• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

hahhaaaaaaaaaa :124:
ben şimdiden attım kahkahamı
ben sana ne demiştim sen bize daha çook gülersin diye şimdi biz sana gülüyoruz işte görr gününü sıra bizde
intikamımız acı oldu demeeee:47:
:47::47::47::47:

dimi ya meleğim şimdi sıra bizde otur bakalım buharlara fatomm hahhahha:))

kuzucum buğün işim yoğundu sabah saatlerinde başım kalabalıktı. şimdi biraz duruldu namazımıda kıldım. oturdum şimdi canım benim

allah kabul etsin bizdede ezan okundu çok oldu ama ben pcden kalkıp bi namazı kılamadım şimdi kalkıcam namaz kılp dua topğinmde ki kızlar için 5 tesbih zekeriya aleyhisselamın duasını çekicem inş

KIZ VALLA bu sayfa senin için açılmış gibi haa:40::40:
kim yazsa bu sayfada KAYSERİLİ çıkıyo he
vala anam siz KAYSERİLİLER olarak toplu tüp bebeğe mi başladınız ne:26::26::26::27::27::27:
adamlara biraz fazla yedirin şu meşhur PASTIRMANIZIDA bırakın tüple doğalgazla uğraşmayııı hahahhaaaaaaa:52::52::52:

ayyy 5 dakika içinde öldüm gülmekten sizi delüler... demek pastırmayla halledelim gel sanada yediriyim kuzucum eşinle misafir ol bana istanbula giderkenn.ayyy ne güzel olurdu yafff fatoda gelirse.

canım sen evdemisin bi yerde çalışıyomusun
eğer çalışmıyosan ben diğer kızlarla dua topğine katıldım hep birlikte dualar ediyolar yasin meryem suresi paylaşıyolar sende katılabilirsinnnn
çalışmıyorum yaaa evdeyim......aslında iyi de olur yer gök duayla:34:

hoşbulduk canım biz doktorda cinsiyete bakmıyoruz yaaa en son mehmet tayyara gitmiştim bilirsin meşhurrrrrrrrrr......
acıbademin nette sitesine üye oldum ertesi gün arayan turgut beydi.bilmem acıbadem türkite genelinde bi yer olduğu için güvenesim var ama kysri tüp bebeğe yinede görüşmeye gitcem aklımda kalmasın......
bu arada annem pınarbaşının çerkeslerinden sen nerdensin toprağım??:34:

bende sarızlıyım eşim maraşlı ama doğma büyüme kayserideyim canım.

ayyy 5 dakika içinde öldüm gülmekten sizi delüler... demek pastırmayla halledelim gel sanada yediriyim kuzucum eşinle misafir ol bana istanbula giderkenn.ayyy ne güzel olurdu yafff fatoda gelirse.

teşekkür ederim canım ama kayseri bize çoooooooooook uzak sen benim adama pcden yollyıver arasıra cıııııııııııızzzzzzzzz diye heeeee:42::42::42::42:

teşekkür ederim canım ama kayseri bize çoooooooooook uzak sen benim adama pcden yollyıver arasıra cıııııııııııızzzzzzzzz diye heeeee:42::42::42::42:

seni balıkesire beklerim tatlım yaza bizim memelekete tatişle gelin he ayvalık altınoluk burhaniyede mis gibi deniz var canım bi güzel yüzer stresimizi atarız olmaz mı

allah kabul etsin bizdede ezan okundu çok oldu ama ben pcden kalkıp bi namazı kılamadım şimdi kalkıcam namaz kılp dua topğinmde ki kızlar için 5 tesbih zekeriya aleyhisselamın duasını çekicem inş

hadi hadi geçirme namazını sonrada sohbet ederiz. hadi ikindi olacak.

seni balıkesire beklerim tatlım yaza bizim memelekete tatişle gelin he ayvalık altınoluk burhaniyede mis gibi deniz var canım bi güzel yüzer stresimizi atarız olmaz mı

inşallah bebeğim aslında bu yaz düşünüyoruz ege tarafını ama işte hamile olursam nasıl olurum bilmem.

pastırmadan sonrada o iş yapılmazki gıııı sası sası kokarık vallaaaaa:27:

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım Şubat ta nasipte tüp bebek düşünüyoruz . Çok heyecanlıyım. Biraz korkuyorum ama 1,5 yıldır bebek istiyoruz olmadı. Bakalım bir de bunu deneyeceğiz Rabbim inşallah butedavileri vesile kılarda kavuşuruz yavrulara. 31 yaşındayım esim ve ben de de sorun yok 4 aydır yumurta takibi yaptırdım son iki ayı klomenli olmak üzere. Artık çok bunaldım. Rabb'inden sabır diliyorum herkes için. Buarada İstanbulda yasıyorum ama ben de Kayseriliyim :-))

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım Şubat ta nasipte tüp bebek düşünüyoruz . Çok heyecanlıyım. Biraz korkuyorum ama 1,5 yıldır bebek istiyoruz olmadı. Bakalım bir de bunu deneyeceğiz Rabbim inşallah butedavileri vesile kılarda kavuşuruz yavrulara. 31 yaşındayım esim ve ben de de sorun yok 4 aydır yumurta takibi yaptırdım son iki ayı klomenli olmak üzere. Artık çok bunaldım. Rabb'inden sabır diliyorum herkes için. Buarada İstanbulda yasıyorum ama ben de Kayseriliyim :-))

hoşgeldin canım sende topiğe. Rabbim hepimizin dileğini verir inşallah tez zamanda biraz sabır edersek herşey olacak inşallah.

ARZUBOD ;hoşgeldin canım sende topiğe. Rabbim hepimizin dileğini verir inşallah tez zamanda biraz sabır edersek herşey olacak inşallah.
ayrıca sen tüpe geçmeden aşılama denesene canım sorun yok ikimizdede diyosun aşılama tutar bence inşallah.

Son düzenleme:
eşindede sendede sorun yoksa işiniz kolay inş ilk denemede olur bebişin senide böyle görürüz:49:
klomen bende 3 ay kullanmıştım menopozlu kadınlara dönmüştüm:53:

kız deli hangi mahallede oturuyosun sen? ben esenyurttayım. ay özelden msj hakkım dolsaydı mesajlaşır yüz yüzede görüşürdük gerçi ben çalışıyom ama.
keşke kayseride olaydım ben nevşehirde gelinim anam belki tüp bebek merkezinde görüşürüz yakama kırmızı karanfil takarımmmm:1::1::1:

hahahha Allahım alemsiniz kızlar ya...:) canım yok gelmemiş msjın

Sen nerelerdeydin gonderememisim msj galiba telden zor oluyor:-)

Melek soguk moguk deme. Subatta basla bu ise birak otu copu kesin bir ot buldu kocisine basacak ondan soguk diyo:-)keci boynuzu var yenmiiiiiiiiii ahahahahahahahahahah:-)

Kizlar ayrica kusura bakmayin yeni katilan arkadaslarim isteyim telden cok net sayfalara aktif bakamiyorum :-)

Back