2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

ben yarın 10.30 doktorumla randevum var. tedavi için hayırlısıyla start veriyoruz yarın inşallah. dua edin bana

idir ne olsun aynı işte sen naptın gülüm gündüz yoktun. fatoş nerde bu arada gerçi gündüz görüştük iyim diyordu ama

neyse kızlar ben gelince herkes gidiyor. bende biraz heycanlıyım yarın için sizinle yazışınca rahatlarım diye düşündüm ama her neyse iiii bakın kendinize

idir ne olsun aynı işte sen naptın gülüm gündüz yoktun. fatoş nerde bu arada gerçi gündüz görüştük iyim diyordu ama

bilmiyorum canım ya fatoş hala üzgün herhalde
canım rahat ol inş olacak bebişlerimiz yarın ver bize haberleri bakalımne diyecek doktorun

kızlarrrrrrrrrrrr nerdesiniz. iki gündür nerdeyse topiği terk ettiniz ya. ayıp oluyor haaa
yerim ben seni canım benim ben işten geldin köyden babaannemi yollamış halamlar onu doktora götürdük hastaneye yaşlandıya millet başından atıyor saglıgında baktıgı torunlarının biri sahip çıkmıyor ben koşturuyorum peşlerinde allah rızası ve babamın hatrı için şimdi geldik hastaneden

ben yarın 10.30 doktorumla randevum var. tedavi için hayırlısıyla start veriyoruz yarın inşallah. dua edin bana
rabbim hayırlısını saglıksını nasip etsin bütün kalbimle dualarım seninle iyi olacak herşey yolunda gidicek inşallah olsun demiyoruz hayırlısıyla olsun..inşallah tutunur bebegimiz annesinin karnısına:)

slm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor fatoscum sakin uzme kendini hersey oluruna varir hepimizde bu donemde o git geller oluyor ama basetmek zorundayiz allahim bizide bununla siniyor benimde senin gibi bazen esiyor tedavi falan yapmayacam diyorum olursa kendiliginde olur olmazsada yapabilecegim bisey yok diye ama sonrada hoooppp fatos ne oluyo sana diyorum pes etmek yok allahin izniyle eninde sonunda anne olacaksin iste o anne olacaksin cumlesi varya beni eritiyorr tekrardan kendime geliyom:))Allah yardimcimiz olsun bak ilk defa basliyorsun kendine dikkat et stresden falan uzak dur insallah ilk ve son olur bebisini kucagina alir koklarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…