• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

annene çektisen senin de olur hemde dördüz beşiz olurmuş :52::52:
:52:güzelim neydi acelen hemen evlendin bi de yurtdışına gitmişin galiba
sen şu dua gurubunda ki başak sın deme

çok seviyosunuz dur bebişleri benimde kardeşim 4. numara 3 kızdan sonra oğlan benden 16 yaş küçük ama onu çook seviyoruz

annene çektisen senin de olur hemde dördüz beşiz olurmuş :52::52:
:52:güzelim neydi acelen hemen evlendin bi de yurtdışına gitmişin galiba
sen şu dua gurubunda ki başak sın deme

ayy sayi olarak anneme ceksinde sure olarak allah okadar bekletmesin canim ya baya uzun sureydi cunku:)heya insan bazi seylerin farkina gec variyor oyle diyorum esime yine sen olsaydin ama bi bekleseydim biraz daha:1:evet canim gurbetteyim malesef evet melekcim ta kendisiyim:1:

bursa izmir arasında kararsızdık açıkcası ne bilim içimden bi ses smyrna da yaptırmamı söylüyor başka yerleri araştırmadım bile içimdeki sese kulak verim en iyisi bakalım bu ay rahim filmimde çekilecek korkuyorum da pufff 5 dakkalık diyo herkes bayılsanda hemen ayılacan anlamazsın anestesisiz yaptır diyorlar kafam karışık o konuda bide anestesiye şuan 300 falan ekstradan veremem nasıl çok agrıyomu peki:18:

seni korkutmak istemem ama bayağı zor ama bayılmana gerek yok ben bayılmadan oldum sizin sorun nedi
eeeeeeee biraz dişini sık artık :52::52::52::52::52::52:

bursa izmir arasında kararsızdık açıkcası ne bilim içimden bi ses smyrna da yaptırmamı söylüyor başka yerleri araştırmadım bile içimdeki sese kulak verim en iyisi bakalım bu ay rahim filmimde çekilecek korkuyorum da pufff 5 dakkalık diyo herkes bayılsanda hemen ayılacan anlamazsın anestesisiz yaptır diyorlar kafam karışık o konuda bide anestesiye şuan 300 falan ekstradan veremem nasıl çok agrıyomu peki:18:

rahim filmi ben çektirdim prof a anestezi olmadan yaptırdım bi tek ilacı içine verirken biraz acıyo sonrasında birazda leğen kemiklerim ağrımıştı :16::16::16::16:

başka dondurulmuşlarla deneyen yada denicek arkadaş yokmu ya neler yaptığını nasıl hazırlandığını anlatacak arkadaşlar arıyorum yaaa....

çok seviyosunuz dur bebişleri benimde kardeşim 4. numara 3 kızdan sonra oğlan benden 16 yaş küçük ama onu çook seviyoruz

ayy sevmek ne kelimee oluyorum resmen onlar icin her an msn basindayim aa bugun bunu ogrenmisler aa bugun boyle diyorlar asigim resmen onlara sende o duyguyu biliyorsun desene kucukleri oyle oluyor galiba allah butun kotuluklerden korusun uzun omurler versin insallah

seni korkutmak istemem ama bayağı zor ama bayılmana gerek yok ben bayılmadan oldum sizin sorun nedi

bende rahim filmi çektirdim daha doğrusu tüplerime bakmak için çektiler valla anestezis ama çok fenaydı sen bilirsin ama 1 günde evde yattım ağrıdan...

anammm korkuyom kızlar zatenn iyice tırstımm:52::52::52: canım eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu ve sayımızda düzelme olmadı sadece sperm sayımız az..bende herhangi bi sorun yok ama telefonda görüştügümde rahim filmi çekilip çekilmedigimi sordular sanırım bu ay çekecekler hapı yuttum:37: sen nerde tüp bebek tedavine başlıcaksın:6:

Canim bizimki biraz tuhaf gelebilir size biz 3 kiz kardestik ve bizim oralarda her insanin erkek cocugu olmali ve hani biz kardesler olarakada cok istiyorduk bi erkek kardesimiz olsun diye fakat annem 3 cocuktan sonra stres rahimi alt ust etmisti:)13 sene ugrasti annem yani aslinda sadece annem degil hepimiz ve 4.sefer tup bebekte 4 kalitesiz yumurta yerlestirmislerdi ama annemin doktoru gel biz bunlari yerlestirmeyelim cok kalitesizler tutunma imkani yok demisti fakat annem israr edip koymalari istedi 38 yasindaydi cok acayip duygulardi kizlar inanirmisiniz o test gunu biz aile cok acayip bi ruh haliydi ya ve test sonucu pozitifti fakat doktor buyuk ihtimalle tek dedi cunku deger okadar yuksek degildi 20 gun sonra keseyi gormeye gittik ve gittiki ne gorelim tam 5 tane kese 4 embriyor tutunmu bitaneside bolunmustu ve mecburen doktoru 4 tanesinide almasi gerektigini annemin bunu tasiyamayacagi kaanatindeydi ve zar zor ikiz birakmasina ikna ettik suanda imkansizliklar arasinda kavustugumuz biri kiz biri erkek olmak uzere ikizlerimiz var rabbimin mucizeleri sonsuzdur ...
benim ablam 26 ben 22 kardesim 17 ve meleklerimiz 4 yasindalar

allahım inşallah benimde 1im 2 2im 3 3üm dört olur çogaldıkça çogalırlar yarabbim buz tanelerim...

