• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

leefbeef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
205
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar erkek arkadaşım askerde atarsa 8 :)) geldikten sonra hemen söz kesilecek sonra nişan derken 2013 yazında evlenmeyi planlıyoruz bir aksilik olmazsa. Bu süreçte neler yaşanır herkes az çok bilir:)) gelinlik, nişanlık, düğün yerleri, fotoğrafcısı vs... herkesten fikir bekliyorum, hoşgeldiniz:)

Merhaba kızlar erkek arkadaşım askerde atarsa 8 :)) geldikten sonra hemen söz kesilecek sonra nişan derken 2013 yazında evlenmeyi planlıyoruz bir aksilik olmazsa. Bu süreçte neler yaşanır herkes az çok bilir:)) gelinlik, nişanlık, düğün yerleri, fotoğrafcısı vs... herkesten fikir bekliyorum, hoşgeldiniz:)

huhuuuu kimse yokmuuu??

ben varımmm :)

bizim 2013 gelnleri topiğimiz vardı zaten ama yaz gelinleri yoktu bu da iyi olmus :9:

nişanlıyım ben 8 aydır, tahmini tarihimiz 9 haziran..

henüz pek bi hazırlık yok bizde daha vakit var diye...

söz-nişan heyacanları güzeldir ben ikisini bir evde yaptım :1:

alah kavustursun askerine cok az kalmıs :72:

ben varımmm :)

bizim 2013 gelnleri topiğimiz vardı zaten ama yaz gelinleri yoktu bu da iyi olmus :9:

nişanlıyım ben 8 aydır, tahmini tarihimiz 9 haziran..

henüz pek bi hazırlık yok bizde daha vakit var diye...

söz-nişan heyacanları güzeldir ben ikisini bir evde yaptım :1:

alah kavustursun askerine cok az kalmıs :72:

aminn evet çok az kaldı askere :))
bizde 8 haziran olarak düşünüyoruz :))) ama nişanı ayrı yapıcaz şimdiden sardı heyecanı, özellikle isteme olayı beni geriyo nedense sizin nasıl geçmişti.

Allah kavuştursun az kalmış ne güzel:)) benimde kısmet olursa 2013 yazı olacak düğünüm. şimdilik isteme falan olmadı ama her an herşey olabilir. düşündükçe heyecanlanıyorum ve bir an önce hazırlıklara başlamak için sabırsızlanıyorum:23:

askerine Allah kavuştursun sag salim dönmeyi nasip etsin :48:

aminn evet çok az kaldı askere :))
bizde 8 haziran olarak düşünüyoruz :))) ama nişanı ayrı yapıcaz şimdiden sardı heyecanı, özellikle isteme olayı beni geriyo nedense sizin nasıl geçmişti.

aa aramızda bir gün olucak o zaman inşllah :1:

cok güzeldi amaaaa cok heyecanlıydııııııııı :52: bacaklarım titredi uzun bir süreee :52:

kahveleri dagıtana kadar hatim indirdim resmen dokmıyım kimsenin uzerine diye

en son da cikolataları dagıtırken bitane cikoltayı kayınpederimin uzerine dusurdum sadece herkes guldu ooo gelin kısmetiyle geliyo diye

bizim hepsi bir arada oldugu icin cok kalabalıktık 70 kişi falan vardı diyebilirim eve zor sıgdık heryer insan doluydu

ama güzeldi :1:

Allah kavuştursun az kalmış ne güzel:)) benimde kısmet olursa 2013 yazı olacak düğünüm. şimdilik isteme falan olmadı ama her an herşey olabilir. düşündükçe heyecanlanıyorum ve bir an önce hazırlıklara başlamak için sabırsızlanıyorum:23:

teşekkür ederim:) bunlar hem gergin hemde heyecanlı şeyler tadını çıkararak yaşamak lazım özellikle yaz ayları çok yoğun oluyor 5-6 ay önceden hazırlıklara başlamak lazım, ben birsürü gelinlik modeli seçtim araştırma yaptım daha erken ama insa telaşlanıyor işte:)

