2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

canım sana özelden mesaj attım. Üzülme herşeyin bir zamanı vardır. Problem olmadığı halde bile olmuyor bazen

Canımm ne güzel yazmışsın bir çırpıda okudum. Allah bizi de senin gibi mutlu etsin. Peki 4 taneden kaçı tuttu bell mi? Ben de 3-4 tane koydurmak istiyorum. Devlette yaptırıcam bu sefer 2 tane olabiliyor bana ama 3-4 e sorun çıkarılır mı? bilgisi olan var mı arkadaşlar?????

Amman birakirsan duserim en derine amman amman. Kaybolursan adim cikar serseriye muzik ruhun gidasiymis isten ciktim iyi kaynatmiisiniz yetisirim bende size birazdan

sizin sorun neydi canım

canım eşimde hızla sayı az diğerleri iyi. aslında yine aşılama dediler drlar ama biz tüp bebek istiyoruz artık beklemek istemiyorum. çok acı çektim ilk aşılamamda dış gebelik oldum. 1 haftada iki defa ameliyat oldum bebekler ikizmiş. doktor alırken birini görememeiş.o yüzden artık takatim kalmadı açıkcası inşallah bu yolda hayırlı sonuçlar alırız hepimiz...

kızlaR neredesiniz kimse yokmu en güzel anne adayları...
ben varım kimse olmayınca geziniyorum malum adet günüm ama hasta olmadım kasıklarım belim agrıyor arada kasıklarıma sızı giriyor kuru bir sancı çok ilğinç bu ay hiç gögüslerimde sızı yok normalde bir hafta önceden agrırdı gögüslerim gün boyu kendi kendimi taciz ettim gögüslerimi elleridim durdum agrı varmı diye hala yok adette olmadım of ya bir gün bir gün geçikti kırmızılar

ben burdaymm canlar:) uzun protokolde hangi ilaclarla bsladnz?

kız hamile kalmış olma sakın olurda canım bunun örnekleri çoook hem daha önce kalmışsın normalden

kız hamile kalmış olma sakın olurda canım bunun örnekleri çoook hem daha önce kalmışsın normalden

nebilim böle kolaylıkla kalcamı düşünmüyorumda kısmet ama acayip kasık agrım var olacam gibi ama bişe yok şimdilik bir gün geriye düştük bern onun derdindeyim:)

nebilim böle kolaylıkla kalcamı düşünmüyorumda kısmet ama acayip kasık agrım var olacam gibi ama bişe yok şimdilik bir gün geriye düştük bern onun derdindeyim:)

canım bundan sonra tüpbebek demeyelim tedavimize
sana demiştim ya arkadaşımın kızları oldu tüpbebekten diye ona sorduklarında tüpbebek mi diye şaka olsun diye hep yok bizimkiler tüp değil doğalgaz derdi
hahhhahhha

ahahahhahah güzelmiş bende tüplü bebek bebek diyorum ne ne ne bebek diyorlar tüplü tüplü diyorum:))tabi bizimkiler işin ustası ellerinde kan tüpü bundaNMI olacak senin bebek al sana bebege ev getirdik diyorlar

kız gebe olmayasın ayyy dur heycanlandım şimdi buğünmüydü günün hey Allahım hadi inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…