• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yazına Zayıf Gireceğim Diyenlerin Deneyimleri

Sabah ve ara öğünler aynı öğlen yumurta aksam balık ve iki dilim ekmek liste dısına çıkmak yok ama regl olamadığım için bu ara ödem yapmışim öyle dedi diyetisyen

merhabalar arkadaşlar tam kendime göre bir yer buldum :) bende 63 kiloyum.57 -58 kg olmak istiyorum.ama kilo azaldıkça vermekte zorlaşıyor hiç olmazsa burda biraz motivem artsın.sizlere de kolay gelsin.

merhabalar arkadaşlar tam kendime göre bir yer buldum :) bende 63 kiloyum.57 -58 kg olmak istiyorum.ama kilo azaldıkça vermekte zorlaşıyor hiç olmazsa burda biraz motivem artsın.sizlere de kolay gelsin.

hoşgeldin nilsu kendinden ve kilo serüveninden bahseder misin?

hoşgeldin nilsu kendinden ve kilo serüveninden bahseder misin?

hoşbulduk canım ben 3 sene öncesine kadar 57 -58 kg civarındaydım en yüksek 63 olurdum daha sonra alerji ilacı kullandım ve 1 ayda 57 kilodan 69 kiloya çıktım.3 senedir yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyorum.63 kiloya kadar geldim.şimdi kalanınıda verip 57 -58 olmak istiyorum ama ben kendimi çok kasamıyorum yavaş yavaş vermeye çalışıyorum işte.inşallah başarırız.

hoşbulduk canım ben 3 sene öncesine kadar 57 -58 kg civarındaydım en yüksek 63 olurdum daha sonra alerji ilacı kullandım ve 1 ayda 57 kilodan 69 kiloya çıktım.3 senedir yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyorum.63 kiloya kadar geldim.şimdi kalanınıda verip 57 -58 olmak istiyorum ama ben kendimi çok kasamıyorum yavaş yavaş vermeye çalışıyorum işte.inşallah başarırız.

KASMAMAN DAHA İYİ KALICI VERİRSİN..çalışıyor musun?cocuk falan var m?hareket durumunda cok önemli?

öğretmenim 1.sınıf okutuyorum ve neredeyse hiç oturmuyorum bütün gün 1 kızım var 5 yaşında allahtan sakin bie çocukta çok yormuyor.sen neler yapıyorsun

bende pdr öğretmeniyim.bebek çok istiyorum inş kilo vereyim koruyayım biraz ondan sonra..bu kilo ve yağların üstüne hamilelikle alırsam eyvah diyorum :9:

bende pdr öğretmeniyim.bebek çok istiyorum inş kilo vereyim koruyayım biraz ondan sonra..bu kilo ve yağların üstüne hamilelikle alırsam eyvah diyorum :9:

inşallah bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın ve bebek isteğini gerçeklerştirirsin.vereceğimiz kilo çok az aslınd ama çok ağır gidiyor kilolar

BEs tane un kurabiyesi 1 dilim kek yedim ama bunları tek seferde lup diye değil gün icinde canım çektikce git gel yedim bu yüzden ara öğünler iptal öğlen yemeği de iptal ara olarak bir bardak süt ictim aksam da bir parça ekmekle biraz domates salatalık yedim sadece yani totalde aslında çok da kalori patlaması olmadı diğer öğünlerden kistigim için emzirmenin verdigi rahatlıkla arada 1-2 haftada bir kez böyle kaçamaklar oluyor bende ama siz bes tane değil bir tane yiyerek yapın en iyisi

merhaba kızlar benim şimdiye kadar yediklerim
kahvaltı
yeşil soğanlı yumurta (pişmiş)
peynir
2 dilim kızarmış ekmek
2 zeytin
bir bıçak tereyağ
ve şekersiz çay

ara öğün
1 muz
1 kupa kemik suyu

öğle yemeği
1 kase terbiyeli şehriye çorbası

ekmek

BEs tane un kurabiyesi 1 dilim kek yedim ama bunları tek seferde lup diye değil gün icinde canım çektikce git gel yedim bu yüzden ara öğünler iptal öğlen yemeği de iptal ara olarak bir bardak süt ictim aksam da bir parça ekmekle biraz domates salatalık yedim sadece yani totalde aslında çok da kalori patlaması olmadı diğer öğünlerden kistigim için emzirmenin verdigi rahatlıkla arada 1-2 haftada bir kez böyle kaçamaklar oluyor bende ama siz bes tane değil bir tane yiyerek yapın en iyisi

çok güzel kilo veriyorsun no problem:34:

merhaba kızlar benim şimdiye kadar yediklerim
kahvaltı
yeşil soğanlı yumurta (pişmiş)
peynir
2 dilim kızarmış ekmek
2 zeytin
bir bıçak tereyağ
ve şekersiz çay

ara öğün
1 muz
1 kupa kemik suyu

öğle yemeği
1 kase terbiyeli şehriye çorbası

ekmek

kızarmış ekmege tereyağ sürülmez mi diyorsun afiyet olsun cnm

bu hafta sonu cok işim vardı....ara öğünleri kaçırdım ve cok acıkdım fazla kacamak yapmadım
en fazla 1 dilim ekmek,2 kaşık fazala yemek :56:

Konu içeriği nedeniyle Diyet Yöntemleri ve Deneyimleriniz başlığına taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar dilerim.

Herkese Merhaba

kızlar hani nerde menüler???

benim menüler salı başlayacak inşallah henüz diyetisyene başlamadığım için biraz kafama göre gidiyorum :)

Merhaba arkadaşlar bende gruba katılabilir miyim :)

nilsu ve gozde-görkem hoş geldiniz kızlar :3:

Hoş bulduuk.Bende yazın 66 dan 55 e düşmüştüm.Ama ramazandan sonra düzenim bozuldu ve şuan 60 kiloyum.Bugünden itibaren dikkat etmeye tekrar başladım.Ygs-Lys e hazırlandığım için spor yapamıyorum.Sadece yediklerime dikkat edicem.Tekrar 55 e düşmek istiyorum.Bugün yediklerim:
Saat 10.00'da kahvaltı.Bir kase ekmekli tarhana çorbası.Patatesli Omlet ve yarım dilim çavdar ekmeği
Eki Görüntüle 556124
Eki Görüntüle 556123

Saat 13.00 Yine aynı şekilde omlet ve ekmek yedim.
Eki Görüntüle 556124

Saat 18.30.Bir parça pide yedim
$181120121152.webp

Saat 20.15.Meyve yedim.
$181120121153.webp

Back
X