• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

merhaba 24 yasindayim ve antalyada yasiyorum nezamndir takip ediyorum gizli gizli :) hadi dedim uye olayim memnun oldum bu arada

merhaba 24 yasindayim ve antalyada yasiyorum nezamndir takip ediyorum gizli gizli :) hadi dedim uye olayim memnun oldum bu arada
Bende senin gibi basladim once gizliden gizliden takip ediyorum sonrasinda bende bi uye oliyim bakim dedim simdide kulubsuz yapamiyorum hergun burdayim ama bu topige bugun geldim hatta az once :1:bende memnun oldum canim

slm
yeni katildim

Hosgeldin ben uyumustum siz kaynatmis gizli gizli bende cok takildim cok zorluklada uye oldum konu actim burda beraber ayni yolda yuruyoruz:-)

Buarada gunaydinnnn herkeze canim cok sikkin 2gun geriye atti beni bu kirmizilar hala gelmedi

Ay canim kusura bakma ya ozur dilerim gercekten memnun oldum diyom demiyomki kendimi tanitim karsidakide memnun olsun:52::52:
Bende 22 yasindayim danimarkada yasiyorum 4 bucuk senedir evliyim

Bende fatos adanaliyim:-)adanada dogdum adanayi cok severim adana asigiyim istanbula gelin gittimde bi hayli memleketimin kiymetini bildim 28 yasindayim 6 yillik evle mutlu cocuksuz:-)bide pkoluyum iiste kizlar forumu takip etmissiniz ben bolca kendimden bahsediyorum her an ne yapsam twiter misali paylasiyorum burdan

BENDE geldim bak buradayım ben bugün karlı bir sabaha uyandım bir yıl dır ilk kez kar yağdı ama hava buzz gibi:19:

Bende pco var esimdede hareket sorunu var danimarkadayim ben dilimde fazla yok esimde tam anlatamiyor turkcesini inanirmisinn ben suan tam olarak esimin nesi oldugunu bilmiyorum yani anladigim kadariyla hareket bozuklugu varmis :1::1:
canım sen doğma büyüme danimarkadamısın konuşamıyorum türkçeyi tam diyosunda

ilk 2 si ankara city hospitalde 3.cü ist. florance nigh. 4-5 ve 6 kayseri sevgi hast. 7. de kayseri acıbademde başladık

canım merhaba kayserilimisn. bende bu adetle beraber kayseri Acıbademde Turgut beyle başlıyoruz tedaviye inşallah.sen ne zaman başlıyorsun tedaviye sorun neydi sizin? ayyy çok soru sordum:)

Hosgeldin ben uyumustum siz kaynatmis gizli gizli bende cok takildim cok zorluklada uye oldum konu actim burda beraber ayni yolda yuruyoruz:-)

Buarada gunaydinnnn herkeze canim cok sikkin 2gun geriye atti beni bu kirmizilar hala gelmedi

günaydn tatlm hayrlsı olsun yaa!ben ilk etapta dogm kntrl hapı kullnyrm sana vermdmi doktr

Back