canım sen bu haftalardan sonra rahatla biraz tabi ama benim asıl stresim başlıyor, Allah korusun şimdiden sonra da erken doğum olmaması için dikkat etmem gerekiyor. Gerçi maşallah genel anlamda keyfim daha yerinde hareketlerini hissetmek insanı rahatlatıyor. Rabbim vakti zamanın da sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah...
canım kasılma bende her gün mutlaka oluyor bazen de sayı olarak fazla oluyor, ağrısızsa normal diyorlar ama çok da olması iyi değil tabi... ayyy sende de mi kasık ağrısı oluyor, bende diyorum bu haftalara kadar olmadı olmadı da rahim artık genişlemiştir niye oluyor diyorum. son 2 haftadır bazı günler aşırı olmamakla birlikte kasık ağrısı adet olacakmışım hissi oluyor. özellikle dikkat ediyorum yorulduysam. bide herkes kabız olur söylemesi ayıp ben ishal oluyorum genelde, basurum da çıktı
bunlara da hamdolsun zaten derdimiz ağrımızın olması değil bebişlere bir şey olacak korkusu...
buarada sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuanda? bide rahim boyuna baktırdın mı hiç bakılmadıysa mutlaka baktır, Allah korusun ne olur ne olmaz...
canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
ve bu sefer sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına alırsın.. canım embriyo kalitesine takılmamaya çalış 1. kalite olup tutmayan kötü olup tutan çok kişi gördük burada ki 2. kalite hiç kötü değil, Rabbim inşallah nasip eder sende isteyen herkes de bu mutluluğu yaşar. Allah'a emanet olun, habersiz bırakma bizi