2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

evet tatlım çok az kaldı :))

ama askercik diyoki hergün 1 sene gibi geliyo bana geçmiyo (

ah bebişimmm sayılı gun gecer diolar ya

işte o tamamen yalaaaaannnnnnnn

sayılı gun 3 gün bile olsa insana 3 yıl gibi gelio... bişeyi saymadıgın beklemedigin zaman cok daha kolay gecio zaman ama bekledin mi sanki kağnı oluyo

aynen öyle tatlım hele ona daha zor geliyo uzakta olmak daha zormuş anladım, çünkü o herkesten herşeyden uzak ve mahrum orda

ama bundan sonrası daha kolay geçer gibi geliyor...

ayyy kızlar sizinde çalıştığınız yerde ultra gıcık insanlar varmı....
kızın herşeyi sinir ediyo beni ıyyyyy.... sabah sabah

olmaz mııııı

daha az önce gıcık oldum.... ben normalde iş okul gibi yerlerde insanlara mesafeliyimdir daha once cok sıcakkanlı oldum basıma işler acıldı o yuzden kendimi geri cekerim pek kimseyle muhatap olmam işimi yapar cıkarım

burdada iki tane tip sende de hiç işve cilve yok evlenceksin bir de adam seni bosamasın dediler... hee bir de zayıf olmama takıklar onlara gore kadın dedigin etli butlu olurmus

yine aynı sekilde muhatap olmadım... ben halimden memnunum nişanlımdan ole özelimle bu kadar ilgilenmezseniz sevinirim dedim...

ben onlarla konusmuyorum bile iş harici ama onlar habire bana laf atıyolar... seni bi acamadık azcık fıkır fıkır ol bilmem ne... ben buraya işimi yapmaya geliyorum ya alla alla cilvenin işvenin yeri zamanı vardır heryerde herkese cilve mi yapıcam töbe töbeee

manyak mıdır nedir insanlar

hemen dibimde de en yakın arkadasım var bazen onlada anlasamayabilioruz... iş ilişkisi cok farklı oluyo

ne kadar terbiyesizler ya işve cilve falan sana mı düştü insanların ilişkilerini yargılamak sinir oluyorum böyle insanlara, bunlara yapılacak en güzel şey görmemezlikten gelmek onlar yokmuş gibi davranmak.

bende aynı şekilde mesafe koymaya çalışıyorum , ama insanlar yüzsüzleşmiş iyice, kadın bütün adamlara sarkıntılık yapıyo, her lafın altında arkadaşımmm zaten hımır hımır ağzının içinden konuşuyo ya sabır ....

yani... onlara dusmez tabiki de ayrıca ben nişanlı bi kızım hareketlerime iiki kat ozen gosteriyorum burası bölüm bölüm bizim bölümde kızlar var birtek geri kalan bölümler erkek dolu

şirkette kime ve neden işve cilve yapmam gerektigiini anlayaamadım? bana göre o tipler nerede nasıl davranması gerektigni bilmeyen hafif insanlardır...

dısarda hanımefendi olmasını bileceksin işve cilve iki kiişi arasında özeldir... insanların akıllarının nasıl calıstıgını anlamak mumkun değil valla ne gunlere kaldık...

ay cok guldum hımır hımır takma kuzum hiç yoksa hzurun kacıyo valla

aynene öyle tatlım hayır bide bana geçen diyoki nasıl dayandım 5 yıl bi adama ya allah dedim öldürücem kadını ,, neden insanlar kendini basitleştirmeye çalışır bunu maharet kabul ederler bide kendilerine ...

bende kendime gülüyorum söylenip söylenip taktığım yokta arada bi attırıyolar insanın kafasının tasını :) boşverdimm gitti :))

kızlar dün demiştik çeyizciklerimizide paylaşalım diye , ben geçenlerde bu yatak örtüsünü aldım , çok beğendim bakalım sizde beğenicekmisiniz.:)

Eki Görüntüle 418761
kızlar dün demiştik çeyizciklerimizide paylaşalım diye , ben geçenlerde bu yatak örtüsünü aldım , çok beğendim bakalım sizde beğenicekmisiniz.:)

aynen kuzum bosverceksinnnn gıcıklar

ayy cok tatlı buuu kurdelalarını yerim bunun ben

gelin yatagı icin mi aldın canım? benim 2 tane yatak örtüm var suan bir tane de geliin yatagı icin özel bişey alıcam ama o gelinlik gibi olanlardan değil aslaaa gunluk de kullanabilcegim bişe olsun istiyorum

English Home pembeliyi kaldırmasa onu alcaktım

ay kızlar işim yoğun bugün biraz moda mod cevap veremiyorum ama takipteyim okuyorum sizi :)) yağmurcum çok güzeller. yatak örtünü özellikle çok beğendim.aşkla kullan canım. buarada sallayın kızlar iş yerindeki hatunları.kıskanıyorlar onlar sizi

çağlacım ben bunu gelin yatağı için aldım çünkü seninde dediğin gibi herzaman kullanabileceğim bişey olsun istedim , öyle tüllü tüllü taşlı şeyler beni ifrit ediyo bunun tamamen dantel olması çok hoşuma gitti bide ben yatak odasını beyaz alacağım için gri seçtim farklı olsun istedim tatlım :)))

ayrıca bide english home'dan aldım onuda günlük kullanmak için aldım :))

sağol canım benim , daha iyileri sizin olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…