• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

canım ben kaçıyorum akşam kocişden sıra gelirse bana yine gelirim akşam ezanı çook oldu okunalı vakit geçmeden namaz kılp hepimize dua edeyim

neyaptın yemege ona göre gelecem bide ben biber salçası olmazsa ben yemem domates salçası tatlı sevmiom :))adanada böle yemekler kırmızı kırmızı olacak üstü yemegin:)
biz biber salçasını kahvaltıda yeriz canım yemeklere domates salçası kullanırız çoğunlukla
menüde kuru fasulye pilav bezelye salata var canım kociş bunları istedi
buyrun gelin

canım merhaba kayserilimisn. bende bu adetle beraber kayseri Acıbademde Turgut beyle başlıyoruz tedaviye inşallah.sen ne zaman başlıyorsun tedaviye sorun neydi sizin? ayyy çok soru sordum:)

şuan iğnelere başladım ben cuma yada c.tesi yumurta toplanacak Kayseri de yaşıyorum sorunumuz sperm sayısı az

şuan iğnelere başladım ben cuma yada c.tesi yumurta toplanacak Kayseri de yaşıyorum sorunumuz sperm sayısı az
anammmmm aramızda ilk başlayan sensin ozaman :) hayırlı ugurlu olsun bebegin karnına yapışsın tırmalasın tutunsun inşallah inşallah kuzucuga maşallah:)))

Bende fatos adanaliyim:-)adanada dogdum adanayi cok severim adana asigiyim istanbula gelin gittimde bi hayli memleketimin kiymetini bildim 28 yasindayim 6 yillik evle mutlu cocuksuz:-)bide pkoluyum iiste kizlar forumu takip etmissiniz ben bolca kendimden bahsediyorum her an ne yapsam twiter misali paylasiyorum burdan

adasiz demekki bende fatos:))valla gecmise bakamadim canim 46 sayfadan basladim direk insallah zamanla okurum daha iyi tanirim seni
Kirmizilara gelince bence stres yaptigin icindir hani bekliyorsun ya gelmelerini azicik nazlaniyorlar onlar beklenmemeye alisiklar hep kotu suprizleri severler:1:

Son düzenleme:
canım sen doğma büyüme danimarkadamısın konuşamıyorum türkçeyi tam diyosunda

yok canim ben 4 senedir burdayim o yuzden dancayi fazla bilmiyorum esimde burda dogum buyudugu icin turkceyle fazla arasi yok yani oyle tibbi terimleri falan tam ceviremiyor ama benim anladigim kadariyla hareket ve az bi sayi sorunu var esimde

ah canım ya sağol bende çok mutluyum sizle olmaktan stresim gidiyo burada
bir bilsen canım neler neler kullandık daha bi de ben kullanmıyom ama eşime zorla yedirip içiriyom bunları bağrış çağrış kimi zaman gaza getiriyorum bugün yeni bişey daha duydum çakşır kökü suyu
eşime dedim kızdı her duyduğuna inanıyon diye ama geldimi mecbur içecek kurtuluş yok benden:52::52::1::1::1:
yaaa bende varım meleğim ve fatoşum unuttunuzmu benide çokkk mutlu ediyor sizinle birşeyler paylaşmak. çok yoruldum bu arad eve geldim yemek masa kur tolpa bulaşık kaldır evi topla.sonrada ilereden bir ses hatunnnnnn çay nerde kaldı ve ben oturdum çay içiyorum.

yaaa bende varım meleğim ve fatoşum unuttunuzmu benide çokkk mutlu ediyor sizinle birşeyler paylaşmak. çok yoruldum bu arad eve geldim yemek masa kur tolpa bulaşık kaldır evi topla.sonrada ilereden bir ses hatunnnnnn çay nerde kaldı ve ben oturdum çay içiyorum.

ahahahha:)az yede kendine bir hizmetçi tut te sermayyeyi adama yedir içir bitirdiniz:))alın keçiboynuzu 1 milyon verin kemirsinler:))ahahhahahha

biraz acımasızmı oldu ne:))

adasiz demekki bende fatos:))valla gecmise bakamadim canim 46 sayfadan basladim direk insallah zamanla okurum daha iyi tanirim seni
Kirmizilara gelince bence stres yaptigin icindir hani bekliyorsun ya gelmelerini azicik nazlaniyorlar onlar beklenmemeye alisiklar hep kotu suprizleri severler:1:

napalım bugun kanda baktım bişe yok stres kalmadı yarın olurum inşallah:))hastanede olunca yapıyosun test bir saate sonuç elinde:)

canım turgut beymi doktorun kaç ünete ile başladın iğneye memnunmusun doktordan bende o doktora gidiyorum beni habersiz bırakma olurmu. ne yaşadıklarını yaz ben sadece öngörüşme yaptım o doktorla adetlede tedaviye başlayacaz inşallah.

senide beklerim canım benim siz dert etmeyin yemek falan siz gelemmezsenizde ben size yollarrım burdan hahhahaahhaa:1::1::1::1::1:

yok canim ben 4 senedir burdayim o yuzden dancayi fazla bilmiyorum esimde burda dogum buyudugu icin turkceyle fazla arasi yok yani oyle tibbi terimleri falan tam ceviremiyor ama benim anladigim kadariyla hareket ve az bi sayi sorunu var esimde

danimarkaya gelin gittin heeeee:123:

senide beklerim canım benim siz dert etmeyin yemek falan siz gelemmezsenizde ben size yollarrım burdan hahhahaahhaa:1::1::1::1::1:
hadi ordan pc ye ekmekmi dokundurcaz:))))ahahahhahah sen oh yap yemekleri ye bende yumurta yiyeyim:)benim bebegim vitaminsiz kaldı ya senin bebegin pipisinden benimki küçük kalacak:)) yarın bende annemlere gidip yemek yiyecem hıhhhhhhhhh:))kızım olursada ogluna vermiycem:))

ahahahha:)az yede kendine bir hizmetçi tut te sermayyeyi adama yedir içir bitirdiniz:))alın keçiboynuzu 1 milyon verin kemirsinler:))ahahhahahha

biraz acımasızmı oldu ne:))

valla kızlar bizim 7 yıldır paracıklar hep otlara çöplere gidiyo zaten

hadi ordan pc ye ekmekmi dokundurcaz:))))ahahahhahah sen oh yap yemekleri ye bende yumurta yiyeyim:)benim bebegim vitaminsiz kaldı ya senin bebegin pipisinden benimki küçük kalacak:)) yarın bende annemlere gidip yemek yiyecem hıhhhhhhhhh:))kızım olursada ogluna vermiycem:))
söyleme teyzesi
benim kızım için öyle şeyler:9:
hem netten herşey halloluyo yemekte yollrız cııııızzzzzzzzzz diyeeeeeeeeee:52::52::52:

biraz acımasızmı oldu ne:))[/
ahahahaha kız varya alemsin gül gül öldüm.sermayeyi yedirdik ha.ahahahah
he valla nebulsanız adamlara yediriyonuz:)ne duysanız direk adamın bünyede adamlar yakınde benim gibi obez olacak:)ahahahahahahha

Back