2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

kızlaaaaaaaaaar nerdesiniz yaaaaaaaa hiç sesiniz yok bugün
fatoşum daha üzgünmüsün yapma kuşum bende üzülüyorum ama
NMG10 nerde sin canım dün akşam "KARADAYI" YA bakıcam diye bir gittin hala yoksun
KARADAYI mı oldun ne oldun anlamadım ben?........:26::111::98::98::98::98::98::98:

bennnnnnnn kaçtımmmmmmmmmmm canlarrrrrrrr akşamüstü görüşürüz

Evet hala keyfim yok basim agriyor gozlerim sisti mutsuzum inan hic bise yapasim gelmiyor istemiyoorum acikcasi dun. Esimde sesimi ole duyunca cikti geldi ooda kendine cok kkizdi sen hep yanliz kaliyorsun ben gec geliyorum ilgilenemiyorum derdini sikintini bilmiyorum sadece ben bile bunaldigini hissedicence sevoya git diyorum dedi icimi bosaltinca bide aglayinca biraz daha iyiyim bu arada sevo yani sevinc

Sen nerden geleceksin buraya ....ben icime sinmedigi icin vazgectim gokhan bey cok iyi ve basarili bir doktor ben sekreterleri sevmedim

malatya,drum cüneyt evrüke 2 yıldır o takip ediyor tüp bebeğe karar verdik dediğimizde bize balcalı yada ankara adana tüp bebek merkezi dedi,geçmişimi b ildiği için ve yönlendirme yapacağı için elim mahkum benimde içime sinmiyor

Ankara tup bebek dedigin yerin adi suan ankada oldu adana tup bebekte var ikisi farkli yerler sen bilirsin gel gorus balcalida islem uzun surebilir ozelden yaz elimden geldigi kadar yardimci olurum

kızlar nerdesiniz yaa bugün moralim çoook bozuk

kocamla tartıştım bulaşığı bile toplamadım mal gibi oturuyorum

evettttt karadayı oldum hepinizi hammm edecem. yok kuzum işler yoğun yaw buğün.

hayırdır canım ne oldu?

dün akşam yemeğini 5 dakka geç yedik die

yemekten sonra mide ağrısından 1 saat yattım (reflüm var)

çay niye hazır değilmişşşşş geri zekalı yaaa

bu ara iyice birbirimize sardık hadi hayırlısı

Takma kafana belkide isten stresli gelmistir. Uzulme ve kalk isini gucunu yap yemegini hazirla canini sikacagina ustune git daha iyi karsila oda yaptigina pisman olsun her savas iyilikle kazanilmalidir eger inadina bugun hic iyi davranmazsan kaybeden siz olursunuz

yine dediğini yapardım ama sabah bi kalktım oturma odasında yorgan ayrı yatmış salak yaaa

Cevabın için çok teşekkür ederim canım

fatoşum nasılsın daha iyisindir inş

kız ben sana demedim mi kocaları üzmek yok diye
üzme adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…