• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

günaydın canım sen bir test daha yaptırsana.
Yaptirsammiki bilemedim hamile olsam hissederdim gibime geliyor daha onceki belirtiler yok hatta hic bisey yok ne agri ne sizi ayni ben yani kan testi elimin altinda ama kararsizim yarin doktora giderim bole olursa

Yaptirsammiki bilemedim hamile olsam hissederdim gibime geliyor daha onceki belirtiler yok hatta hic bisey yok ne agri ne sizi ayni ben yani kan testi elimin altinda ama kararsizim yarin doktora giderim bole olursa

kız git yaptır deliiii. elimin altında diyor bide

Nebilim hamile olsam hissederdim gibi geliyor peki yaptirayim bari. Umutsuz olmak ne kotu :-( bile bile icten ice icimizi kemiriyor rabbiim sabir versiin hepimize

Nebilim hamile olsam hissederdim gibi geliyor peki yaptirayim bari. Umutsuz olmak ne kotu :-( bile bile icten ice icimizi kemiriyor rabbiim sabir versiin hepimize

kuzucum o belli olmaz her hamilelik belirti vericek diye bişi yok. bende hamileliğimde hiç bilmemiştim hatta senin gibi hiç üstüne olmamıştım hamile değilimdir diye.

kuzucum o belli olmaz her hamilelik belirti vericek diye bişi yok. bende hamileliğimde hiç bilmemiştim hatta senin gibi hiç üstüne olmamıştım hamile değilimdir diye.

Verdim kan damarim zor bulunuyor ondan tedirgin oluyorum ikinci denemede verdik kani bir saate cikar sonuc ama cidden hic ama hic belirti felan yok

hayırlısı olsun hakkında canım benim.

Hayirlisi olsun iki gibi sonuca bakarim inan bakmak daha istemiyorum asiri stres. Oluyorum
Buyuzden transferden sonra iki hafta rapora cikacam calissam her dakika test stresiyle bunalima girerim dusunsene evde olsan gun beklersin burda her dakika baksammi bakmasammi stresi ve ben inan artik cok yoruldum o koca sifir gormekten

Hayirlisi olsun iki gibi sonuca bakarim inan bakmak daha istemiyorum asiri stres. Oluyorum
Buyuzden transferden sonra iki hafta rapora cikacam calissam her dakika test stresiyle bunalima girerim dusunsene evde olsan gun beklersin burda her dakika baksammi bakmasammi stresi ve ben inan artik cok yoruldum o koca sifir gormekten

canım benim raabim hepimizin hakkında hayırlısını versin.bizim kızdan haberin varmı konuştunuzmu telde falan sesi yok buğün hiç.

canım benim raabim hepimizin hakkında hayırlısını versin.bizim kızdan haberin varmı konuştunuzmu telde falan sesi yok buğün hiç.

Yok hic haberim yok gelir gezmelere gitmistir:-)sabah gunaydin demisti ama :-)bende telden bakinca sayfalari cok seri goremiyorum sabah mesajina cevap verecektim. Sayfayi geri dondermek zor olluyor bu arada sancim basladi insallah gelir suda icim rahatlar:-)

Sonuc sifir yine ama hormonlarim cok iyi bu iyi bir durum o acidan mutlu oldum agrim var insallah olurum bugun :-)

Merhaba kızlar, ben yeniyim. Tup bebek ile ilgili bişeyler öğrenmek için bu sitede geziniyordum, bu konuyu bulunca takıldım kaldım. Çünkü Şubat ayı benim için de çok önemli. Ben 30 yaşındayım, 2,5 senelik evliyim ve yaklaşık 1 senedir bebek düşünüyoruz ama olmadı. Nedenini araştırdığımda sağ yumurtalığımda çikolata kisti çıktı. Önce çikolata kisti için tedaviye başladım. Açıkçası biraz zaman kaybettim benimle ilgilenmeyen bir doktorla. Daha sonra doktorumu değiştirdim. Yepyeni problemlere tanıştım. Çikolata kistimin yanında bir de yumurta rezervim az çıktı. Moralim iyice bozuldu. Artık zaman kaybetmemeliyim diye düşündüm. Doktorum önce aşılama denemek istedi. Denedik denemesine de aşılama sürecinde kullandığım klomen adlı ilaç ve çatlatma iğnesi beni perişan etti. Doktorun söylediğine göre vücudum ilaçlara aşırı tepki vermiş. Aşılama sonrasında sol yumurtalığımda şiddetli ağrılar oldu. Sol yumurtalığımda çok fazla büyümüş ve gerilmiş. Sağ tarafım ise çikolata kistinden ötürü hiç tepki bile vermedi. Fakat onca çektiğimiz sıkıntıya rağmen yine de aşılama başarısız oldu. Moralim çok bozuldu. Doktorumu aradım. Doktor beni adetimin üçüncü gunü muayene etti ve yine yıkım. Sol yumurtalığımda 5 cm.lik bir kist oluşmuş. Oysa sol tarafım aşılamadan önce sağlamdı. Bana aşılamanın bir hediyesi oldu bu kist. Şimdi bu yeni kist ile uğraşıyorum. Doktor bu Ocak ayında doğum kontrol hapı kullanmamı istedi. Sol tarafımda oluşan kisti baskılamak için. Bir sonraki adetimde beni tekrar muayene edecek ve bir aksilik olmazsa Şubat ayında süratle tüp bebeğe başlıyoruz. Eşimde bir problem yok, problem benim yumurta rezervi azlığım ve çikolata kistim. Artık zaman kaybetmememiz gerekiyor. Rezerv azlığı beni korkutuyor.
Bu yaşadıklarımı elimden geldiğince çevremdeki kızlara anlatıyorum ki onlar da benim gibi hata yapmasınlar. Okul hayatı, iş hayatı derken evlendiğimde 28 yaşındaydım. İlk 1,5 sene evliliğimizi oturtalım, biraz gezelim dedik. Yaş oldu 30. Birkaç sene öncesine kadar hiçbir rahatsızlığım yoktu, bundan eminim çünkü zaman zaman muayene oluyordum. Ancak tam çocuk düşünmeye başladık. Bir sürü rahatsızlık patlak verdi. Ve şimdi yumurta rezervi azlığından dolayı panik olmuş durumdayım. Şimdi evlilik ve çocuk işini bu kadar ertelendiğime pişmanım. Bence her bayan (bekar bile olsa) yumurta rezervi değerini iyi bilmeli ki gelecek planlarını ona göre yapsın.
Şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum. Şubat ayında da ilk tüp bebek denememizi planladık. Her işte bir hayır vardır diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Sabırla doktorun her dediğini uyguluyorum. Akışına bıraktım artık. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.

