Rabbimin izniyle olacak inşallah... artık burdan kimin göbişi büyük diye yarış yapıyormuşuz.... hahhahah
Hic bosa yarisa girmeyin bu kiloyla en buyuk gobis bende olur ahahahahah
Buarada kusura bakmayin canlar acayip yogun kosturmaktan daha yerime oturamadim bugunde adet gunum sancimda var cok fazla
geçmiş olsun canım aslında adetle biraz daha yaklaşıyorsun bebişine ha:) yani tedavin başlayacak demektir. bende bir olsaydım hiç bu kadar sabırsızlıkla adet beklememiştim:))
ayrıca hiç sorun deil bizde büyük göbiş olarak seni birinci seçeriz.
Evet birinciyim koca gobislikteevet adet olacam bugun yada yarin ikinci gunu hormon testlerimi yaptiracam adetin 4gunude doktora randevum var iste esas heyecan diger adet donemine subat 7dedimi benim kosusturma basliycak bu arada en erken adet gunu benim galiba
Evet birinciyim koca gobislikteevet adet olacam bugun yada yarin ikinci gunu hormon testlerimi yaptiracam adetin 4gunude doktora randevum var iste esas heyecan diger adet donemine subat 7dedimi benim kosusturma basliycak bu arada en erken adet gunu benim galiba
hımmm sen uzun protokollemi başlayacaksın canım bende bu adet de başlayacaksın sandım. ben bu adetle direk başlıyorum canım cuma yada cumartesi başlar benim adette ondan sonrada inşallah ay sonu gibi alırım bebişimi göbüşime.)))
bende sondan birinci olurum herhalde kızlar bu yarışta çünkü ben zayıfımmmmmmmm
aramızda ilk başlayan sen olacaksın galiba canım inş
ilk pozitifide senden duyarız inş
kaç kilosun melek:?
şu an 57 58 arası oynuyorum canım ama boyum 170civarı boydan kaybediyorum
ve yazın sıcaklarda daha zayıflıyorum
hımm oldukça zayıf görünüyosundur boydan dolayı. benimde kilo 60-61 arası boyda 1.64 eh işte bende ne zayıf ne kilolu. ha bu arada ben dış gebelik ameliyatından sonra 4 ayda 14-15 kilo verdim.
hımm oldukça zayıf görünüyosundur boydan dolayı. benimde kilo 60-61 arası boyda 1.64 eh işte bende ne zayıf ne kilolu. ha bu arada ben dış gebelik ameliyatından sonra 4 ayda 14-15 kilo verdim.
geçmiş olsun canım ya ama sende çok kilolu değilmişsin
sen hangi şehirdeydin
kayserideyim canım bu arada ismim nihal sen nerdesin canım?
bende balıkesirde yim canım
senin tedavi kayseridemi olacak
canım mrb..
öncelikle hoşgeldin.... aynı durumdayız.. benim de eşim azospermi...
tedaviye yeni başladım bende...25 yaşındayım... 23 yaş üstü olman gerekiyor birde eşinin son 3 yıla ait spermiogram testinin olması gerekiyor... 2 yıl daha beklemek zorundasın rapor için...
rapor alamayacağın için özel tüp bebek merkezlerinden ziyade araştırma hastanelerini tercih edebilirsin.... fiyatları baya bi düşüyor...
ben mesela Ankara Fatih Üniversitesi Hastanesinde yaptırıyorum...
ilaçlar hariç raporsuz 2700.... ama çoğu yerde ilaçlar hariç 4000... araştırdığım kadarıyla yani... sen bilirsin canımm.. bence bi üniversite hastanelerini araştır...
:) inş yardımcı olabilmişimdir... Allah Yardımcın ola...
bende canım istanbul acıbademde yaptırıcam ama şu an için kesin tarih belli değil
yanlış hatırlamıyorsam 2. deneme idi değilmi senin melek?
bende canım istanbul acıbademde yaptırıcam ama şu an için kesin tarih belli değil
yanlış hatırlamıyorsam 2. deneme idi değilmi senin melek?
hayır canım ya 5.denemem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?