Bende subatta insallah basliyorum tedaviye adet olunca 3.gunu baslicam antalyada olucam ama halaaa tup bebek merkezleri hakkinda kafam karisik
Ben ankadadan vazgectim turan cetine gidiyorum gokhan beydi doktorum
kızlaaaaaaaaaar nerdesiniz yaaaaaaaa hiç sesiniz yok bugün
fatoşum daha üzgünmüsün yapma kuşum bende üzülüyorum ama
NMG10 nerde sin canım dün akşam "KARADAYI" YA bakıcam diye bir gittin hala yoksun
KARADAYI mı oldun ne oldun anlamadım ben?........:26::111::98::98::98::98::98::98:
neden vazgeçtiniz?ben adanada yaşamıyorum drum oraya yönlendirdi seçme hakkım yok malesef:-(
Sen nerden geleceksin buraya ....ben icime sinmedigi icin vazgectim gokhan bey cok iyi ve basarili bir doktor ben sekreterleri sevmedim
malatya,drum cüneyt evrüke 2 yıldır o takip ediyor tüp bebeğe karar verdik dediğimizde bize balcalı yada ankara adana tüp bebek merkezi dedi,geçmişimi b ildiği için ve yönlendirme yapacağı için elim mahkum benimde içime sinmiyor
kızlaaaaaaaaaar nerdesiniz yaaaaaaaa hiç sesiniz yok bugün
fatoşum daha üzgünmüsün yapma kuşum bende üzülüyorum ama
NMG10 nerde sin canım dün akşam "KARADAYI" YA bakıcam diye bir gittin hala yoksun
KARADAYI mı oldun ne oldun anlamadım ben?........:26::111::98::98::98::98::98::98:
kızlar nerdesiniz yaa bugün moralim çoook bozuk
kocamla tartıştım bulaşığı bile toplamadım mal gibi oturuyorum
hayırdır canım ne oldu?
Takma kafana belkide isten stresli gelmistir. Uzulme ve kalk isini gucunu yap yemegini hazirla canini sikacagina ustune git daha iyi karsila oda yaptigina pisman olsun her savas iyilikle kazanilmalidir eger inadina bugun hic iyi davranmazsan kaybeden siz olursunuzdün akşam yemeğini 5 dakka geç yedik die
yemekten sonra mide ağrısından 1 saat yattım (reflüm var)
çay niye hazır değilmişşşşş geri zekalı yaaa
bu ara iyice birbirimize sardık hadi hayırlısı
Takma kafana belkide isten stresli gelmistir. Uzulme ve kalk isini gucunu yap yemegini hazirla canini sikacagina ustune git daha iyi karsila oda yaptigina pisman olsun her savas iyilikle kazanilmalidir eger inadina bugun hic iyi davranmazsan kaybeden siz olursunuz
günaydın hoş geldin arkadaşım.. benimde ilk denemem olacak inşallahhh ilk seferde tutar bebişlerimiz
sermince canım bu kilo meselesi bazı doktorlar açısından sorun bazıları açısından değil. ben dış gebelik ameliyatı olduğum zaman 75 kilo idim boyumda 1,68 bu halde bile bana doktor acilen zayıfla demişi.yani kilo bazen rahimdeki oluşacak kistleri miyomları tetikliyor.şu anda gittiğim doktorda kilonun bir önemi olmadığını söylüyor. rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Evet hala keyfim yok basim agriyor gozlerim sisti mutsuzum inan hic bise yapasim gelmiyor istemiyoorum acikcasi dun. Esimde sesimi ole duyunca cikti geldi ooda kendine cok kkizdi sen hep yanliz kaliyorsun ben gec geliyorum ilgilenemiyorum derdini sikintini bilmiyorum sadece ben bile bunaldigini hissedicence sevoya git diyorum dedi icimi bosaltinca bide aglayinca biraz daha iyiyim bu arada sevo yani sevinc
dün akşam yemeğini 5 dakka geç yedik die
yemekten sonra mide ağrısından 1 saat yattım (reflüm var)
çay niye hazır değilmişşşşş geri zekalı yaaa
bu ara iyice birbirimize sardık hadi hayırlısı
iyiyim canım benim merak etmefatoşum nasılsın daha iyisindir inş
kız ben sana demedim mi kocaları üzmek yok diye
üzme adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?