Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm
yeni katildim
Bende senin gibi basladim once gizliden gizliden takip ediyorum sonrasinda bende bi uye oliyim bakim dedim simdide kulubsuz yapamiyorum hergun burdayim ama bu topige bugun geldim hatta az oncemerhaba 24 yasindayim ve antalyada yasiyorum nezamndir takip ediyorum gizli gizli :) hadi dedim uye olayim memnun oldum bu arada
bende sizi tanisaydim :)
slm
yeni katildim
Ay canim kusura bakma ya ozur dilerim gercekten memnun oldum diyom demiyomki kendimi tanitim karsidakide memnun olsun
Bende 22 yasindayim danimarkada yasiyorum 4 bucuk senedir evliyim
canım sen doğma büyüme danimarkadamısın konuşamıyorum türkçeyi tam diyosundaBende pco var esimdede hareket sorunu var danimarkadayim ben dilimde fazla yok esimde tam anlatamiyor turkcesini inanirmisinn ben suan tam olarak esimin nesi oldugunu bilmiyorum yani anladigim kadariyla hareket bozuklugu varmis![]()
günaydın canımgünaydın hatunlar burdada 2 gündür kar yağıyor. hava buz gibi her taraf bembeyaz.
ilk 2 si ankara city hospitalde 3.cü ist. florance nigh. 4-5 ve 6 kayseri sevgi hast. 7. de kayseri acıbademde başladık
günaydın canım
bizimde kar vardı ama şimdi başladı erimeye burda en fazla 1-2gün durur kar çok yağmaz
Hosgeldin ben uyumustum siz kaynatmis gizli gizli bende cok takildim cok zorluklada uye oldum konu actim burda beraber ayni yolda yuruyoruz
Buarada gunaydinnnn herkeze canim cok sikkin 2gun geriye atti beni bu kirmizilar hala gelmedi
günaydn tatlm hayrlsı olsun yaa!ben ilk etapta dogm kntrl hapı kullnyrm sana vermdmi doktr
Yok bana vermedi sadece glifir ve inofolic kullaniyorum