2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bugün RABBİM'in bi mucizesi oldu pazartesi 5 küsür çıkan tsh değerim dün verdiğim kan sonuçlarında 2.11 çıkmış bunun yanında başka testlerde istemişti doktor hepsi normal çıkmış dahiliye doktoru herşeyin normal olduğunu hiçbişey kullanmama gerek olmadığını söyledi yüreğime serin sular serpti Allah'ıma çok şükürler olsun inşallah bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olur sevgi ve dua ile...

ben bayadır girmiyomusum bunu farkettim:) salı dr gittim tekrar test yapıldı ve sonuclarım coooook iyi geldi yatmama gerek kalmadı ve drum oglusumada baktı..gayet iyi görünüyormus keyfide yerindeydi rabbime şükürler olsun....
arkadaslar hareketlerini hissediyormusunuz ben cok fazla hissediyorum sanırım benim oglum cok yaramaz annesine hiç rahat vermiyo....:)ama yinede hareket etsin cok güzel bişey yaaaa rabbim isteyen herkezin kucaklarını doldurdun insallah....

Canim çok sevindim gözün aydın Hep dualarimdasin... Sen, amaya, alfabe, 4343,scl ve digerleri... Sizlerin yeri ayri Rabbim inşallah hepinizin hamileliklerini de konuşmayı nasip edecek. Hepiniz bize yetişeceksiniz Allah'ın izni ile...
Gözün Aydin Canim seni boyle mutlu görmek ne güzel inşallah artik stres yapacagin birseyle karşılaşmazsın...
Maşallah Canım oğluşuna bende bayadir hissediyorum gittikçe daha belirgin oluyor tabi, bide günleri günlerini tutmuyor içeride ne oluyorsa Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bizlere de saglikla kucaklamayı nasip etsin...

ATE=betoka;33713760]ben burdayım canım her gün girip işeyler yazılmısmı diye bakmaya calısıyorum ..
eşyalarımızı alıyoruz yavas yavas cok heycanlı alısveriş yapmak..:)
oglusumla iyiyiz sürekli bir hareket halindeyiz sen nasılsın bebiş nasıl....[/QUOTE]
Ohh super bebisede masallah
alis veris cidden cok guzel ve heyecanli her aldigimi oglumun uzerinde hayal ediyorum mujtesem bi duygu rabbim isteyen herkese tatyirsin
bizde iyiyiz hamdolsun oglusumu hissettigimden bu yana endisem biraz daha azaldi gibi..cunku onceden hep hayattami deilmi diye endise ediyodum

geçmiş sayfalara baktım sizden haberler güzel... Allahım herkese her şeyin hayırlısını nasip etsin... hamileliklerinizi hayırlısıyla tamamına erdirsin... benim haberler kötü... 18. haftada oğullarımı yavrularımı kaybettim... birinin kesesi tamamen boşaldı... mecburi düşük yaptım... suni sancı... sonrasında sütüm geldi... zor zamanlardı... ama isyan etmedim..Rabbim bu acıyı kimselere yaşatmasın...

Kizlar uzunca bir zamandır girmiyordum ben ve oğlum çok iyiyiz şükürler olsun.detaylı usgmizi de yaptirdik herşeyi temiz cıktı.şeker yüklemeside 13 subatta 50 mg yapilacak ac gel dedi...ayricaaaa artik oglumun butun hareketlerini hissediyorum ne zaman uyuyup ne zaman uyandigini anliyorum coook guzel bir duygu ayrica 20+6 olduk sukur rabbime.bnden havadisler bu kadar aksu, kalinkam, fatos, miracle ve ismini sayamadigim diger arkadaslarim napiyorsunuz gorusmeyeli bakalim

Canim su durumda sana ne denir bilmiyorum cok cok uzuldum rabbim sabir versin yanlis anlamazsan birsey sormak istiyorum dusugu tetikleyici birsey mi oldu yani riskli donemler 3 aydan sonra geciyor diye biliyordum cunku...

