2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

kızım ben taaa önceden de dedim ocak çıkıyor benim ama gitmiom diebebişde dönmüş benim kafa aşağıymışne aralık dönmüş yarabbim ne buyk
delüüüüüü bırak donsun ne kaldı dogmasına benım 24. haftadan berı asagıda cocuk kafa bı dunya dogacak:)

delüüüüüü bırak donsun ne kaldı dogmasına benım 24. haftadan berı asagıda cocuk kafa bı dunya dogacak:)

doktorda çok iyi oldu dönmesi bizim için dedi sevindi yanidoktor babası ne dio dedişaşırdı dedim çünki adam kafa yukarda die öpüordu meğer ayaklarını öpüyormuşşimdiden ayaklarına kapandırdı babayı

ama ben doktora ne kadar kalırsa iyi değilmii dedim evet evet dedi 39 haftalıkken alırız dedi

sen neden sezeryan oluyordun?

slm meltem ablam :) ben de gecen hafta gitmiştim doktra yazacak zamanım olmadı hiç oğluşum 32+0 da 1920 kg idi ilk kez nst ye bagladılar bu muayenede ayrıca hersey normalmiş cantan hazır mı diye sordu doktorum :18:ciddi ciddi gün geliyo artık korkuyorum ben galiba yaaa :18:

masallah kuzuyaaaaaa aramızda kalsın bende korkuyorummmmm

masallah kuzuyaaaaaa aramızda kalsın bende korkuyorummmmm

ya yine senin 2. olunca az cok bildiğin bişey :) gerçi her doğum bi macera bi tecrübe ama ne bilyim işte :26:sezeryan senin bi de daha mı zor bilmem gecen demiştin ya öncekindeki sıkıntıları :/ zor yani ne biliyim doktor allah kimseyi darda koymaz nie korkuosun korkma allahın izniyle hiçbisey olmaz dedi ama korkuyorum yine de

meltemmmmm bugün kontorlümüz vardı 32+5 haftalık
2,5 kg ve 43 cm olmuş meleğim, tam gramı gramına söylemedi
ultrasondaki kağıtta da sorun olduğu için ultrason fotosu veremedi
o yüzden kabataslak bu civarda :)

maşallah tosuncugumaaaaaaaaaaaaa

Meltemcim öbür sayfada yazdım ama arada kaynadı gitti. 32+4 günlükken bebeğim 2.306 gram olmuş ve 45 cm eklersen sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…