Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ve ara öğünler aynı öğlen yumurta aksam balık ve iki dilim ekmek liste dısına çıkmak yok ama regl olamadığım için bu ara ödem yapmışim öyle dedi diyetisyen
merhabalar arkadaşlar tam kendime göre bir yer buldum :) bende 63 kiloyum.57 -58 kg olmak istiyorum.ama kilo azaldıkça vermekte zorlaşıyor hiç olmazsa burda biraz motivem artsın.sizlere de kolay gelsin.
hoşgeldin nilsu kendinden ve kilo serüveninden bahseder misin?
hoşbulduk canım ben 3 sene öncesine kadar 57 -58 kg civarındaydım en yüksek 63 olurdum daha sonra alerji ilacı kullandım ve 1 ayda 57 kilodan 69 kiloya çıktım.3 senedir yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyorum.63 kiloya kadar geldim.şimdi kalanınıda verip 57 -58 olmak istiyorum ama ben kendimi çok kasamıyorum yavaş yavaş vermeye çalışıyorum işte.inşallah başarırız.
öğretmenim 1.sınıf okutuyorum ve neredeyse hiç oturmuyorum bütün gün 1 kızım var 5 yaşında allahtan sakin bie çocukta çok yormuyor.sen neler yapıyorsunKASMAMAN DAHA İYİ KALICI VERİRSİN..çalışıyor musun?cocuk falan var m?hareket durumunda cok önemli?
öğretmenim 1.sınıf okutuyorum ve neredeyse hiç oturmuyorum bütün gün 1 kızım var 5 yaşında allahtan sakin bie çocukta çok yormuyor.sen neler yapıyorsun
bende pdr öğretmeniyim.bebek çok istiyorum inş kilo vereyim koruyayım biraz ondan sonra..bu kilo ve yağların üstüne hamilelikle alırsam eyvah diyorum![]()
BEs tane un kurabiyesi 1 dilim kek yedim ama bunları tek seferde lup diye değil gün icinde canım çektikce git gel yedim bu yüzden ara öğünler iptal öğlen yemeği de iptal ara olarak bir bardak süt ictim aksam da bir parça ekmekle biraz domates salatalık yedim sadece yani totalde aslında çok da kalori patlaması olmadı diğer öğünlerden kistigim için emzirmenin verdigi rahatlıkla arada 1-2 haftada bir kez böyle kaçamaklar oluyor bende ama siz bes tane değil bir tane yiyerek yapın en iyisi
merhaba kızlar benim şimdiye kadar yediklerim
kahvaltı
yeşil soğanlı yumurta (pişmiş)
peynir
2 dilim kızarmış ekmek
2 zeytin
bir bıçak tereyağ
ve şekersiz çay
ara öğün
1 muz
1 kupa kemik suyu
öğle yemeği
1 kase terbiyeli şehriye çorbası
ekmek
kızlar hani nerde menüler???
merhabalar arkadaşlar tam kendime göre bir yer buldum :) bende 63 kiloyum.57 -58 kg olmak istiyorum.ama kilo azaldıkça vermekte zorlaşıyor hiç olmazsa burda biraz motivem artsın.sizlere de kolay gelsin.
Merhaba arkadaşlar bende gruba katılabilir miyim :)