ayy sevmek ne kelimee oluyorum resmen onlar icin her an msn basindayim aa bugun bunu ogrenmisler aa bugun boyle diyorlar asigim resmen onlara sende o duyguyu biliyorsun desene kucukleri oyle oluyor galiba allah butun kotuluklerden korusun uzun omurler versin insallah
ya ben sana kıyamam gurbette ailene hasretsin inş bebişin olurda biraz yalnızlığın azalır
ben yeni evlendiğimde bi kaç gün görmesm ailemi özlüyodum çook yine özlüyorum ama bide aynı şehirdeyiz üstelik:43:
:43::43::43:

bende rahim filmi çektirdim daha doğrusu tüplerime bakmak için çektiler valla anestezis ama çok fenaydı sen bilirsin ama 1 günde evde yattım ağrıdan...
ne yaptiniz kizlar ince tovbe edecek az sonra rahim filmine bende cektirdim evet zor ama benim adetlerimde cok sancili geldiginden ona benzettim agrini girmeden once iki agri kesici verdi doktor cikarkende iki tane eve geldim hemen uyumusum uyandigim hafif hafif agri vardi sonrasi rahat korkma inceecim az siktinmi disini biseycik olmaz

anammm korkuyom kızlar zatenn iyice tırstımm:52::52::52: canım eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu ve sayımızda düzelme olmadı sadece sperm sayımız az..bende herhangi bi sorun yok ama telefonda görüştügümde rahim filmi çekilip çekilmedigimi sordular sanırım bu ay çekecekler hapı yuttum:37: sen nerde tüp bebek tedavine başlıcaksın:6:

benim kesin yer belli değil ama istanbula gidicem ben

kaç dakika sürüyor peki rahim filminin çekilmesi:44:

valla 2005 te çektirdim çok hatırlamıyorum ama 15 dk mı yarım saat mi. bana 1 saat gibi gelmişti...bitmek bilmemişti baya bagırmıştım ama korkma sen sakin ol aynı olcak diye bişey yok benim canımmı tatlıydı acaba o zamanlar diye düşünüyorum baya ağlamıştım çünkü...

ne yaptiniz kizlar ince tovbe edecek az sonra rahim filmine bende cektirdim evet zor ama benim adetlerimde cok sancili geldiginden ona benzettim agrini girmeden once iki agri kesici verdi doktor cikarkende iki tane eve geldim hemen uyumusum uyandigim hafif hafif agri vardi sonrasi rahat korkma inceecim az siktinmi disini biseycik olmaz

saol bacım yaaa şu tüp bebekten Allahın izniyle yavruma kavuşarak bitirseydim tüm acılarada razıyımm..bugün adet olunca agla agla öldüm resmen :5::5: yanımda kimsemde yok bi eşim bi ben bebegim olsada zaman geçirsem günler geçmiyor artık:14:

ya ben sana kıyamam gurbette ailene hasretsin inş bebişin olurda biraz yalnızlığın azalır
ben yeni evlendiğimde bi kaç gün görmesm ailemi özlüyodum çook yine özlüyorum ama bide aynı şehirdeyiz üstelik:43:
:43::43::43:

meleeek sen bulmusta bunamis olanlarin kesimindensin desenee:1::1:ayni sehirdesin daha ne istiyorsun diyorum anne trde olsaydim sen doguda olsaydin ben batida yine bundan iyidir hem aile hasreti hem memleket hasreti baya bi zorr ama cok sukurki ablam yanimda oda olmasaydi delirirdim herhaldee:52::52: bizde sulalece umudu bebege baglamisiz herkes diyor ay bi bebisin olsaydi onunla yanlizligin azalirdi hadi beklemedeyiz bakalim umarim cokca beklemyiz

kaç dakika sürüyor peki rahim filminin çekilmesi:44:

valla 2005 te çektirdim çok hatırlamıyorum ama 15 dk mı yarım saat mi. bana 1 saat gibi gelmişti...bitmek bilmemişti baya bagırmıştım ama korkma sen sakin ol aynı olcak diye bişey yok benim canımmı tatlıydı acaba o zamanlar diye düşünüyorum baya ağlamıştım çünkü...

kızlar ben yavaş yavaş kaçar :10::10:
size iyi laflamalar beni uyku bastı:19:
:40:rüyanızda bebişlerinizi görün inş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back