çağlacım ben bunu gelin yatağı için aldım çünkü seninde dediğin gibi herzaman kullanabileceğim bişey olsun istedim , öyle tüllü tüllü taşlı şeyler beni ifrit ediyo bunun tamamen dantel olması çok hoşuma gitti bide ben yatak odasını beyaz alacağım için gri seçtim farklı olsun istedim tatlım :)))
ayrıca bide english home'dan aldım onuda günlük kullanmak için aldım :))
nerden aldın bunu canım ve ne kadar?
ben bunu bakırköyden aldım 580 TL fiyatı, burada harika şeyler var ve çok kaliteli ürünleri birde pike takımı aldım onun resminide koyarım yarın internet sitesinin linkini ekliyorum, sitede pek fazla birşey yok ama gidip bakmanı tavsiye ederim, tatlım
Mutluluğun Güzellikle Buluştuğu Yer... ''Dantel Çeyiz Evi''
ayy gidip bakmak lazım adında dantel varsa tamamdır zatennnn
tesekkur ederim kuzumm
rica ederim tatlım ne demek :)
güzel günlerde kullan kusuumm
ezgoooşşş benimki mesaj attı bu arada telefonu cekmeye baslamıshiçte kızgın değil gibi yırttım
güzel günlerde kullan kusuumm
ezgoooşşş benimki mesaj attı bu arada telefonu cekmeye baslamıshiçte kızgın değil gibi yırttım
oleyyyy çok sevindim canımmmm.hadi gözünaydınnn kuzummmm
:))) kırgınmıydı canım , senin geliyo bugün dimi :))
eveeet yuppiiiii
yok kuzum kırgın değildi de onceki aksam aramıs ben yoktum gemiden ancak evi arayabilio... arkadasımla dısarda oldumu duyunca bozulmus, dun aksamda aramadı ben de bana kızdı mı acaba diodum
yok yarın goruscez bugun daha izmite dondu yarın istanbula gelcek 1 güncük daha sabretmem gerek sonra kollarındayım
uzaktayken hep öyle oluyo demkki bende hep kırıldımı acaba diye düşünüyorum, :)) allah ayırmasın tatlım...
merhaba kızlarrr
ben de çok yorgunum valla
merhaba kızlarrr
ben de çok yorgunum valla
mamiş yedim geldim ben deeee
ayran vardı yemekte uyuklarım artık aksama kadar
hoşgeldin özgecimm
hoşgeldi, hayırdır ya bugün herkes böyle havada güzel ama
mamiş yedim geldim ben deeee
ayran vardı yemekte uyuklarım artık aksama kadar
hoşbulduk ismimle uyumlu ezgicim
dün ve bugün çok yoğun geçti benim canım hem iş açısından hem de takı makı olayı dolayısıla ondan çok yorgunum
hehe benim zaten uykum var iyi ki ayran içmedim öğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?