2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

yerim seni kayfine bak sen eğlen biraz bebekim . görüşürüz yine canım benim.

yaşadıklarına gerçekten üzüldüm canım çok geçmiş olsun allahım hakkında hayırlısını versin

aranızda dondurulmuş embriyo transferi olacak olan var mı, bir de grubun bir listesi yok mu? Hepinize kocaman selamlar, ben de şubatta başlayacağım 2.tedavime allahın izniyle, bu ay takipteyim (rahim duvarım kalınlaşıyor mu ona bakacak doktorum)

yerim seni kayfine bak sen eğlen biraz bebekim . görüşürüz yine canım benim.
Bitti dogum gunu sabah 6bucuktan beri aktif organizasyondu:)ben dunden basladim dungece pastayi yaptim napim para
la bise almayin dedi bende kendim yaptim

ilk sayfada var liste cnm

fatoşum hani kuzum benim ismim ilk sayfadaaaaa küstüm küstüm küstümmm.hıh

neyse yazim bari, NMG2010; yaş 31 , 2 yıllık evli , 1. deneme , sorun; tek tüp yok+erkek infertilitesi

fatoşum hani kuzum benim ismim ilk sayfadaaaaa küstüm küstüm küstümmm.hıh

neyse yazim bari, NMG2010; yaş 31 , 2 yıllık evli , 1. deneme , sorun; tek tüp yok+erkek infertilitesi
Canim benim kac defa yazdim sen gormedin galiba yoksa niye yazmayayim ask olsun

kızlaaaaaaaaar ben geldimmmmmmm nasılsınız nasıl geçti gününüzzzzzzzzzz

Yarın transferim var arkadaşlar hepinizden dua bekliyorum . İnş. artık bebeğimize kavuşuruz . Sevgiler

canım ya allah yardımcın olsun kaç yumurta toplandı kaç embriyo oluştu dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…