• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yazına Zayıf Gireceğim Diyenlerin Deneyimleri

Günaydın kızlar ben salı gunü bildirmiştim 60 ti yine aynı dört günde pek fark yok bu ara egzersizi yapamıyorum bAslamam lazım offf çocuklarla kendine bakmak Cook zor biri 4yasinda digeri 6 aylık zoru başarmaya çalışıyorum

Günaydın kızlar ben salı gunü bildirmiştim 60 ti yine aynı dört günde pek fark yok bu ara egzersizi yapamıyorum bAslamam lazım offf çocuklarla kendine bakmak Cook zor biri 4yasinda digeri 6 aylık zoru başarmaya çalışıyorum

zoru fazlasıyla başarıyorsun cnm tebrikler ben cocuksuz kendime zor bakıyorum:1:
bende bi 60ı görsem ah ahhh

Kızlar Merhaba Herkese
sayfa kapanmamış çok sevindim :))

benimde bu sabahki kilom: 68 :(

dün sabah 67,5 dum ama dün dediğim gibi ablamlar bizdeydi pek başarılı atlatamadım günü ve hemen yarım kilo farketmiş aslında o kadar da abartmamıştım :( bir de geç gittiler sporumu da yapamadım ama haftasonu telafi edicem bunu inşallah
bir an önce ben de diyetisyenime başlasam da bir düzene girsem keşke, neyse bugünü saymazsam 3 gün kaldı :34:

Kızlar Merhaba Herkese
sayfa kapanmamış çok sevindim :))

benimde bu sabahki kilom: 68 :(

dün sabah 67,5 dum ama dün dediğim gibi ablamlar bizdeydi pek başarılı atlatamadım günü ve hemen yarım kilo farketmiş aslında o kadar da abartmamıştım :( bir de geç gittiler sporumu da yapamadım ama haftasonu telafi edicem bunu inşallah
bir an önce ben de diyetisyenime başlasam da bir düzene girsem keşke, neyse bugünü saymazsam 3 gün kaldı :34:

aMA 69DAN DÜŞTÜN SONUÇTA DEĞİL Mİ? ÖNEMLİ OLAN VERMİŞ OLMAN.gerisi teferruat :34:
evet diyetisyen acayip motive ediyor..pazartesi sende gel artık hazır sitede acılıyor..bol bol motive ederiz birbirimizi

aMA 69DAN DÜŞTÜN SONUÇTA DEĞİL Mİ? ÖNEMLİ OLAN VERMİŞ OLMAN.gerisi teferruat :34:
evet diyetisyen acayip motive ediyor..pazartesi sende gel artık hazır sitede acılıyor..bol bol motive ederiz birbirimizi

haklısın canım orası öyle 1 kilo gitti en azından :) salı gününe randevum, diyetisyene gidince daha bir düzene oturacak inşallah, gelirim ya sizsiz olmaz :)

yok yok sadece sende değil. Benim de vardı çizelgem daha önce kaybolmuş yeniden yapıcam artık

bende yapayım madem, iyi oluyor çizelge, gerçi yaparken biraz zorlanmıştım ama :)

Son düzenleme:
çizelge olmuyor, geçen seferki kodu kopyaladım güncellendi dedi ama çıkmıyor bir sorun var sanırım ya da ben yapamıyorum :44:

kahvaltı
1 kk peynir
2 dilim ekmek

ara
2 mandalina

öğle
tost yanında 2-3 tane yağsız patates
1 bardak ayran

ikindi

1 ceviz
5 fındık

akşam