ben kayseri de başlıycam sen nerde yaptırcan??????
istanbulda daha çok seçeneğin olması iyi tabii hangisine gideceğine karar verdinmi??????*
daha önce istanbul tüpbebek merkezinde yaptırdık canım ama bu sefer acıbademde yaptırıcaz büyük oLASILIKla
ben acıbademi araştırırken internet sitesine üye oldum ertesi gün eşimi aradılar ön görüşmeye davet ettiler...bilmiyorum ya yorumlara baktım sevgi hastanesini eledim,ya kayseri tüp bebek yada acıbadem diyorum...
acıbademede kimi iyi diyo kimi yolunacak kaz gibi görüyolar diyo.....bakıcaz artık
gülümsemeleri buldum cahilliğin gözü kör olsunbizde merkez konusunda şaşırmış durumdayız canım bugüne kadar hep ben buldum merkezleri bu sefer eşimin dediği olsun diyorum
evet acıbadem çok masraflıymış galiba ama yeter ki olsun bebişimize kavuşalım başka bi şey istemiyoruz
bide canım üstte forum ayarlarım kısmına girdiğinde gülümsemeler gösterilsin mi yazısı var ordan ayar yapılıyo yüzlerle ilgili
ailelere söylememek en iyisi bizde benimkiler biliyo ama eşimin ailesine söylemedik tüp bebek olayını olumlu sonuç alana kadarda söylemiycem bide onlara laf anlatmakla uğraşamam.....zaten ne demmişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışşşş.........Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.29 yaşındayım.aslında uzun süredir buradaydım, sonunda ben de yazayım dedim.bazılarnıza göre şanşlıyım çünkü doğal yollarla olan 3 yaşında bir oğlum var en azından bu duyguyu tatmış biriyim. 2 ay klomen tedavisi gördüm.1 ay ara verdim,aşılamaya geçmek istediğimi doktora söyledim.,her şeyin yolunda normal olduğunu aşılamadan önce rahim filmi çektirmemin iyi olacağını söyledi.normalde 1 çocuğu olanlardan bunu istemiyorlarmış ama garanti olsun dedi. ve sonuç:tüplerim kapalı çıktı ve tüp bebek önerdi ya da ameliyat.fakat ameliyatla açılmasının bir garantisi yokmuş.ben de hemen tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım.istanbulda olduğum için seçenek çok. hangi merkeze gittiysem yaşımdan dolayı 1 embriyo transfer edeceklerini söylediler. sonra özel bir merkezdeki doktorla görüştüm 2 embriyo transfer edebileceğini söyledi.araştırmalarım sonunda 2 embriyoda gebelik şansı artıyormuş.şimdi 15 ocakta regl olucam onu bekliyorum.1 ay doğum kontrol hapı gibi bir hap kullanacağımı sonraki ayda da iğnelere başlayacağımızı söyledi.şimdi beklemedeyim.ilk kez günlerin çabuk geçmesini istiyorum.bu durumu arkadaşlarım ve ailem biliyor br de sizleer...sitres yaparız diye eşimin ailesine söylemedik.bakalım ne kadar saklayabileceğiz.işte böleee. ohhhh...
canım benim eşim bir oğlan ev kiramız da yok benim eşimin ailesi yeter ki bir bebeğimiz olsun diye maddi açıdan tüm imkanlarını kullandılar yoksa bizde bi desteğimiz olmasa bu kadar tedavilere gidemezdik ...........gülümsemeleri buldum cahilliğin gözü kör olsun
benimde bildiğim kadarıyla acıbadmin ssk yla anlaşması yok heralde......
siz yine iyi masraflarla başedebilmişsiniz ,biz kaç aydır parayı ayarlamaya çalışıyoruz allah imkanı olmayanlara kolaylık versin valla
günaydın can kuşumGunaydin kizlar aksam kardesim vardi pcye bakamadim yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz
Buarada hala adet olamadim kafayi yiyecem
sen şanslıymışsın canım çünkü bi oğlun varmış inş ikinciside olur çok geçmedenMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.29 yaşındayım.aslında uzun süredir buradaydım, sonunda ben de yazayım dedim.bazılarnıza göre şanşlıyım çünkü doğal yollarla olan 3 yaşında bir oğlum var en azından bu duyguyu tatmış biriyim. 2 ay klomen tedavisi gördüm.1 ay ara verdim,aşılamaya geçmek istediğimi doktora söyledim.,her şeyin yolunda normal olduğunu aşılamadan önce rahim filmi çektirmemin iyi olacağını söyledi.normalde 1 çocuğu olanlardan bunu istemiyorlarmış ama garanti olsun dedi. ve sonuç:tüplerim kapalı çıktı ve tüp bebek önerdi ya da ameliyat.fakat ameliyatla açılmasının bir garantisi yokmuş.ben de hemen tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım.istanbulda olduğum için seçenek çok. hangi merkeze gittiysem yaşımdan dolayı 1 embriyo transfer edeceklerini söylediler. sonra özel bir merkezdeki doktorla görüştüm 2 embriyo transfer edebileceğini söyledi.araştırmalarım sonunda 2 embriyoda gebelik şansı artıyormuş.şimdi 15 ocakta regl olucam onu bekliyorum.1 ay doğum kontrol hapı gibi bir hap kullanacağımı sonraki ayda da iğnelere başlayacağımızı söyledi.şimdi beklemedeyim.ilk kez günlerin çabuk geçmesini istiyorum.bu durumu arkadaşlarım ve ailem biliyor br de sizleer...sitres yaparız diye eşimin ailesine söylemedik.bakalım ne kadar saklayabileceğiz.işte böleee. ohhhh...
günaydın can kuşum
naptın bakam araştırmadın mı otları çöpleri hep bizim kocişler mi içecek ot çöp birazda sen iiçççççççççç
bir bakarım tatlım ama bende şu an çıkmak zorundayım az sonra 1-2 saatliğne evde yokum bugğün kuaföre gidicemVakitmi var arastiramadim yavrum intikaminiz aci oldu valla sizin kocislerle kafa bulurken bende ota cope kaldimmm bak bakimm ne icmem gerekiyomus cok yogun ve soguk parnaklarim usur simdi iki saat telden bulamam yazik banaaaaa:-(
Vakitmi var arastiramadim yavrum intikaminiz aci oldu valla sizin kocislerle kafa bulurken bende ota cope kaldimmm bak bakimm ne icmem gerekiyomus cok yogun ve soguk parnaklarim usur simdi iki saat telden bulamam yazik banaaaaa:-(
istanbulda çok seçenek olur güzel.. merkeze karar verdin mi?????
ben geldim ama kimse yok nerde bu millet
kızzz sıpaaaa nerdesin sen özledik seni yawww.:)
burdayım kuşum yaaaaaaaa
dün misafirim vardı gelemdim ama çook merak ettim sizi
şimdide biraz işim var malum ev işi bitmiyo
sonrada kuaför e gidicem azcık süslenicem kocişime güzel görüneyim deme amaaaaaaaa:
cadı seni:) oh ne güzel süslenip gezsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?