2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

nazar: maasallah canim bebegine rabbim kucagina aldigin gunleride gosterir insallah.ayrica kac haftadasin canim bide seker icin buldugun yontem nedir :)

Maşallaah Canim Nehir'ine şeker için ne yapiyorsun Canim benimde 3 hafta sonra ölçümüm var inşallah çıkmaz... Yiyosun nasil normal çıkıyor sırrı ne

Ohh maaaşallah canım, büyümüş bayağı, bizde 13 de hem detaylı hem 4 boyutlu baktıracağız.

Bak sen oğluşa ne kıymetli pipisi varmış haydi hayirlisi olsun Canim Rabbim saglikla kucağına almayı da nasip etsin...

:) hemde nasil var ya.. :) doktor tam bacak arasina zoom yapip resmini cikartti cok komik yaaa bakip bakip guluyorum :) bide sanki ona baktigimizi hisseder gibi yuzunu bize donmus bakiyordu fotojenik oglum benim :)

:) hemde nasil var ya.. :) doktor tam bacak arasina zoom yapip resmini cikartti cok komik yaaa bakip bakip guluyorum :) bide sanki ona baktigimizi hisseder gibi yuzunu bize donmus bakiyordu fotojenik oglum benim :)

Canim hayirli olsun oglusun..saglicakla kucagina al insallah....

Aksucum merhaba ne zamandir yazamadim insallah iyisinizdir.. Detaylin guzel gecmis cok cok sevindim canim..

Selam Canim nerelerdesin Evet çok şükür iyi geçti Canim, 23'ünde fetal ekomuz var o da inşallah iyi çikar oğluşun kalbinde çok küçük bir delik var gibi ama birkaç haftaya büyük ihtimal kapanir dedi detaylidaki doktor hatta o kadar küçük ki emin bile olamiyorum dedi, içim rahat gibi ama inşallah birşey cikmaz...
Sen nasilsin Canim? Oğluşun nasil herşey yolundadir insallah ...
Bu arada sende de kasılma oluyor mu bazen? Karnın bir yerde toplanip 10-15 sn sepsert olmasi? Ben özellikle aksamlari yaşiyorum da sende de var mi merak ettim ?

ohhhh maşallah kızlar bebişlerinizi büyütüıorsunuz
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.

bende 2. tüp bebek transferimi dün oldum
dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr hamişlerin duaları kabul olurmuşşş
embriyolarım 2. kalite o yüzden çok korkuyorum tutunamamasından

Saol canim bizde iyiyiz hamdolsun.. Ben dizustu bilgisayarim bozuldu sadece aksamlari esimin telinden giriyodum ama simdi tablet aldim gunduzleride gorusuruz insallah..
Canim bebisin kalbindeki delik kapanacaktir cunku cok duydum boyle bu aylarda delik deyiptensonrasinda kapanani rabbim buyuktur insallah sag salim saglikli bi sekilde alicaz kucagimiza..

Kasilma bazen bendede oluyo ama doktorum normal demisti ayrica son gunlerde bazen kasik agrik oluyo endiseleniyorum sendede oluyomu..22. Haftaya geldik biz hala pinpirikliyiz

Saol canim bende dun aksam seni dusunmustum acaba yeni tedaviye basladimi diye..

Hadi insallah mutlu sona eriseceksin insallah hem kesesini hem kalp atisini duyacaksin allahin izniyle. Guzel haberlerini bekliyoruz canim..

Saol canim bende dun aksam seni dusunmustum acaba yeni tedaviye basladimi diye..

Hadi insallah mutlu sona eriseceksin insallah hem kesesini hem kalp atisini duyacaksin allahin izniyle. Guzel haberlerini bekliyoruz canim..

sağol kuzum inşallah yaşadığınız o güzel mutluluğu yaşamak nasip olsun bana.
haber veririm kuzum

canım sen bu haftalardan sonra rahatla biraz tabi ama benim asıl stresim başlıyor, Allah korusun şimdiden sonra da erken doğum olmaması için dikkat etmem gerekiyor. Gerçi maşallah genel anlamda keyfim daha yerinde hareketlerini hissetmek insanı rahatlatıyor. Rabbim vakti zamanın da sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah...
canım kasılma bende her gün mutlaka oluyor bazen de sayı olarak fazla oluyor, ağrısızsa normal diyorlar ama çok da olması iyi değil tabi... ayyy sende de mi kasık ağrısı oluyor, bende diyorum bu haftalara kadar olmadı olmadı da rahim artık genişlemiştir niye oluyor diyorum. son 2 haftadır bazı günler aşırı olmamakla birlikte kasık ağrısı adet olacakmışım hissi oluyor. özellikle dikkat ediyorum yorulduysam. bide herkes kabız olur söylemesi ayıp ben ishal oluyorum genelde, basurum da çıktı bunlara da hamdolsun zaten derdimiz ağrımızın olması değil bebişlere bir şey olacak korkusu...
buarada sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuanda? bide rahim boyuna baktırdın mı hiç bakılmadıysa mutlaka baktır, Allah korusun ne olur ne olmaz...

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız ve bu sefer sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına alırsın.. canım embriyo kalitesine takılmamaya çalış 1. kalite olup tutmayan kötü olup tutan çok kişi gördük burada ki 2. kalite hiç kötü değil, Rabbim inşallah nasip eder sende isteyen herkes de bu mutluluğu yaşar. Allah'a emanet olun, habersiz bırakma bizi

sağol canım heber vericem mutlaka.
rabbim müjdeli haber vermeyi nasip etsin inşallah.

Ahmtkr fatoss aksu masallah kizlarrr buyudunz baya...inşallah mutlu sona dogru yaklasiyoruz Allah sağlıklı sihhatli dogum nasip etsin hepimze ins.

Merice transfrrin hayırlı olsun. Sonu bebisli olsun ins canim.

Canim evet ikiz olunca tedirginlik fazla oluyo ablamdan biliyorum..ama bebisler tam vaktinde gelecek insallah..
Kasik agrisi bazen oyle siddetli oluyoki iki buklum yuruyorum doktor herhangibir sorun bulamadi bazen ayaklarimi usutuyorum sanirim ondan benim ayaklarim hic isinmazda..bu arada rahim olcumu yapilmadi ama plasenta ve suyuna duzenli olarak bakiliyo..allahin izniyle hersey yolunda gidececek alcaz yavrularimizi kucaklarimiza..bu arada ciciler almaya basladinmi .
Ahmtkr fatoss aksu masallah kizlarrr buyudunz baya...inşallah mutlu sona dogru yaklasiyoruz Allah sağlıklı sihhatli dogum nasip etsin hepimze ins.

Aysuncum zaman ne cabuk geciyo aslinda gecmemesinden sikayetciydim ama son haftalarda inanilmaz hizli gecmeye basladi insallah hepimiz saglicakla bitiririz su 40 haftayi..

sağol canım inşallah
rabbim sizede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…