Geçen ay nişanlandık canım şimdi evlilik hazırlıklarına geçiyoruz yavaş yavaş.ben kış düğünlerini sevmediğim için kısmetse 2013 yazı olacak mayıs yada haziran:16:

daha erken değil mi hazırlıklara yaa :1:

düğün salonumuz icin konustuk biz birtek... temmuzda gelin dediler... daha bakıcagımız mekanlarda var tabiiii

bende haziran gelini olucam inşallah :16:

Geçen ay nişanlandık canım şimdi evlilik hazırlıklarına geçiyoruz yavaş yavaş.ben kış düğünlerini sevmediğim için kısmetse 2013 yazı olacak mayıs yada haziran:16:

allah tamamına erdirsin, bizde 5 yıldır beraberiz askerden dönünce bir an önce olsun istedik ama aynı şekilde kış istemediğim için yaza kaldı, yaz düğününün tadı bi başka oluyo

daha erken değil mi hazırlıklara yaa :1:

düğün salonumuz icin konustuk biz birtek... temmuzda gelin dediler... daha bakıcagımız mekanlarda var tabiiii

bende haziran gelini olucam inşallah :16:

ooo siz bizden hızlısınız:1: biz sadece eşyalarımızı seçmeye başladık salonlara bakıyoruz henüz seçmedik açık havada yapmayı düşünüyoruz zaten seçenek az :ssz:

allah tamamına erdirsin, bizde 5 yıldır beraberiz askerden dönünce bir an önce olsun istedik ama aynı şekilde kış istemediğim için yaza kaldı, yaz düğününün tadı bi başka oluyo

Amin canım hepimizin bizimde 5.yılımız bitti bu ay :16: kış düğünlerini hiç sevmem kışın yakınlarımın düğününe bile gitmemeye çalışıyorum kaldı ki kendim yapmak:1:

aa aramızda bir gün olucak o zaman inşllah :1:

cok güzeldi amaaaa cok heyecanlıydııııııııı :52: bacaklarım titredi uzun bir süreee :52:

kahveleri dagıtana kadar hatim indirdim resmen dokmıyım kimsenin uzerine diye

en son da cikolataları dagıtırken bitane cikoltayı kayınpederimin uzerine dusurdum sadece herkes guldu ooo gelin kısmetiyle geliyo diye

bizim hepsi bir arada oldugu icin cok kalabalıktık 70 kişi falan vardı diyebilirim eve zor sıgdık heryer insan doluydu

ama güzeldi :1:

:)) şimdi bunları okurken bile bi tebessün oluşuyo bende napıcam diye :)) hem okadar kalabalığın içinde dahada zor ben minumuma indirmeye çalışıcam hem onlar nişanı ayrı istiyolardı bende senin gibi birarada yapmak istiyodum ...

ooo siz bizden hızlısınız:1: biz sadece eşyalarımızı seçmeye başladık salonlara bakıyoruz henüz seçmedik açık havada yapmayı düşünüyoruz zaten seçenek az :ssz:

bizde de esya konusunda tık yok :9: beyaz esyalara bile karar veremedik

vakit var diye sallıyoruz bakalım nolcak :27:

ben de acık hava dugunu istiyodumm ama kır dugununu gunduz olunca seviyorum aksam istedigim icin havuzbası olabilir ama bizim cok kalabalık olcak dugun-nikah bir

o yuzden rakamlar ucuyooo 600-700 kişilik olcak en az fiyatlar 30 ları 40 ları buluyo bizi asıyo

bakalım en zoru su mekan isi :31:

teşekkür ederim:) bunlar hem gergin hemde heyecanlı şeyler tadını çıkararak yaşamak lazım özellikle yaz ayları çok yoğun oluyor 5-6 ay önceden hazırlıklara başlamak lazım, ben birsürü gelinlik modeli seçtim araştırma yaptım daha erken ama insa telaşlanıyor işte:)

Evet canım çok güzel telaşlar.Özellikle sevdiğininde senin kadar heyecanlandığını görmek çok daha güzel oluyor.Bende sürekli gelinlik araştırıyorum.Mutfak eşyalarımı falan yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum.Çünkü düğün daha erken bile olabilir aman geç olmasındaa:50:

Back