cnm o sayılmaz ben akşam tarıldıgımda 2 kilo fazla bile cıkıyorum..
çıplak ve ac karnına wcden sonra tartılman lazım..sıkma yani canını daha azsındır
İnşallah öyledir şaşırdım 65 i görünce.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm o sayılmaz ben akşam tarıldıgımda 2 kilo fazla bile cıkıyorum..
çıplak ve ac karnına wcden sonra tartılman lazım..sıkma yani canını daha azsındır
Günaydın kızlar ben salı gunü bildirmiştim 60 ti yine aynı dört günde pek fark yok bu ara egzersizi yapamıyorum bAslamam lazım offf çocuklarla kendine bakmak Cook zor biri 4yasinda digeri 6 aylık zoru başarmaya çalışıyorum
İşteeee dananın kuyruğunun koptuğu an. sabah değil ama dün akşam tartıldım ve şooook oldum. 64 kiloyum sanıyodum ama 65 olmuşum
yağmurcugum kendine çizelge yapsana..
nuriz ögle yemeğine cıkıyorum beni bekliyorlar burdayım görüşürüz
Kızlar Merhaba Herkese
sayfa kapanmamış çok sevindim :))
benimde bu sabahki kilom: 68
dün sabah 67,5 dum ama dün dediğim gibi ablamlar bizdeydi pek başarılı atlatamadım günü ve hemen yarım kilo farketmiş aslında o kadar da abartmamıştımbir de geç gittiler sporumu da yapamadım ama haftasonu telafi edicem bunu inşallah
bir an önce ben de diyetisyenime başlasam da bir düzene girsem keşke, neyse bugünü saymazsam 3 gün kaldı![]()
yağmurcugum kendine çizelge yapsana..
bu arada çizelge deyince çizelgeler nere kayboldu :) görünmüyor ya da sadece bende mi öyle :44:
aMA 69DAN DÜŞTÜN SONUÇTA DEĞİL Mİ? ÖNEMLİ OLAN VERMİŞ OLMAN.gerisi teferruat
evet diyetisyen acayip motive ediyor..pazartesi sende gel artık hazır sitede acılıyor..bol bol motive ederiz birbirimizi
yok yok sadece sende değil. Benim de vardı çizelgem daha önce kaybolmuş yeniden yapıcam artık
çizelge olmuyor, geçen seferki kodu kopyaladım güncellendi dedi ama çıkmıyor bir sorun var sanırım ya da ben yapamıyorum :44: