• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

melek sen ev hanımımısın

evet canım ev hanımıyım ama üniversite diplomam var hiç çalışmadım
ben 6 yıldır hamile kalmayı bekleyen yani meleğini bekleyen bi ev hanımyım :38:
sen canım ne iş yapıyosun

cocugu olmayaNLARI YADA türlü sekiller de anne olanları anlatyo. . Cok guzeldi

evet canım ev hanımıyım ama üniversite diplomam var hiç çalışmadım
ben 6 yıldır hamile kalmayı bekleyen yani meleğini bekleyen bi ev hanımyım :38:
sen canım ne iş yapıyosun

bu site bize uğurlu gelecek meleğim hiç merak etme Allahın izniyle hepimiz o minik popoluları kucağımıza alıp, sen niye bizi bu kadar beklettin diye vuracaz popolarına :))) ben inş. mühendisiyim canım çalışıyorum özel bir şirkette

bu site bize uğurlu gelecek meleğim hiç merak etme Allahın izniyle hepimiz o minik popoluları kucağımıza alıp, sen niye bizi bu kadar beklettin diye vuracaz popolarına :))) ben inş. mühendisiyim canım çalışıyorum özel bir şirkette

ayyy canım inş yaaaaa dediğin gibi olur
ohhhh sen bayağ kariyer sahibi bi hanımmışsın:16:
çocukda yaparım kariyerde diyenlerdensin yani :1::1::1::1:

kızlar ben bi yandanda preesed jelle hamiş kalanları okuyorum bende alıcam bugüne kadar çok şey denedik bakalım bunuda deneyelimmm:31:

kızlar ben bi yandanda preesed jelle hamiş kalanları okuyorum bende alıcam bugüne kadar çok şey denedik bakalım bunuda deneyelimmm:31:

canım sen değilde yani aslında kullansanda olur ama eşin hiç proxeed plus kullandımı benim eşim çu anda kullanıyor işte 2 aydu 3 ay kullanacak bundan 1 hafta önce tahlil yaptırdık 0 olan ileri hareketli 2.4 milyona çıkmıştı. birde ben her akşam yatmadan havuç sıkıp suyunu içiriyorum sende dene tatlım denemediysen.

kullanmadı canım nerden alıcaz eczanelerde varmıdır

kullanmadı canım nerden alıcaz eczanelerde varmıdır

evet canım var. zaten devlet ödemiyor alabilirsin öyle bir kutuda 15 tane var toz halinde hergün yatmadan 1 bardak su ile karıştırıp içsin. paketi 100 lira falan biraz pahalı ama biz sonuç alacak gibiyiz bundan. imkan varsa sende denet.

evet canım var. zaten devlet ödemiyor alabilirsin öyle bir kutuda 15 tane var toz halinde hergün yatmadan 1 bardak su ile karıştırıp içsin. paketi 100 lira falan biraz pahalı ama biz sonuç alacak gibiyiz bundan. imkan varsa sende denet.

denirim canımbugüne kadar her duyduğmuzu yaptık

fatoş adet oldunmu?

Yok olmadim aksilik iki gun kayip verdim ayrica kanda baktirdim bise yok ama stresten olmadim galiba yine. Iki gun kaybettim :-( of bu ocak ayi bir ggecseydi bir yandan bebege kkavusma heyecani diger yandan tatil keyfi:-)

Yok olmadim aksilik iki gun kayip verdim ayrica kanda baktirdim bise yok ama stresten olmadim galiba yine. Iki gun kaybettim :-( of bu ocak ayi bir ggecseydi bir yandan bebege kkavusma heyecani diger yandan tatil keyfi:-)

hayırlısı böyledir belki sıkma kendini canım ya.

Back