmıştık onceden almıstık halletmiştik herseyi... kıyafetlerimiz yuzuklerimiz tepsimiz falan ...
cok rahat oluyor ole
dugunum icin de ole yapıcam kısmetse bitsin erkenden hersey istiyorum
ezgimmm iiki burası var kafamız dagılıyo yoksa yandık hele ben hep yandım halimi düşünsenizeeee aksama kadar kitap okuyorum arada mail yazıyorum baslı basına işim zaten mayısık bir iş
ahh canım benim belli değil daha , sevgilim askerden gelicek sonra baisine kız istenecek onların işi halledilecek (ki onlar sonbaharda evlenirler) beni isticekler sonra beni isticekler ........................ böyle gidiyor ama bizim tahminlerimize göre sonbaharda olur gibi hayatım
ayy canımmmm güle güle kullan.resimleri koyarsın artık
ben de cok severimmm sut ve sut urunlerini ama uyku yapıo bende yaa
özgecimmmm ne güzel aradan cıkarıyosunuz işte biz de ole yapmıştık onceden almıstık halletmiştik herseyi... kıyafetlerimiz yuzuklerimiz tepsimiz falan ...
cok rahat oluyor ole
dugunum icin de ole yapıcam kısmetse bitsin erkenden hersey istiyorum
ezgimmm iiki burası var kafamız dagılıyo yoksa yandık hele ben hep yandım halimi düşünsenizeeee aksama kadar kitap okuyorum arada mail yazıyorum baslı basına işim zaten mayısık bir iş
ay evet çağlam yaaa.bende dosya kontrol etmek, çeviri yapmaktan usanıyorum.burada kafa dağıtıyoruz güzel oluyor
evet evet son zamanlara sıkışmıcaz canım
zaten bohça kıyafet falan da halloldu
ne güzel herşey bitmiş, ya bu bohça işi çok karmaşık ne koydunuz bohçaya ....
hoşgeldin muhendiiiis, senin adın neydi dun solemiş miydin
ben bohca yapmadımm kuzucuklarr sevmiorum pek bohca işini gerek gormedimmm... dugunden once paşacıgımla alısverişe cıkıcaz ikimiz zaten o zaman alıcaz ihtiyaclarımızı birlikte
hoşgeldin muhendiiiis, senin adın neydi dun solemiş miydin
ben bohca yapmadımm kuzucuklarr sevmiorum pek bohca işini gerek gormedimmm... dugunden once paşacıgımla alısverişe cıkıcaz ikimiz zaten o zaman alıcaz ihtiyaclarımızı birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?