2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

evet canım melek daha iyi bilir. offf adet olunca daha bir heycan ve sıkıntı bastı beni.açıkcası korkutuyor birazda beni bu tedavi bilmiyorum değişik bir ruh halindeyim.

ayy sıkıntılanma canım yaaa bende bi adet olsamda başlasam diye gözüm düşüyo senin az kaldı inş sonuca yakınsın

senin uzunmu kısa proyokolmü canım

kısa canım işte 2 yada 3. günü gel dedi dr. iğnelere başlayacaz bir sorun yoksa yarın yada birgüne.

allah yardımcın olsun güzelim inş iyi haberlerinide alırız

kızz iğne deme bana ilk iğnemi yapışım geliyo doktora ne övgülerde bulunmuştum

tadavin hayırlı olsun canım. yumurta toplama da ve sonrasında hiç bir agrı hissetmedim genel anestezi yaptılaar bana uyanırken zorlandım sadece agır geldi sanırım millet güle oynaya kendi kendine çıkıyorlar ben eşimin kolunda zor çıkmıştım baş dönmesi ve baygınlık hissi 2 gün sürdü abartısız...

kaç deneme yaptın canım sen?

inş canım ilk ve son tedavin olsun bu hemen kavuş bebişine
canım yumurta toplamada bayıltmak merkeze bağlı bişey beni 3 kez bayıltarak topladılar
ege üniversitesi hastanesinde bayıltmamışilardı ama bayılınca ayılmak zor
oluyo bayılmayıncada strese giriyo insan
bayyıltmadıklarında alttan iğne yapıyolar o da zor inş hiç anlamadan gelir geçer canım

Hala adet olmadim bir tane kadin doogumcu var hergun degisiyor gideyim dedim insan bir ultrasonla bakar cuma kan yaptim olsa cikardi diyom sen kan ver diyo verdim kani canimdan bezdirdiler

Hala adet olmadim bir tane kadin doogumcu var hergun degisiyor gideyim dedim insan bir ultrasonla bakar cuma kan yaptim olsa cikardi diyom sen kan ver diyo verdim kani canimdan bezdirdiler

yine mi kan verdin canım ya demedinmi ki doktora adetim düzensiz diye

anladım bebeğim hayırlısı olsun bakalım

canım varya transfer de canlı transfer oluyo ama o bir muayene gibi gelip geçiyo korkma transferden

idarara sıkışık falan diyorlar meleğim öyle zor olmuyormu. taransferden sonra hemen lavaboya gidebiliyormusun az anlatsana kuşum mesela sana kaç doz iğne yapılıyordu. gonal f mi kullandın hep.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…