trt1 i izleyelm canlar
Yok bana vermedi sadece glifir ve inofolic kullaniyorum
ne var canım trt1de
melek sen ev hanımımısın
evet canım ev hanımıyım ama üniversite diplomam var hiç çalışmadım
ben 6 yıldır hamile kalmayı bekleyen yani meleğini bekleyen bi ev hanımyım
sen canım ne iş yapıyosun
bu site bize uğurlu gelecek meleğim hiç merak etme Allahın izniyle hepimiz o minik popoluları kucağımıza alıp, sen niye bizi bu kadar beklettin diye vuracaz popolarına :))) ben inş. mühendisiyim canım çalışıyorum özel bir şirkette
kızlar ben bi yandanda preesed jelle hamiş kalanları okuyorum bende alıcam bugüne kadar çok şey denedik bakalım bunuda deneyelimmm
kullanmadı canım nerden alıcaz eczanelerde varmıdır
evet canım var. zaten devlet ödemiyor alabilirsin öyle bir kutuda 15 tane var toz halinde hergün yatmadan 1 bardak su ile karıştırıp içsin. paketi 100 lira falan biraz pahalı ama biz sonuç alacak gibiyiz bundan. imkan varsa sende denet.
denirim canımbugüne kadar her duyduğmuzu yaptık
canım havuç suyunu nasıl yapıyosunilacı netten araştır tatlım çok sonuç alan var. ayrıca bunu zaten eşime doktor verdi.
canım havuç suyunu nasıl yapıyosun
fatoş adet oldunmu?
Yok olmadim aksilik iki gun kayip verdim ayrica kanda baktirdim bise yok ama stresten olmadim galiba yine. Iki gun kaybettim :-( of bu ocak ayi bir ggecseydi bir yandan bebege kkavusma heyecani diger yandan tatil keyfi
katı meyve sıkacagında sıkıyorum canım. hergün taze olarak diğer güne kalmaması lazım çünkü acıyor.taze taze sık içir.
hayırlısı böyledir belki sıkma kendini canım ya.
Yazik ya adamlara ne bulsaniz yediriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?