teşekkürler kızlar beni merak ettiğiniz için
canım strestendir o zaman sende netten baksana adet olmanı sağlayacak otlara
olabilir bakım bari...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler kızlar beni merak ettiğiniz için
canım strestendir o zaman sende netten baksana adet olmanı sağlayacak otlara
aramıza hoşgeldin canım çook geçmiş olsunönce kendimi tanıtıyım. ben 29 yaşındayım. 3.5 yıllık evliyim. 2.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum.....3 ay klomen kullandım. 2 ay gonal f kullandım ...gonal fin ikinci ayında aşılama yaptırdım(sonuç negatif) rahim filmi çektirdim hormon testleri yapıldı hiç bi sıkıntı yok dediler buna prof da dahil.......
eşimede 3 kere spermiogram yapıldı normal dediler sonradan öğrendik ki ileri hızlı spermlerde düşüklük varmışş.. bize şimdiye kadar gittiğimiz hiç bi doktor dememişti...tabii ben öyle sanıyorum......eşimi ilk gittiğimiz özel hastanede demişler bana daha yeni söylüyo saolsun......adetim yeni bitti bu ay içinde tüp bebek merkezleriyle ön görüşmeye gitcez........
ama ben eşime çok kızgınım çocuğumuzun olmayışının hırsını ondan çıkarıyorum saçmalasığımın farkındayım ama elimde deil bana bi akıl verin yaaa
aramıza hoşgeldin canım çook geçmiş olsun
sakın üzme eşini canım çünkü erkekler içine atar gurur yapar böyle şeyleri benimde sorun eşimde 6 yıl bitti evleneli 4 kez tüp denedik olmadı nasip diyoruz elimizden başka bişey gelmiyo çünkü ama ben buygüne kadar eşime bununla alaklı hiç bişey demedim dememde
biliyorum çünkü içinde ne fırtınalr estiğini ne acılar taşıdığını yüreğinde inan bana ben tüp bbebek iğnelerimi kendim yapamıyorum hiç bizaman korkuyorum eşim yapıyo her defasında ama benim canım yanacak diye her iğneyi yaptığında dakikalarca bana sarılıp o şekil duruyo onun yüzünden incindiğimi acı çektiğimi düşünüyo hep bana bir kaç kez dedi ki bilseydim seni bu kadar üzeceğimi çocuk için hayatta evlenmezdim bekar kalırdım istersen boşanabilirizz dedi ama ben hayatta eşimi bırakmam çünkü onu çooooook seviyorum ve oda beni çoook seviyo bunu biliyorum biz 6 yıldır aşkımızdan hiç bişey kaybetmedik ilk günkü gibi birbirimizer olan sevgimiz bir eksiğimiz var o da birbebek rabbimden her duamda evimize neşe katacak bir bebek istiyorum sade kendim için değil tüm hasret olanlar için
sende arkadaşım bu konuda sakın eşini incitme siz birbirinizi sevdikten sonra bi şekilde herşey hhallolur bu da bizim imtihanımızmış de dua et her zaman düşün bu devirde tıp herşeye çare buldu ölümün dışında
CANIM erkekler içine atar stres yapar bu da spermlerini daha çook etkiler
rabbim herşeyin hayırlısını versin bu dünya imtihan dünyası kimi evladının yokluğu ile kimide evladının çokluğu hayırsızlığı ile sınav olunuyo bizim sınvımızda buymuş işteeee
eşime direkt çocukla ilgili bi şey demiyorum zaten o benden daha çok uğraşıyo bu ara keçi boynuzu kürü yapıyo...evicap diye bi vitamin varmış onu kullanıyo.....
tekrar ilaçlar iğneler baştan başlamaya hiç gücüm kalmadı........
bu konuda seni gerçekten çoook takdir ettim 4 tüp bebek denemesi gerçekten sabırlıymışsın.......benim bu ilk tüp denemesi olucak hüsran olursa ne yaparım hiç bilmiyorum.....
işte direkt çocukla ilgili değilsede saçma sapan şeykerden eşime sarıyorum oda biliyo neden böyle davrandığımı bi çocuk olsada bana sarmaktan vazgeşsen diyo
bide aile baskısı olmasa geçen gün kaynanam milletin içinde belini çektirelim işe yarar diyo........dilimin ucuna geliyo bende bi şey yok oğlundan olmuyo deyim diyorum geri vazgeçiyorum oda bi anne nihayetinde üzülmesini istemiyorum.....hep içime atıyorum oda bi yerden patlak veriyo işte.........
eşime direkt çocukla ilgili bi şey demiyorum zaten o benden daha çok uğraşıyo bu ara keçi boynuzu kürü yapıyo...evicap diye bi vitamin varmış onu kullanıyo.....
