Merhaba kızlar erkek arkadaşım askerde atarsa 8 :)) geldikten sonra hemen söz kesilecek sonra nişan derken 2013 yazında evlenmeyi planlıyoruz bir aksilik olmazsa. Bu süreçte neler yaşanır herkes az çok bilir:)) gelinlik, nişanlık, düğün yerleri, fotoğrafcısı vs... herkesten fikir bekliyorum, hoşgeldiniz:)
huhuuuu kimse yokmuuu??
ben varımmm :)
bizim 2013 gelnleri topiğimiz vardı zaten ama yaz gelinleri yoktu bu da iyi olmus
nişanlıyım ben 8 aydır, tahmini tarihimiz 9 haziran..
henüz pek bi hazırlık yok bizde daha vakit var diye...
söz-nişan heyacanları güzeldir ben ikisini bir evde yaptım
alah kavustursun askerine cok az kalmıs
bekar biri olaraktan fikir beyanında bulunamıyorumbasma yarama
bende varımmmmm
Merhaba kızlar erkek arkadaşım askerde atarsa 8 :)) geldikten sonra hemen söz kesilecek sonra nişan derken 2013 yazında evlenmeyi planlıyoruz bir aksilik olmazsa. Bu süreçte neler yaşanır herkes az çok bilir:)) gelinlik, nişanlık, düğün yerleri, fotoğrafcısı vs... herkesten fikir bekliyorum, hoşgeldiniz:)
aminn evet çok az kaldı askere :))
bizde 8 haziran olarak düşünüyoruz :))) ama nişanı ayrı yapıcaz şimdiden sardı heyecanı, özellikle isteme olayı beni geriyo nedense sizin nasıl geçmişti.
Allah kavuştursun az kalmış ne güzel:)) benimde kısmet olursa 2013 yazı olacak düğünüm. şimdilik isteme falan olmadı ama her an herşey olabilir. düşündükçe heyecanlanıyorum ve bir an önce hazırlıklara başlamak için sabırsızlanıyorum
hoşgeldin... zamanı bellimi
Geçen ay nişanlandık canım şimdi evlilik hazırlıklarına geçiyoruz yavaş yavaş.ben kış düğünlerini sevmediğim için kısmetse 2013 yazı olacak mayıs yada haziran
Geçen ay nişanlandık canım şimdi evlilik hazırlıklarına geçiyoruz yavaş yavaş.ben kış düğünlerini sevmediğim için kısmetse 2013 yazı olacak mayıs yada haziran
daha erken değil mi hazırlıklara yaa
düğün salonumuz icin konustuk biz birtek... temmuzda gelin dediler... daha bakıcagımız mekanlarda var tabiiii
bende haziran gelini olucam inşallah
allah tamamına erdirsin, bizde 5 yıldır beraberiz askerden dönünce bir an önce olsun istedik ama aynı şekilde kış istemediğim için yaza kaldı, yaz düğününün tadı bi başka oluyo
aa aramızda bir gün olucak o zaman inşllah
cok güzeldi amaaaa cok heyecanlıydıııııııııbacaklarım titredi uzun bir süreee
kahveleri dagıtana kadar hatim indirdim resmen dokmıyım kimsenin uzerine diye
en son da cikolataları dagıtırken bitane cikoltayı kayınpederimin uzerine dusurdum sadece herkes guldu ooo gelin kısmetiyle geliyo diye
bizim hepsi bir arada oldugu icin cok kalabalıktık 70 kişi falan vardı diyebilirim eve zor sıgdık heryer insan doluydu
ama güzeldi
ooo siz bizden hızlısınızbiz sadece eşyalarımızı seçmeye başladık salonlara bakıyoruz henüz seçmedik açık havada yapmayı düşünüyoruz zaten seçenek az
teşekkür ederim:) bunlar hem gergin hemde heyecanlı şeyler tadını çıkararak yaşamak lazım özellikle yaz ayları çok yoğun oluyor 5-6 ay önceden hazırlıklara başlamak lazım, ben birsürü gelinlik modeli seçtim araştırma yaptım daha erken ama insa telaşlanıyor işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?