Canım seninle durumumuz çok benziyor :( ben de şimdi 29 yaşındayım 4 yıldır evliyim, 3.5 sene korunduk, vücut sapasaglamken, sonra da tam düşünmeye başladık çikolata kistlerim çıktı. Geçen ocak ayında dandik bi ozel hastaneye gittim, çikolata kistin var git 2-3 ay çocuk dene gel dedi. Bana işin ciddiyetini dogru düzgün anlatmadı. Aman dedim bende, bikac ay sonra baslarım denemelere, süreci uzattım. Benim de tedbirsizliğim tabi.. Sonra bikac ay daha korundum, sonra denemelere basladık, reglılerı gordukce ve ınternetten okudukca panık olmaya basladım. Eylul ayında bi profa gıttım. Hsg, amh, sperm kruger vs. Meger işin içinde işler varmış. Şu an bi yumurtalıkta 4cm oburunde 3cm çık kıstı var. tuplerımde tam acık degıl galıba. amh ıse 1.3 çıktı, sınırda yanı :( Artıııı sperm sayısı 8 mılyon :( Yanı bizim durum ıyıce karıstı.

Şimdi doktorum laparaskopi ol, bana guven dıyo. sonra da bı ay sonra tüpe baslayalım tertemız rahmınle dıyo. Ben korkuyorum, zaten rezerv az, ya ıyıce zarar verılırse rezerve. O yuzden başka bır prof. daha goruneceğım yarın, o derse kı olma tupe basla dırek tupe baslayacağım. Offfff offfff. Allahım hayırlısını versın hepimize kızlar.

Kayınvalıdemde bugun eşimi aramıs, iyi misiniz ruyamda gordum demis, seni yenıden evlendırıyoduk ruyamda demıs esıme (hastalıgımdan haberı yok). benı ıyıce afakanlar bastııı.

Dody sana laparoskopı demedıler mı hıc? bı de amh kac cıktı senın?

ohhhhhhh bizim kızlar ben yokken iyi kaynatmış
canlarım bugün misafirlerim vardı hep aklımdaydınız ama misafirlere durun bi ben kızlara bakıp geliyim desem ayıp olur nerde senin kızlar derler sizden haberi yok kimselerinnn yani yabancı kişilerin :1:

Yok hic haberim yok gelir gezmelere gitmistir:-)sabah gunaydin demisti ama :-)bende telden bakinca sayfalari cok seri goremiyorum sabah mesajina cevap verecektim. Sayfayi geri dondermek zor olluyor bu arada sancim basladi insallah gelir suda icim rahatlar:-)

canım daha kırmızılardan haber yok mu:40::40::40::40::40:

ohhhhhhh bizim kızlar ben yokken iyi kaynatmış
canlarım bugün misafirlerim vardı hep aklımdaydınız ama misafirlere durun bi ben kızlara bakıp geliyim desem ayıp olur nerde senin kızlar derler sizden haberi yok kimselerinnn yani yabancı kişilerin :1:
merak ettik seni kuzum :)) yok ben adet olmadım kesin hamile değilim testte sıfır çıktı bugün malum pkoda adet geçikmesi meşhurdur da uzun zamandır böle geç kalmazdı stresten galiba

merak ettik seni kuzum :)) yok ben adet olmadım kesin hamile değilim testte sıfır çıktı bugün malum pkoda adet geçikmesi meşhurdur da uzun zamandır böle geç kalmazdı stresten galiba
teşekkürler kızlar beni merak ettiğiniz için
canım strestendir o zaman sende netten baksana adet olmanı sağlayacak otlara

Back