2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

Canım,

Benim 30+5 te 1630gr ve 38,5cm olmus, boyu boydan olcmuyor ama anlamadım dize kadar falan ölçüyor galıba:)) Ekleyebilir misin tatlım

meltem teyzesi benim yavrukuşum 2285 gr olmuş 32+1'deyiz. ama boyumuzu öğrenemedik dr. usg fotoğrafı vermedi fl'yi bilmiyoruz. bizi de güncellersen çok seviniriz teşekkürlerrr

Canım,

Benim 30+5 te 1630gr ve 38,5cm olmus, boyu boydan olcmuyor ama anlamadım dize kadar falan ölçüyor galıba:)) Ekleyebilir misin tatlım

Meltem benim oğlan da 31+1 de 2200 gr 45 cm ve çok sabırsız :)

meltem teyzesi benim yavrukuşum 2285 gr olmuş 32+1'deyiz. ama boyumuzu öğrenemedik dr. usg fotoğrafı vermedi fl'yi bilmiyoruz. bizi de güncellersen çok seviniriz teşekkürlerrr
kuuzların hepıcıgıneeeeeeee

canım senın bdt 31 ocak 2013 su an 33+1 gunluk hamılesın yanı sen ocak annesısını hadı yenı topıgıneeeeeeeeeeeee saka saka gıtme gel:)

kızım ben taaa önceden de dedim ocak çıkıyor benim ama gitmiom diebebişde dönmüş benim kafa aşağıymışne aralık dönmüş yarabbim ne buyk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…