2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

afiyet olsun canımm, bende 1 kase yoğurt yedim ama bana dokunmuyor, çok severimde :))))

ben de cok severimmm sut ve sut urunlerini ama uyku yapıo bende yaa

özgecimmmm ne güzel aradan cıkarıyosunuz işte biz de ole yapmıştık onceden almıstık halletmiştik herseyi... kıyafetlerimiz yuzuklerimiz tepsimiz falan ...

cok rahat oluyor ole

dugunum icin de ole yapıcam kısmetse bitsin erkenden hersey istiyorum

ezgimmm iiki burası var kafamız dagılıyo yoksa yandık hele ben hep yandım halimi düşünsenizeeee aksama kadar kitap okuyorum arada mail yazıyorum baslı basına işim zaten mayısık bir iş

sağolasın canım benim
en güzelleri sizlerin olsun
sizin ne zaman olacak nişan?

ahh canım benim belli değil daha , sevgilim askerden gelicek sonra baisine kız istenecek onların işi halledilecek (ki onlar sonbaharda evlenirler) beni isticekler sonra beni isticekler ........................ böyle gidiyor ama bizim tahminlerimize göre sonbaharda olur gibi hayatım

ay evet çağlam yaaa.bende dosya kontrol etmek, çeviri yapmaktan usanıyorum.burada kafa dağıtıyoruz güzel oluyor

anladım canım..olsun hayırlısı olsun..inşallah zaman çok hızlı geçer hepimiz için

ayy canımmmm güle güle kullan.resimleri koyarsın artık

dün çekmeye çalıştım ama güzel çıkmadı..akşam tekrar deneyip koyarım canımmm

evet evet son zamanlara sıkışmıcaz canım
zaten bohça kıyafet falan da halloldu

gelin adaylarımız uygun fiyatlarda olan gelinliklerimizin yanı sıra gelin duvağı,takı kesesi,eldiven,el çiçeği ve saç aksesuarı hediye
Tunaliz Moda Tasarım Gelinlik & Gece Kıyafeti Söğütlüçeşme Cad. Bil Apt. No:75 / 1 34110 Istanbul, Turkey

ne güzel herşey bitmiş, ya bu bohça işi çok karmaşık ne koydunuz bohçaya ....

valla biz sadece kullanacaklarımı aldık,yani birbirimize aldık
anneler falan da yapçak sanırım birbirlerine..onlara karışmıyoz biz

bana elbise,ayakkabı,çanta,6lı saten gecelik seti,çamaşır takımı,kozmetik ürünleri,parfüm aldık..terlik alcaz bi de bi ara tüylü terlik konuyomuş illa
sevdiceğe, takım elbise(gömlek,kravat,kemer),cüzdan,ayakkabı,3lü pijama takımı,çamaşır,çorap,traş zımbırtıları,parfüm aldık..ona da terlik alcaz

Son düzenleme:
hoşgeldin muhendiiiis, senin adın neydi dun solemiş miydin

ben bohca yapmadımm kuzucuklarr sevmiorum pek bohca işini gerek gormedimmm... dugunden once paşacıgımla alısverişe cıkıcaz ikimiz zaten o zaman alıcaz ihtiyaclarımızı birlikte

söylemiştim canım ama önemli degil büşra ismim
dün aceleyle çıktım kızlar doktor randevum vardı saatin farkına geç vardım az daha geç kalıyodum randevuya

en iyisi canım
bana da çok gereksiz geliyo ama işte aileler illa istedi..ama en azından sadece ikimiz istediğimizi alıyoz kimseyi karıştırmıyoz o bile büyük bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…