Canim su durumda sana ne denir bilmiyorum cok cok uzuldum rabbim sabir versin yanlis anlamazsan birsey sormak istiyorum dusugu tetikleyici birsey mi oldu yani riskli donemler 3 aydan sonra geciyor diye biliyordum cunku...

canım bebeklerden birinin suyu tamamen boşaldı cinsel birliktelik falan olmadı yasaktı zaten..yolculuk yapmıştım ama doktorumuz yolculukla alakalı olamaz dedi doktorumuz enfeksiyon olabilir, sağlıklı olmayan bebeklerde bu durum yaşanabilir dedi yani neden olduğu belli değil ama benden kaynaklanan bi durum değil...bende ilk üç ayı atlattım bebeklerim 4.5 aylık oldu bundan sonra bişey olmaz derken bu durumu yaşadık... kader...

hakkinda hayirlisi ne ise rabbim sana onu nasip etsin canim benims inasallah tez zamanda tekrar evlat versin rabbim

Haseki canim gecmis olsun beklemedigim bir haberdi ve cok uzuldum rabbim 2 melek annesi olArak kabul etti seni..ne kadar zor zamanlargecirdigini anlayabiliyorum. Cenabi allah sana o yuku tasiyacakderman vermistir insallah..rabbim tez zamanda yine evlat sahibi yapsin seni insallah ..
​CAnim iyi olduguna sevindim bebisinde iyiymis hamdolsun..bende iyiyim cok sukur oyle boyle derken zaman akip gidiyi rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize..

çok sağol arkadaşım, sıkıntıyı veren rabbim sabrını verdi... umarım tedaviye gerek kalmadan evlat sahibi oluruz...

kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl ...ya benim oglusum cok hareket ediyor sizce normalmi...hiç durmuyor dısardan bile belli oluyor hareketleri....tabiki hareket etsin ama sorun olmasın sizlerde durumlar nasıl...

Canım ya çok üzüldüm ( Rabbim sana sabır versin ve en kısa zamanda tedaviye gerek kalmadan evladini göndersin... Sanıyorum daha çok enfeksiyona bagli boyle birşey yaşanabiliyor kader senin elinde olan birşey de değil Mevlam yardımcın olsun ....
Kizlar nerelerdesiniz umarim herkes iyidir

Kızlar bende biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum, biliyorsunuz ikiz gebeliğin riskleri çok fazla ... 3-4 gün hastanede yatmak durumunda kaldık kasılmalarım coktu, Rabbim en azından en riskli şu haftalari inşallah geçirmeyi nasip eder. Artik hep yatmaya çalişiyorum.... Maşallah sizlerin iyi olmasına sevindim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl ...ya benim oglusum cok hareket ediyor sizce normalmi...hiç durmuyor dısardan bile belli oluyor hareketleri....tabiki hareket etsin ama sorun olmasın sizlerde durumlar nasıl...

Canim maşallah hareketli bebek iyi birseymiş, dışardan acayip belli oluyor evet :) benim günleri günlerini pek tutmuyor ama çok güzel birşey Rabbim isteyen herkese yaşatsin...

Canim gecmis olsun insallah atlatmissinizdir kotu gunleri. Bende seni merak etmistim ugramiyodun ne zamandir.bebisler iki tane olunca sikintilarda biraz daha fazla oluyo saglicakla kucagimiz aliriz insallah. Bu hafta benimde komtrolum vardi bebis karnimda tersmis kasiklarimda bu nedenle sancim cok oluyo hamilelik iste problemsiz olmuyo yavrularimizi kucagimiza alinca bunlarin hepsini unutucaz insallah.

hepinizi tek tek kucaklıyorum... öncelikle HASEKİ arkadaşım geçenlerde aklıma gelmiştin acaba nasıldır diye aklımdan geçirmiştim ALLAH sabır versin evlat ecısı çok zor biliyosun bende 28 haftalık dünyaya gelen kızımı kaybetmiştim insan hiçbizaman unutmuyo ama acısıyla yaşamayı öğreniyo onun kabrine gidip çiçekler ekmek o çiçeklerin bakımını yapmak belkide bana en iyi gelen şey... inşallah tez vakitte hayırlısı ile hamile kalır ve hayırlı sağlıklı yavrunu kucağına alırsın... o minik yavrun tüm acılarını dindirir...

diğer arkadaşlarım inşallah sizde hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alıp büyütürsünüz bana gelirsek kısmetse yarın saat 09:00'da taze transferim olacak yine 5.gün balastokist embriyolarımız kısmetse iki tane konulacak dualarınızı eksik etmeyin hepiniz ALLAH'a emanet olun...

Canim insallah hayirli gizel sonuclar alirsin bu sefer..bu sefer sendn cok umutluyum tipkibenim gibi taze tedaviYle guzel sonuclar alacaksin allahin izniyle sonradakucagimiza aliriz insllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…