günaydın yaz gelincikleriiii
günaydın yaz gelinleri :))
kızlar artık adet oldu, yazmassam olmaz :))
şafak 5 :))
wuhuuu
geri sayımmmmmda 5... cok cok az kaldı kuzummm
evet tatlım çok az kaldı :))
ama askercik diyoki hergün 1 sene gibi geliyo bana geçmiyo(
ah bebişimmm sayılı gun gecer diolar ya
işte o tamamen yalaaaaannnnnnnn
sayılı gun 3 gün bile olsa insana 3 yıl gibi gelio... bişeyi saymadıgın beklemedigin zaman cok daha kolay gecio zaman ama bekledin mi sanki kağnı oluyo
olmaz mııııı
daha az önce gıcık oldum.... ben normalde iş okul gibi yerlerde insanlara mesafeliyimdir daha once cok sıcakkanlı oldum basıma işler acıldı o yuzden kendimi geri cekerim pek kimseyle muhatap olmam işimi yapar cıkarım
burdada iki tane tip sende de hiç işve cilve yok evlenceksin bir de adam seni bosamasın dediler... hee bir de zayıf olmama takıklar onlara gore kadın dedigin etli butlu olurmus
yine aynı sekilde muhatap olmadım... ben halimden memnunum nişanlımdan ole özelimle bu kadar ilgilenmezseniz sevinirim dedim...
ben onlarla konusmuyorum bile iş harici ama onlar habire bana laf atıyolar... seni bi acamadık azcık fıkır fıkır ol bilmem ne... ben buraya işimi yapmaya geliyorum ya alla alla cilvenin işvenin yeri zamanı vardır heryerde herkese cilve mi yapıcam töbe töbeee
manyak mıdır nedir insanlar
hemen dibimde de en yakın arkadasım var bazen onlada anlasamayabilioruz... iş ilişkisi cok farklı oluyo
ne kadar terbiyesizler ya işve cilve falan sana mı düştü insanların ilişkilerini yargılamak sinir oluyorum böyle insanlara, bunlara yapılacak en güzel şey görmemezlikten gelmek onlar yokmuş gibi davranmak.
bende aynı şekilde mesafe koymaya çalışıyorum , ama insanlar yüzsüzleşmiş iyice, kadın bütün adamlara sarkıntılık yapıyo, her lafın altında arkadaşımmm zaten hımır hımır ağzının içinden konuşuyo ya sabır ....
yani... onlara dusmez tabiki de ayrıca ben nişanlı bi kızım hareketlerime iiki kat ozen gosteriyorum burası bölüm bölüm bizim bölümde kızlar var birtek geri kalan bölümler erkek dolu
şirkette kime ve neden işve cilve yapmam gerektigiini anlayaamadım? bana göre o tipler nerede nasıl davranması gerektigni bilmeyen hafif insanlardır...
dısarda hanımefendi olmasını bileceksin işve cilve iki kiişi arasında özeldir... insanların akıllarının nasıl calıstıgını anlamak mumkun değil valla ne gunlere kaldık...
ay cok guldum hımır hımırtakma kuzum hiç yoksa hzurun kacıyo valla
Eki Görüntüle 418761
kızlar dün demiştik çeyizciklerimizide paylaşalım diye , ben geçenlerde bu yatak örtüsünü aldım , çok beğendim bakalım sizde beğenicekmisiniz.:)
aynen kuzum bosverceksinnnn gıcıklar
ayy cok tatlı buuu kurdelalarını yerim bunun ben
gelin yatagı icin mi aldın canım? benim 2 tane yatak örtüm var suan bir tane de geliin yatagı icin özel bişey alıcam ama o gelinlik gibi olanlardan değil aslaaa gunluk de kullanabilcegim bişe olsun istiyorum
English Home pembeliyi kaldırmasa onu alcaktım
ay kızlar işim yoğun bugün biraz moda mod cevap veremiyorum ama takipteyim okuyorum sizi :)) yağmurcum çok güzeller. yatak örtünü özellikle çok beğendim.aşkla kullan canım. buarada sallayın kızlar iş yerindeki hatunları.kıskanıyorlar onlar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?