2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

ahahahah ne yapalım bir umut işte

Adana havuclu cezerye vardir bilirmisiniz bilmem o geldi aklima simdi gul gul oldum heralde bizdede bole bise olsa bol bol cezerye yedirirdim yazik cidden adamlara bir acidanda sans oh hanimlar paso tatli seyler yapip yediriyor benimkine yapsam hayatta hayir demez

Canim cikolata cekti adet zamanim ya soyle milka beyaz gofret olsada yesek ya

canım kaç günde regl oluyorsun sen?

sen daha çoook gülersin bize

diymi ya daha neler duyacak bizden haberi yok fatoşun.

evet canım
bize ilk gittiğimiz doktor demişti erkekte sorun olursa daha çabuk hallolur diye ama nerdeeeeeeeeeeee
yaklaşık 7 yıl geçti ama tık yokkk

diymi ya daha neler duyacak bizden haberi yok fatoşun.
sizin hiç olmazsa kobayınız var benim eşimde sorun yok bende pko var geçenlerde kafaya koydum süt maydonoz kürü yapacaktım vazgeçtim tüp bebek tutmazsa bide benim halimi düşünün kovada süt maydonoz buharı alttan yanarım üstten sogan suyu içerim :))ya hiç olmazsa siz yapıp içiriyonuz ben rezil olacam:)))

buarada karnım aç bana yemek pişirip eve koysaydınız ne güzel olurdu şimdi buda vizontele de diyorya cem yılmaz peki zeki mürende bizi görecekmi:)

gülerim:)) işteyken telden bakıyorumya foruma bugun gül gül öldüm sizin kürlere yaanımdakilerde hayırdır neye gülüyosun diyorlar gerçekten hoşuma gidiyor sizinle olmak:)

ah canım ya sağol bende çok mutluyum sizle olmaktan stresim gidiyo burada
bir bilsen canım neler neler kullandık daha bi de ben kullanmıyom ama eşime zorla yedirip içiriyom bunları bağrış çağrış kimi zaman gaza getiriyorum bugün yeni bişey daha duydum çakşır kökü suyu
eşime dedim kızdı her duyduğuna inanıyon diye ama geldimi mecbur içecek kurtuluş yok benden

yerim seni ne tatlısın sen ya mecbur içecek diyor:))ne bulduysan yedir tatlım yesin yesin:)adam davul gibi olacak banada yedir bişeler çok acıktım ama yaaaaaaaaa:))

odediğn süt maydonoz buharını bana bi kocakarı yaptırdı canım
yani sorun erkektede olsa bende çok çey denedim ya tutarsa diye
bu akşamda dışarda romantik bi akşam yemeği yeyin bariiiiiiiiii

bizim burda bunun adına nerde hıyar tuzu alıp kuşturuyorsun:))

ya da buyrun bana gelin yemeğe benim yemekler hazır

karlar eridi ama hava buzzzzzzzzz gibi erimeyenler buz tuttu çoook soğukkkkkkk

odediğn süt maydonoz buharını bana bi kocakarı yaptırdı canım
yani sorun erkektede olsa bende çok çey denedim ya tutarsa diye
bu akşamda dışarda romantik bi akşam yemeği yeyin bariiiiiiiiii
bu ayazda sogukta kıçımız donar:)) burası adana yemek bol heryer kebapçı:))param yok eve gelirken ekmek bile alamadım şimdide eve geldim aşagı inesim gelmiyor:)))aç kaldım barim makarna yapayım eşimde geç geliyor 10 gibi gelir ozamana ben bekleyemem makarna yapacam yada inip ekmek alacam:)

ya da buyrun bana gelin yemeğe benim yemekler hazır
neyaptın yemege ona göre gelecem bide ben biber salçası olmazsa ben yemem domates salçası tatlı sevmiom :))adanada böle yemekler kırmızı kırmızı olacak üstü yemegin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…