tekrar ilaçlar iğneler baştan başlamaya hiç gücüm kalmadı........
bu konuda seni gerçekten çoook takdir ettim 4 tüp bebek denemesi gerçekten sabırlıymışsın.......benim bu ilk tüp denemesi olucak hüsran olursa ne yaparım hiç bilmiyorum.....
işte direkt çocukla ilgili değilsede saçma sapan şeykerden eşime sarıyorum oda biliyo neden böyle davrandığımı bi çocuk olsada bana sarmaktan vazgeşsen diyo
bide aile baskısı olmasa geçen gün kaynanam milletin içinde belini çektirelim işe yarar diyo........dilimin ucuna geliyo bende bi şey yok oğlundan olmuyo deyim diyorum geri vazgeçiyorum oda bi anne nihayetinde üzülmesini istemiyorum.....hep içime atıyorum oda bi yerden patlak veriyo işte.........
sen bizim aramıza takıl canım burda stresin kalmaz fazla
sen bizim aramıza takıl canım burda stresin kalmaz fazla
takıl bize hayatı yaşa diyorsun yaniiiiiii yakışır arkadaşımaaaaaa:))
buarada kızkardeşim var ilğilenemedim seninle canımbenim:))
bizimde denemedğimiz kalmadı canım soğan suyu içtim,hayıt suyu diye bişey getirttik ta istanbuldan,kaynanam eşimin doktora gittiğini öğrendiğinde söylediği hala tuhafıma gidiyo
erkekte sorun olmazmış kadındanmışşşşşşşşş bu işler?????
ben evlendikten sonra üstüme herkes doğurdu yaaaaa ablam ablası eltim gelinimiz ki benden sonra evlendi.....duyduklarımı tahmin edrsiniz aetık herkes benden beklediğini söyledi..........ha bide bu kadar bekledikten sonra benden ikiz bekliyolarmışşşşşşşşş ay delirecem yaaaa........acımalar da cabası
olsun canım kardeşine ayır zamanını ben hep buralardayım
benim kocişin bugün dizisi var kurtlar vadisi o yüzden bu akşam pc bana ait
aynen valla benimkide kurtlar vadisi izliyo:))))))))
aynen valla benimkide kurtlar vadisi izliyo:))))))))
biliyomusun bizimle bir evlenen arkadaşların biçoğunun ikinci bebekleri oldu ben bebeğim olsun diye beklerken görümcelerim peşpeşe doğurdu benim yanımda sevdiler büyüttüler hep bebeklerini bu dayanılmaz bişey ama inan ki hiç kıskanmadım çooook üzüldüm sadece........................................
ben evlendikten sonra doğan çocukları benden sonra evlenenlerin çocuklarını bir saysam inan bir futbol takımından fazlasını oluşturur............
ben tüpbebekten negatif sonucunu aldım geldim izmirden 3 saatlik yolu hiç durmadann ağlayarak geldim yan komşum ise 3. bebeğini dünyaya getirdi o günlerde 3. bebek ama inan bebeğe bez mama beşik almaya hiç durumu yoktu bizim ise bi bebeğimiz olsa herşeyi fazlası ile olacaktı hem negatif sonucum hem o bebeğin benim değilde onun olması çoook üzdü beni ve günlerce ağladım ve şimdi iki yıldır ara verdik yine negatif görmekten çooooooooooook korktuğum içinnnnn
merhaba Arkadaşlar,
Ben 4 yıl önce çikolata kistinden laporoskopi ile ameliyat oldum.. aradan gecen zamanlarda 2 kere kontrole gittim, en son gittiğimde kistimin olmadığını söylediler..Ben size şunu sormak isterim..Çikolata kisti tekrarlamayabilir mi? tekrarlamamaı demek hamile kalma olasılığımı yükseltir demek oluyor mu acaba? 7 aydır korunmuyoruz..hamile kalmak istiyorummm
bana artık hamile haberi almaktan gına geldi.. dediğin gibi yakınında doğuranları görmek zor oluyo..ablamın çocuk neysede eltimin doğumunda gözüme bakıyolardı ne yapacak kıskanacakmı diye?????
bu arada bu gülen yüzleri nasıl yapıyonuz nette yeniyim bilmiyom hayrına öğretsen:))))))))))
kayseride başlıycam sen??
merhaba Arkadaşlar,
Ben 4 yıl önce çikolata kistinden laporoskopi ile ameliyat oldum.. aradan gecen zamanlarda 2 kere kontrole gittim, en son gittiğimde kistimin olmadığını söylediler..Ben size şunu sormak isterim..Çikolata kisti tekrarlamayabilir mi? tekrarlamamaı demek hamile kalma olasılığımı yükseltir demek oluyor mu acaba? 7 aydır korunmuyoruz..hamile kalmak istiyorummm