Çok sağol Canim iyiyiz bizde çok şükür, biraz kasık ağrim kasılmam vs oluyor, ister istemez erken doğum korkusu oluyor (Allah'ım korusun hepimizi) ekomuz var haftaya inşallah güzel çıkar, çocuk kardiyologu bakacak. Sana da kardiyalog bakmış asıl onlar biliyorlar canım kalp işini o kötü birşey olmadiğini söylediyse yoktur... Allah korusun Canim niye özür olsun, tabiki de hepimiz için geçerli onlar her halleri ile canımız kanımız. Saglikli doğarlar Allah'ım esirgesin sonrada birşey olabilir... Biz yine de iyi düşünelim. Daha dün gibi kaç yumurtamiz oldu testte kaç gün kaldi dediğimiz burdaki günler, onlar bize Rabbimizin lütfü şükürler olsun
Ooo maşallah siz baya yol katetmişiniz
ya insanda o tedirginlik oluyor tabi uğursuzluk demiyelim de (dinimiz de de biliyorsun uğurlu ugursuz gibi şeylerin yeri yok) sanki garantiymiş gibi planlar yapmak tedirgin ediyor. Bir yandan da çok istediğimiz bebişlerimiz hevesimiz var
Allah'a emanetler biz ne yapısak da Rabbim ne uygun görürse onu yaşıycaz Mevlam gönlümüzdekini hayırlı eylesin. Bebişlerimizi konuştuğumuz günleri de göstersin
Ayy yarın detaylın demek
ben de çok heycanlanmiş resmen uyuyamamıştım
çok güzel oluyor ama inşallah güzel sonuçlar da alırsın omuzlarından büyük yük kalkmış gibi oluyor
haberdar etmeyi unutma... Allah yardımcın olsun...
Canım yaa kıyamaam
hamilelikte çok zor canın çekiyor mu birşeyler? Kuzucuğun iç az kaldı Canim
kaç çıkıyor bu arada? Bir ara bi yol buldum işe yarıyor demiştin ne oldu? Benim de 15 gün sonra falan çok tırsıyorum inşallah çıkmaz zaten az kilo aldım çok zor olur bana da
ikizlerde de daha sık çıkıyomuş. Sana ilk 50lik yükleme mi yapildi? Bana o yapilacak aç gelmene gerek yok hatta aç gelme dediler de biliyor musun sen nasil gittin?
Bide meyve yiyorum demişin Canim o da yükseltmez mi şekeri olan kizlar daha çok kivi yeşil elma yiyolardi. Muz portakal yemiyolar. Gerçi sen daha iyi biliyorsundur da...