• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yazına Zayıf Gireceğim Diyenlerin Deneyimleri

Kızlar günaydın hepinize. Nasılsınız bakalım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Sayfamız kalabalıklaşmış ne güzel.Ben hafta sonu ipin ucunu kaçırdım. Günüm vardı. Olan oldu tabi. Dün biraz üşütmüşüm midem kötüydü o yüzden hafif bir kahvaltı ve ikindiye doğru 2 dilim kadar karabiberli ekmek yedim sadece. Bugün sabah da yine aynı. Yarım bardak çay, yarım dilim peynir ve bir dilim ekmek yedim.

Hoş bulduuk.Bende yazın 66 dan 55 e düşmüştüm.Ama ramazandan sonra düzenim bozuldu ve şuan 60 kiloyum.Bugünden itibaren dikkat etmeye tekrar başladım.Ygs-Lys e hazırlandığım için spor yapamıyorum.Sadece yediklerime dikkat edicem.Tekrar 55 e düşmek istiyorum.Bugün yediklerim:
Saat 10.00'da kahvaltı.Bir kase ekmekli tarhana çorbası.Patatesli Omlet ve yarım dilim çavdar ekmeği
Eki Görüntüle 556124
Eki Görüntüle 556123

Saat 13.00 Yine aynı şekilde omlet ve ekmek yedim.
Eki Görüntüle 556124

Saat 18.30.Bir parça pide yedim
Eki Görüntüle 556125

Saat 20.15.Meyve yedim.
Eki Görüntüle 556126

süpersin fotoğraflar falan bende mi koysam :)

Kendime çizelge yaptım ama bir anormallik var galiba. Çözemedim. Sanki değerlerin yeri yanlış mı olmuş ne:26:

Çizelgeler yine kaybolmuş zaten cnm var bişiler düzelir yine kendi kendine :)

süpersin fotoğraflar falan bende mi koysam :)

Cidden ben de çok sevdim fotoğraflarla süper olmuş :))

kızlar çok güzel gidiyorsunuz ben de yarın menülerimle katılcam inşallah aranıza :3:

Çizelgeler yine kaybolmuş zaten cnm var bişiler düzelir yine kendi kendine :)

Cidden ben de çok sevdim fotoğraflarla süper olmuş :))

kızlar çok güzel gidiyorsunuz ben de yarın menülerimle katılcam inşallah aranıza :3:

evet ya artık sende başla şu diyetisyene

menümü akşama yazacagım..bu arada iyiki varsınız söylemeden edemeyeceğim..
ben cok yediğimi düşünmüyordum ama buraya yazınca farkında olmadan ne kadar kaçamak yaptıgımı farkettim..mutfak masasında duran cerezlerden falan gelip gidip yiyormuşum..sayıyla buraya yazınca aslında ne kadar cok tukettiğimi farkettim..TEŞEKKÜRLER KK,TEŞEKKÜRLER KIZLAR:kkk::kkk::54::54::54::54::16::16::16::7::7:

Filizcim çok abartmadigin sürece haftada bir kacamaktan bişey olmuyor ama diğer öğünlerde hemen diyete geri dönmek şartıyla gecen hafta da iki koca tabak mantı yemiştim mesela emzirdigim için il
ki tabak yiyebildim nasılsa yakıyorum diye tabii ama önemli olan bozdum battı balık yan gider dememek mesela un kurabiyesinin ertesi gunü haslanmis karnibahar yedim aksam yemeğinde

Arkadaşlar bir kaç soru sormuşsunuz.Ama şu an evde değilim.Yarın vericem cevapları.Kırılmyın lütfen.n menüm pek güzel değil çünkü doğum gününe gittim =)

Kahvaltı saat 07:15 Bir yağsız beyaz peynirli tost(Çavdar)
$191120121154.webp

13.00 fırında patates ve köfte,çavdar ekmeği
$191120121156.webp

Saat 17.00 pasta ve kuşburnu
$191120121157.webp

Saat 19.00 Makrna salatası
$191120121158.webp

Back
X